Νέα επίθεση του Καμμένου εναντίον του Καλογρίτσα: Να αποδείξει ότι δεν είναι εργολάβος

31
Καμμένος: Η συμφωνία των 66 εκατ. ευρώ με τη Σαουδική Αραβία δεν έχει καταγγελθεί

Τελικά ο Πάνος Καμμένος δεν κάνει πίσω και επιμένει στο θέμα της τηλεοπτικής άδειας που κέρδισε ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσα ζητώντας να αποδείξει ότι δεν είναι εργολάβος για να δικαιούται να λάβει μέρος στο διαγωνισμό.

Όπως μετέδωσε ο Σκάι, σε συζήτηση με Έλληνες ανταποκριτές στο Λονδίνο, ο υπουργός Άμυνας σημείωσε ότι όρος του διαγωνισμού είναι οι συμμετέχοντες να μην έχουν άλλη δραστηριότητα, ενώ ο εργολάβος Καλογρίτσας λαμβάνει έργα από το Δημόσιο.

Είναι σημαντικό ότι ο Πάνος Καμμένος εμμένει στην άποψη που εξέφρασε και πριν καιρό, καθώς στην κυβέρνηση ανέμεναν πως “του είχε περάσει ο θυμός”.

Ο υπουργός Άμυνας διατηρεί τις ενστάσεις του για τη συμμετοχή του εργολήπτη δημόσιων έργων Καλογρίτσα στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ενώ παράλληλα διατηρεί αμφιβολίες για το κατά πόσο ο συγκεκριμένος υπερθεματιστής θα περάσει τον έλεγχο του πόθεν έσχες.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Σκάι στο Λονδίνο Αθανάσιο Γκαβό, στην ίδια συζήτηση με τους Έλληνες ανταποκριτές, ο υπουργός Άμυνας σημείωσε ότι όρος του διαγωνισμού είναι οι συμμετέχοντες να μην έχουν άλλη δραστηριότητα. «Όπως για παράδειγμα ο κ. Καλογρίτσας, ο οποίος μέχρι προχθές ήταν εργολάβος και επομένως αντιλαμβάνομαι ότι δε θα του δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσει στη διαδικασία απόκτησης άδειας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Διαβάστε επίσης:  Γιούνκερ για την Τουρκία: Γελοίοι οι ισχυρισμοί για τους Έλληνες στρατιωτικούς

«Αν αποδείξει ότι δεν είναι εργολάβος ή ότι έχει σταματήσει το σπορ ή αν περάσει τον έλεγχο πόθεν έσχες τότε καλώς να πάρει την άδεια», συμπλήρωσε ο υπουργός προσθέτοντας δε πως δεν πιστεύει ότι ο κ. Καλογρίτσας έχει τα χρήματα ώστε να αποκτήσει την άδεια.

Ο κ. Καμμένος απέκλεισε επίσης την πιθανότητα παραίτησής του από την κυβέρνηση σε περίπτωση χορήγησης τηλεοπτικής άδεια στον κ. Καλογρίτσα, λέγοντας ότι ο ίδιος ποτέ δεν έθεσε τέτοιο ζήτημα.