Νέα στοιχεία για το δυστύχημα του Παντελίδη- Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της Μυρσίνης

246
Παντελίδης, υπόθεση, δυστυχήματος,

Το φως της δημοσιότητας είδαν νέα στοιχειά για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη μετά την αποκαλυπτική κατάθεση της 21χρονης φίλης της που ήταν συνοδηγός του τζιπ. Σημάδια βελτίωσης δείχνει η κατάσταση της υγείας της Μυρσίνης Αρναούτη που καθόταν στο πίσω κάθισμα του οχήματος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου, είπε στις αρχές ότι άκουγαν μουσική, ενώ όπως τόνισε συνομιλούσε με τον άτυχο τραγουδιστή. Η συνοδηγός του Παντελή Παντελίδη τόνισε πως το τζιπ δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα πριν την στροφή.

Ευχάριστα νέα για την Μυρσίνη

Βελτίωση σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες παρουσιάζει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η κατάσταση της υγείας της Μυρσίνης Αρναούτη. Αν και η 30χρονη κοπέλα συνεχίζει να βρίσκεται στην Εντατική Μονάδα του νοσοκομείου Ευαγγελισμός οι γιατροί σημειώνουν ότι υπάρχει ορατή βελτίωση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ρίτας Μελά σε καθημερινή εφημερίδα η φίλη του Παντελή Παντελίδη η οποία τραυματίσθηκε πιο σοβαρά σιγά- σιγά βγαίνει από την καταστολή και αρχίζει να επικοινωνεί με το περιβάλλον. Βέβαια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κοπέλα δεν έχει καταλάβει ακόμα που βρίσκεται.

Διαβάστε επίσης:  Γλυπτό του Βαρώτσου τοποθετείται σε υδάτινη δεξαμενή και κάνει τη Νέα Παραλία στη Θεσσαλονίκη πιο όμορφη αλλά κάποιοι άργησαν να πειστούν

Όπως τονίζουν οι γιατροί, την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη είναι πιθανό οι γιατροί να την αποσωληνώσουν.

Σύμφωνα με το περιοδικό, «You Weekly» η μητέρα της Μυρσίνης τόνισε:

Οι γιατροί περιμένουν να αντιδράσει ο οργανισμός της Μυρσίνης και ευελπιστούν η δυνατή της κράση να την βοηθήσει να αντιμετωπίσει όλο αυτό που της έχει συμβεί. Ο μεγάλος τους φόβος είναι ένας, έχει να κάνει με πιθανές λοιμώξεις, δηλαδή κάποιο μικρόβιο όπως μου λένε ότι μπορεί να πάρει, κάτι που δεν θέλουμε καθόλου. Κάθε ημέρα που περνάει γινόμαστε και πιο αισιόδοξοι, περιμένουμε και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του Θεού η Μυρσίνη θα τα καταφέρει

Ενώ όπως σημείωσε η μητέρα της 30χρονης, η κόρη της, δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί με τον Παντελή καθώς δεν έχει πει ούτε κουβέντα, απλά ανοίγει τα μάτια της και τα ξανακλείνει.