Νέα στοιχεία για την υγεία των δύο κοριτσιών που επέβαιναν στο τζιπ του Παντελή Παντελίδη

183
Παντελίδης, υπόθεση, δυστυχήματος,

Στην Εντατική Μονάδα του νοσοκομείου Ευαγγελισμός συνεχίζει να βρίσκεται η 30χρονη φίλη του Παντελή Παντελίδη. Ενώ η 21χρονη, η οποία ήταν συνοδηγός στο τζιπ που οδηγούσε ο άτυχος τραγουδιστή υποβλήθηκε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση των τραυμάτων που φέρει στο χέρι και στον ώμο της και αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες.

Η Μίνα Αρναούτη η οποία νοσηλεύεται για τρίτη ημέρα στη ΜΕΘ παραμένει σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση.

Το πρωί της Δευτέρας, το φως της δημοσιότητας είδαν τα πρώτα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική εξέταση σχετικά με την αιτία θανάτου του Παντελή Παντελίδη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα λόγια του ιατροδικαστή, η λυγισμένη λαμαρίνα η οποία πέρασε μέσα από την οροφή του οχήματος προκάλεσε το θανατηφόρο τραύμα στον Παντελή Παντελίδη.

Διαβάστε επίσης:  Συγκλονιστική προφητεία του Αγίου Παϊσίου: Έτσι θα διαλυθεί η Τουρκία

Αξίζει να τονιστεί πως μέσα στην εβδομάδα, η ΕΛΑΣ θα δώσει στην δημοσιότητα και τα στοιχεία σχετικά με την ταχύτητα του τζιπ, ενώ οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα δείξουν εάν υπήρξε κατανάλωση αλκοόλ αναμένεται να αργήσουν λίγο παραπάνω.

Αξιωματικός της Τροχαίας δηλώνει πως «ερευνώνται τα πάντα. Όπως γίνεται σε όλα τα δυστυχήματα. Τυχόν βλάβη στα φρένα, στο γκάζι, ακόμα και το σχεδόν απίθανο ενδεχόμενο της δολιοφθοράς. Το επικρατέστερο σενάριο, όμως, είναι ο οδηγός να έχασε τον έλεγχο του οχήματος στην επικίνδυνη και απότομη στροφή που οδηγεί στη Βουλιαγμένης με αποτέλεσμα το όχημα να φύγει με δύναμη εκτός δρόμου».