Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023
16.7 C
Athens

«Νέες γνωριμίες» Ο έρωτας χτυπά την πόρτα σε Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα

Κριός
Είσαι ιδιαίτερα συνδεδεμένη με αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και με τις βαθύτερες ανάγκες σου σήμερα. Η μέρα ευνοεί και μια καλύτερη σύνδεση με τον εαυτό σου, δημιουργεί μια αίσθηση οικειότητας με τους άλλους κι αυτό σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια. Είναι μια δυνατή στιγμή για τα προσωπικά και ιδιωτικά θέματά σου. Η διαίσθησή σου ή η δουλειά που έκανες στο παρελθόν μπορεί να ωφελήσει την καριέρα ή τη φήμη σου αυτήν τη βδομάδα. Είναι καιρός να αφήσεις πίσω σου ένα πρόβλημα και είσαι αρκετά αποφασισμένη να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Ταύρος
Οι σημερινές διελεύσεις σου δημιουργούν την ανάγκη να φέρεις στη ζωή σου περισσότερη ποικιλία. Η επικοινωνία, αλλά και η προσέγγιση των άλλων ευνοείται. Η σύνδεση με φίλους είναι σε ιδιαίτερα ικανοποιητικά επίπεδα και σου φτιάχνει τη διάθεση. Οι ενέργειες αυτής της βδομάδας είναι επίσης εξαιρετικές για να αποκτήσεις πλεονέκτημα σε ένα οικονομικό ή επιχειρηματικό σχέδιο. Σκέφτεσαι νέες στρατηγικές στα επαγγελματικά σου και προσπαθείς να αξιοποιήσεις όλα σου τα ταλέντα. Είναι εύκολο σήμερα να συνδεθείς με τις επιθυμίες σου που θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν σε νέες κατευθύνσεις ή σε διαφορετικές επιδιώξεις.

Δίδυμοι
Οι ενέργειες της ημέρας υποστηρίζουν τα οικονομικά σου, αλλά και τα θέματα καριέρας. Ξέρεις ενστικτωδώς πως να χρησιμοποιείς τους πόρους ή τα ταλέντα σου. Αυτές οι μέρες είναι δυνατές για να επενδύσεις περισσότερο στον εαυτό σου και στις φιλίες σου. Ενώ γενικά αισθάνεσαι αρκετά ανεξάρτητη, συγκεντρώνεις περισσότερη δύναμη μέσω των συνδέσεων σου με τους άλλους, των μακροπρόθεσμων σχεδίων και των στόχων ευτυχίας σου. Τα όνειρα, οι επιθυμίες και οι ελπίδες είναι σε μεγαλύτερη εστίαση.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου και η αρμονία της με τον Ουρανό και την Αφροδίτη, υποδηλώνει μια χαρούμενη εστίαση στα μοναδικά σου χαρακτηριστικά. Οι άλλοι σε εκτιμούν περισσότερο απ’ ότι συνήθως και διασκεδάζεις με τη ζωή. Η εμπνευσμένη προσέγγιση σου τείνει να εμπνέει τους άλλους. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να είσαι περήφανη για την ικανότητα σου να χειρίζεσαι τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου. Στην πραγματικότητα ένα σημαντικό κλειδί για να νιώσεις περισσότερη δύναμη αυτές τις μέρες μπορεί να είναι η προσοχή σου στις επιδόσεις σου και στα θέματα σταδιοδρομίας.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο πίσω από το δικό σου και υπάρχει σοφία στις ιδέες σου. Οι άλλοι μπορεί να ζητήσουν τη βοήθεια και τη συμβουλή σου. Είναι μια καλή μέρα για να συνδεθείς με τον εσωτερικό κόσμο σου ή με κάποιον ιδιαίτερο. Αυτές οι μέρες είναι καλές για να συνειδητοποιήσεις και να αναπτύξεις τις δεξιότητες σου, για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να νιώσεις ενδυναμωμένη μέσα από αυτό. Η ικανότητα σου να ανακαλείς και να απορροφάς πληροφορίες είναι ισχυρότερη και με περισσότερο ενθουσιασμό. Ένας φίλος μπορεί να ενθαρρύνει τα ενδιαφέροντα και κίνητρα σου.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 11ο οίκο σου διεγείροντας την ανάγκη σου για σύνδεση. Είναι μια καλή περίοδος του σεληνιακού μήνα για να επιδιώξεις στόχους ευτυχίας και μπορεί να υπάρχουν μοναδικά κανάλια και ενδιαφέροντα για να το κάνεις. Αυτές οι μέρες είναι επίσης δυνατές για να αποκτήσεις περισσότερη κατανόηση του εαυτού σου, να είσαι διορατική στις σχέσεις σου και να συνδεθείς με την ανάγκη σου για οικειότητα. Θα μπορούσες να κάνεις βήματα για να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον φιλόδοξο ηλιακό 10ο οίκο σου και σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα. Η εκπλήρωση των ευθυνών σου έρχεται φυσικά και έχεις την τάση να το κάνεις με διαφορετικούς τρόπους. Ιδέες που σχετίζονται με τη δουλειά ή τα οικονομικά μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμες σε αυτή τη φάση και τελικά συμβάλλουν στην ευτυχία σου. Ανακαλύπτεις νέες μεθόδους για την επίτευξη των στόχων σου και για να φέρεις περισσότερο ενθουσιασμό, αλλά και ποικιλία στην καθημερινότητά σου. Αυτές οι μέρες επίσης είναι σταθερές για να αναγνωρίσεις τη δύναμη των σχέσεων σου.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον πνευματικό σου τομέα και αναζητάς μια συναισθηματική. Είναι μια καλή στιγμή για να βρεις πρωτότυπους τρόπους να απολαύσεις τον ελεύθερο χρόνο σου. Ευτυχώς οι σπουδές και τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα είναι ικανοποιητικά και σου δίνουν ώθηση. Αυτές οι μέρες είναι εξαιρετικές για να οργανωθείς και για να βελτιώσεις τις καθημερινές σου συνήθειες. Ξεφεύγεις από μια ψυχική ή συναισθηματική καταπίεση και βρίσκεις τρόπους για να ενισχύσεις τις ρουτίνες σου. Αυτό απελευθερώνει και το μυαλό σου.

Τοξότης
Με τη Σελήνη στον τομέα της οικειότητας σου όλη μέρα σε ελκύει η ένταση. Οι διελεύσεις σήμερα υποστηρίζουν το να νιώθεις πιο δυνατή συναισθηματικά και μέρος αυτού περιλαμβάνει την καλύτερη επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου. Ταυτόχρονα είναι μια καλή στιγμή για μια νέα, δημιουργική προσέγγιση της προσωπικής σου ζωής, αλλά και των συναισθημάτων σου. Η ώθηση για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης μπορεί να είναι ισχυρή σήμερα. Το ίδιο και η ανάγκη σου για τρυφερότητα και φροντίδα.

Αιγόκερος
Η ικανότητα σου να βλέπεις και τις δυο πλευρές μιας κατάστασης είναι έντονη σήμερα. Οι άλλοι μπορεί να σε δουν ως μεσολαβητή ή να ζητήσουν τη συμβουλή σου. Οι συνδέσεις που κάνεις σήμερα μπορεί να είναι ιδιαίτερα ωφέλιμες και μπορεί να συναντήσεις κάποιον που χρειάζεσαι για να προωθήσεις ένα έργο ή για να ολοκληρώσεις έναν στόχο. Στις σχέσεις είσαι ανυπόμονη. Αυτές είναι δυνατές μέρες για την επιδίωξη των στόχων σου και για να βελτιώσεις τις συνθήκες διαβίωσής σου. Το να ασχοληθείς με την οικογένεια, σου προκαλεί ευχαρίστηση.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου ενθαρρύνοντας την εστίαση σου στη δουλειά και όχι τόσο στην άμεση ανταμοιβή. Έχεις την υπομονή για αυτό και μπορείς να αυξήσεις έτσι την παραγωγικότητά σου. Μπορεί να δεχθείς τις συμβουλές κάποιου για να βγεις από ένα αδιέξοδο. Ίσως να βρεις νέους τρόπους να κάνεις πράγματα που θα βελτιώσουν τη ζωή σου και θα ανανεώσουν το πνεύμα σου. Προσεγγίζεις τα κέρδη ή τα υπάρχοντα σου πιο θετικά, φέρνοντας διαφορετικά πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 5ο οίκο σου εναρμονιζόμενη με την Αφροδίτη και τον Ουρανό και σε ωθούν να ξεπεράσεις κάποια όρια δημιουργικά, ίσως και ρομαντικά ή κοινωνικά. Εκφράζεις τον εαυτό σου και τα συναισθήματα σου πιο φυσικά σήμερα. Αυτές οι μέρες είναι ισχυρές για να συνδεθείς με τα όνειρα και τους στόχους ευτυχίας σου. Μπορεί να συνεργαστείς με κάποιον για να κάνεις κάτι ξεχωριστό. Διαπιστώνεις επίσης ότι το να ασχολείσαι με τις πρακτικές σου υποθέσεις, τα χρήματα ή τις επιχειρήσεις φέρνει μια ισχυρότερη αίσθηση ισορροπίας και προσωπικής δύναμης.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 25 Μαρτίου;

Κριός Αγαπητέ μου Κριέ, χρόνια πολλά! Την σημερινή μέρα επωφελείσαι συναισθηματικά και νιώθεις την πληρότητα να κατακλύζει την ψυχή σου. Με τις ασφαλείς σου επιλογές...

Θα γεμίσουν λεφτά οι τσέπες τους: Ευχάριστα νέα για αυτά τα 4 ζώδια –...

Την τύχη με το μέρος τους θα έχουν τα παρακάτω 4ζώδια  μέχρι και τις 11 Απριλίου όσον αφορά τα οικονομικά τους. Μήπως ανήκετε σε ένα από τα ζώδια...

«Είμαι καταθλιπτικός πια»- Άλλος άνθρωπος ο «Παύλος από τα Εγκλήματα» 25 χρόνια μετά

Μετά από αρκετά χρόνια που δεν απασχολούσε τα φώτα της δημοσιότητας, ο Βασίλης Ευταξόπουλος, που έγινε παντού γνωστός από τον ρόλο του ως ο...

Όλοι «στην πρίζα» Μετά την 25η Μαρτίου αλλάζουν τα δεδομένα για Κριούς, Ζυγούς και...

Νέα δεδομένα για τα ζώδια, τονίζοντας πως για αρκετά από αυτά το σκηνικό αλλάζει ειδικά μετά την 25η Μαρτίου, η οποία σηματοδοτεί ένα...

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτάει: Αυτή είναι η ηλικία της συντρόφου του Κωνσταντίνου Αργυρού-Τόσα...

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένος, με γνωστή Ελληνίδα καλλονή. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και...

Τα πάνω κάτω έρχονται για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

«Ριζικές αλλαγές» θα υπάρξουν σήμερα καθώς θα έρθουν τα πάνω κάτω για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια. Η πιο σημαντική πλανητική αλλαγή, όχι μόνο της...

Η Μαρία Ολυμπία μετά τα 40 του παππού της ποζάρει με μαγιό με την…

Τη πρώτη της φωτογραφία με μαγιό ανέβασε για φέτος και παρά το πένθος της… η Μαρία Ολυμπία! Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,244ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 25 Μαρτίου;

Κριός Αγαπητέ μου Κριέ, χρόνια πολλά! Την σημερινή μέρα επωφελείσαι συναισθηματικά και νιώθεις την πληρότητα...

Όλοι «στην πρίζα» Μετά την 25η Μαρτίου αλλάζουν τα δεδομένα για Κριούς, Ζυγούς και άλλα 2 ζώδια

Νέα δεδομένα για τα ζώδια, τονίζοντας πως για αρκετά από αυτά το σκηνικό...

Τα πάνω κάτω έρχονται για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

«Ριζικές αλλαγές» θα υπάρξουν σήμερα καθώς θα έρθουν τα πάνω κάτω για Ταύρους και...

H Nέα Σελήvη στον Κριό φέρνει γούρι! Aλλάζουν «OΛA» σε έρωτα-χρήμα για Κριούς, Λέoντες κι άλλα 3 ζώδια

Όπως θα δείτε πιο κάτω- η νέα σελήνη στον Κριό, φέρνει ανάσα αισιοδοξίας σε...