Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.8 C
Athens

Νέες αγάπες για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Σελήνη σε σύνοδο με Αφροδίτη και Άρη. Τα γεγονότα προκαλούν αμφίρροπα συναισθήματα τόσο σε προσωπικά, όσο και σε κοινωνικά ζητήματα.

θα έρθει ερωτικός «ντουβρουτζάς» για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια, καθώς θα προκύψουν νέες αγάπες.

Κριός

Η μέρα δίνει την ευκαιρία της ανασυγκρότησης των δυνάμεων σας και σας βοηθά να απομακρυνθείτε από τις συνέπειες των ταλαιπωριών που προηγήθηκαν.

Ταύρος

Θα πρέπει να προσέξετε τις κινήσεις σας όσον αφορά τον οικογενειακό τομέα. Επωφεληθείτε από ευκαιρίες για αποκατάσταση σχέσεων μεταξύ των οποίων και τις ερωτικές σας.

Δίδυμοι

Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες αλλά μην είστε βιαστικοί στην όλη συμπεριφορά σας. Ανταποκριθείτε σε προσκλήσεις που θα σας γίνουν.

Καρκίνος

Υπερασπιστείτε την εφαρμογή μιας ιδέας σας και κυρίως αξιοποιήστε τα εκφραστικά μέσα που διαθέτετε και τις κοινωνικές σας γνωριμίες. Μετακινήσεις και συντροφιές θα σας απασχολήσουν για λίγο.

Λέων

Ξεκίνησε ένα καλύτερο διάστημα στην διάρκεια του οποίου μπορείτε να εφαρμόσετε σχέδια και τακτικές που αφορούν την ενίσχυση τόσο της οικονομικής σας ασφάλειας όσο και της συναισθηματικής.

Παρθένος

Ανεξάρτητα με το τι διαδραματίζεται στο ευρύτερο περιβάλλον σας, παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα σημεία εκείνα που η θέση σας είναι ευαίσθητη και οι δυνάμεις σας πρέπει να συσπειρωθούν για να κερδίσετε μια ενδεχόμενη μάχη.

Ζυγός

Ερωτικά η κατάσταση παραμένει μεταβατική, αυτό δεν πρέπει όμως να σας ενοχλεί. Ελέγχετε τις ανησυχίες και το παρασκήνιο και προωθήστε τις επιδιώξεις σας.

Σκορπιός

Χαλαρώστε στις προσωπικές σας υποθέσεις, αλλά ταυτόχρονα φροντίστε την ασφάλεια των χρημάτων σας. Γίνετε πιο κοινωνικοί στις συναναστροφές σας χωρίς να παίρνετε και πολύ στα σοβαρά ότι βλέπετε και ότι ακούτε.

Τοξότης

Αρχίζει μια καλύτερη εποχή και σας δίνονται τα πρώτα καλά μηνύματα μιας βελτίωσης των πραγμάτων η οποία θα σας δώσει μια γενικότερη ενθάρρυνση.

Αιγόκερως

Οι προσωπικές σας υποθέσεις φαίνεται να προχωρούν ευκολότερα και η εστία της έντασης που για ένα μεγάλο διάστημα είχε παρατηρηθεί στο στενό περιβάλλον, να υποχωρεί.

Υδροχόος

Φανείτε προσεκτικοί και μεθοδικοί στις καθημερινές σας δραστηριότητες, μην προτρέχετε την στιγμή που ενθουσιάζεστε από συμπτώσεις ή προτάσεις των άλλων και συνεχίστε να είστε προνοητικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας.

Ιχθύες

Η κοινωνική σας διάθεση δεν σας εμποδίζει να βελτιώσετε μια σχέση που είχε βραχυκυκλωθεί. Αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα, ασφαλίστε τα νώτα σας και επιμεληθείτε τις δημόσιες εμφανίσεις σας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου, αναδεικνύει μια ημέρα βαθιάς συναισθηματικής και πνευματικής αναζήτησης. Η Σελήνη...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί να μας έχει κολλήσει σαν τα τελευταία απομεινάρια της ψύχρας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη σε...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου,...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...