Νέα ταινία από τον Clint Eastwood που ακούει στο όνομα “The Mule”

97

Ο 87χρονος ηθοποιός θα σκηνοθετήσει και θα πρωταγωνιστήσει στο φιλμ.

 

Ο εμβληματικός ηθοποιός και πλέον ταλαντούχος σκηνοθέτης κοιτάζει να φέρει στη μεγάλη οθόνη ακόμη μια δραματική αληθινή ιστορία, βασισμένη στη ζωή του 90χρονου διακινητή ναρκωτικών, Leo Sharp. Ο λόγος για το The Mule, όπως θα ονομάζεται στο οποίο, εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία, όχι μόνο θα σκηνοθετήσει αλλά θα πρωταγωνιστήσει ο ίδιος ως Sharp -έχουν άλλωστε ίδια ηλικία- και θα εκτελεί χρέη παραγωγού.

Το σενάριο του Mule έχει αναλάβει ο Dave Holstein (Weeds), καθώς πρότινως ήταν δουλειά του Nick Schenik, με τον οποίο ο Eastwood συνεργάστηκε για το σενάριο του Gran Torino. Μετά το υποψήφιο για Καλύτερη Ταινία, American Sniper, το Sully και το επερχόμενο 15:17 to Paris, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης θα κληθεί να φέρει ακόμη μια ενδιαφέρουσα αληθινή ιστορία. Ο Sharp, αφότου υπηρέτησε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και παρασημοφορήθηκε, ξεκίνησε μετά να διακινεί ναρκωτικά για χάρη του Sinaloa Cartel στα μέσα του ’80.

Διαβάστε επίσης:  Netflix: Το απόλυτο κόλπο για να βρίσκεις αμέσως την ταινία που θέλεις

Εν τέλει, συνελήφθη το 2011 υπό την κατοχή 90 κιλών κοκκαίνης. Για καλή του τύχη, η ποινή δεν ήταν διόλου κοντά στην αναμενομένη, διότι ο δικηγόρος του κατάφερε να αποδείξει ότι η άνοια του Sharp ήταν ο λόγος των πράξεων του. Το 2016 απεβίωσε όντας ο μεγαλύτερος σε ηλικία διακινητής ναρκωτικών στην ιστορία.