Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.5 C
Athens

«Νέες γνωριμίες» Ο έρωτας χτυπά την πόρτα σε Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα

Κριός
Είσαι ιδιαίτερα συνδεδεμένη με αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και με τις βαθύτερες ανάγκες σου σήμερα. Η μέρα ευνοεί και μια καλύτερη σύνδεση με τον εαυτό σου, δημιουργεί μια αίσθηση οικειότητας με τους άλλους κι αυτό σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια. Είναι μια δυνατή στιγμή για τα προσωπικά και ιδιωτικά θέματά σου. Η διαίσθησή σου ή η δουλειά που έκανες στο παρελθόν μπορεί να ωφελήσει την καριέρα ή τη φήμη σου αυτήν τη βδομάδα. Είναι καιρός να αφήσεις πίσω σου ένα πρόβλημα και είσαι αρκετά αποφασισμένη να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Ταύρος
Οι σημερινές διελεύσεις σου δημιουργούν την ανάγκη να φέρεις στη ζωή σου περισσότερη ποικιλία. Η επικοινωνία, αλλά και η προσέγγιση των άλλων ευνοείται. Η σύνδεση με φίλους είναι σε ιδιαίτερα ικανοποιητικά επίπεδα και σου φτιάχνει τη διάθεση. Οι ενέργειες αυτής της βδομάδας είναι επίσης εξαιρετικές για να αποκτήσεις πλεονέκτημα σε ένα οικονομικό ή επιχειρηματικό σχέδιο. Σκέφτεσαι νέες στρατηγικές στα επαγγελματικά σου και προσπαθείς να αξιοποιήσεις όλα σου τα ταλέντα. Είναι εύκολο σήμερα να συνδεθείς με τις επιθυμίες σου που θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν σε νέες κατευθύνσεις ή σε διαφορετικές επιδιώξεις.

Δίδυμοι
Οι ενέργειες της ημέρας υποστηρίζουν τα οικονομικά σου, αλλά και τα θέματα καριέρας. Ξέρεις ενστικτωδώς πως να χρησιμοποιείς τους πόρους ή τα ταλέντα σου. Αυτές οι μέρες είναι δυνατές για να επενδύσεις περισσότερο στον εαυτό σου και στις φιλίες σου. Ενώ γενικά αισθάνεσαι αρκετά ανεξάρτητη, συγκεντρώνεις περισσότερη δύναμη μέσω των συνδέσεων σου με τους άλλους, των μακροπρόθεσμων σχεδίων και των στόχων ευτυχίας σου. Τα όνειρα, οι επιθυμίες και οι ελπίδες είναι σε μεγαλύτερη εστίαση.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου και η αρμονία της με τον Ουρανό και την Αφροδίτη, υποδηλώνει μια χαρούμενη εστίαση στα μοναδικά σου χαρακτηριστικά. Οι άλλοι σε εκτιμούν περισσότερο απ’ ότι συνήθως και διασκεδάζεις με τη ζωή. Η εμπνευσμένη προσέγγιση σου τείνει να εμπνέει τους άλλους. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να είσαι περήφανη για την ικανότητα σου να χειρίζεσαι τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου. Στην πραγματικότητα ένα σημαντικό κλειδί για να νιώσεις περισσότερη δύναμη αυτές τις μέρες μπορεί να είναι η προσοχή σου στις επιδόσεις σου και στα θέματα σταδιοδρομίας.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο πίσω από το δικό σου και υπάρχει σοφία στις ιδέες σου. Οι άλλοι μπορεί να ζητήσουν τη βοήθεια και τη συμβουλή σου. Είναι μια καλή μέρα για να συνδεθείς με τον εσωτερικό κόσμο σου ή με κάποιον ιδιαίτερο. Αυτές οι μέρες είναι καλές για να συνειδητοποιήσεις και να αναπτύξεις τις δεξιότητες σου, για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να νιώσεις ενδυναμωμένη μέσα από αυτό. Η ικανότητα σου να ανακαλείς και να απορροφάς πληροφορίες είναι ισχυρότερη και με περισσότερο ενθουσιασμό. Ένας φίλος μπορεί να ενθαρρύνει τα ενδιαφέροντα και κίνητρα σου.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 11ο οίκο σου διεγείροντας την ανάγκη σου για σύνδεση. Είναι μια καλή περίοδος του σεληνιακού μήνα για να επιδιώξεις στόχους ευτυχίας και μπορεί να υπάρχουν μοναδικά κανάλια και ενδιαφέροντα για να το κάνεις. Αυτές οι μέρες είναι επίσης δυνατές για να αποκτήσεις περισσότερη κατανόηση του εαυτού σου, να είσαι διορατική στις σχέσεις σου και να συνδεθείς με την ανάγκη σου για οικειότητα. Θα μπορούσες να κάνεις βήματα για να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον φιλόδοξο ηλιακό 10ο οίκο σου και σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα. Η εκπλήρωση των ευθυνών σου έρχεται φυσικά και έχεις την τάση να το κάνεις με διαφορετικούς τρόπους. Ιδέες που σχετίζονται με τη δουλειά ή τα οικονομικά μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμες σε αυτή τη φάση και τελικά συμβάλλουν στην ευτυχία σου. Ανακαλύπτεις νέες μεθόδους για την επίτευξη των στόχων σου και για να φέρεις περισσότερο ενθουσιασμό, αλλά και ποικιλία στην καθημερινότητά σου. Αυτές οι μέρες επίσης είναι σταθερές για να αναγνωρίσεις τη δύναμη των σχέσεων σου.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον πνευματικό σου τομέα και αναζητάς μια συναισθηματική. Είναι μια καλή στιγμή για να βρεις πρωτότυπους τρόπους να απολαύσεις τον ελεύθερο χρόνο σου. Ευτυχώς οι σπουδές και τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα είναι ικανοποιητικά και σου δίνουν ώθηση. Αυτές οι μέρες είναι εξαιρετικές για να οργανωθείς και για να βελτιώσεις τις καθημερινές σου συνήθειες. Ξεφεύγεις από μια ψυχική ή συναισθηματική καταπίεση και βρίσκεις τρόπους για να ενισχύσεις τις ρουτίνες σου. Αυτό απελευθερώνει και το μυαλό σου.

Τοξότης
Με τη Σελήνη στον τομέα της οικειότητας σου όλη μέρα σε ελκύει η ένταση. Οι διελεύσεις σήμερα υποστηρίζουν το να νιώθεις πιο δυνατή συναισθηματικά και μέρος αυτού περιλαμβάνει την καλύτερη επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου. Ταυτόχρονα είναι μια καλή στιγμή για μια νέα, δημιουργική προσέγγιση της προσωπικής σου ζωής, αλλά και των συναισθημάτων σου. Η ώθηση για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης μπορεί να είναι ισχυρή σήμερα. Το ίδιο και η ανάγκη σου για τρυφερότητα και φροντίδα.

Αιγόκερος
Η ικανότητα σου να βλέπεις και τις δυο πλευρές μιας κατάστασης είναι έντονη σήμερα. Οι άλλοι μπορεί να σε δουν ως μεσολαβητή ή να ζητήσουν τη συμβουλή σου. Οι συνδέσεις που κάνεις σήμερα μπορεί να είναι ιδιαίτερα ωφέλιμες και μπορεί να συναντήσεις κάποιον που χρειάζεσαι για να προωθήσεις ένα έργο ή για να ολοκληρώσεις έναν στόχο. Στις σχέσεις είσαι ανυπόμονη. Αυτές είναι δυνατές μέρες για την επιδίωξη των στόχων σου και για να βελτιώσεις τις συνθήκες διαβίωσής σου. Το να ασχοληθείς με την οικογένεια, σου προκαλεί ευχαρίστηση.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου ενθαρρύνοντας την εστίαση σου στη δουλειά και όχι τόσο στην άμεση ανταμοιβή. Έχεις την υπομονή για αυτό και μπορείς να αυξήσεις έτσι την παραγωγικότητά σου. Μπορεί να δεχθείς τις συμβουλές κάποιου για να βγεις από ένα αδιέξοδο. Ίσως να βρεις νέους τρόπους να κάνεις πράγματα που θα βελτιώσουν τη ζωή σου και θα ανανεώσουν το πνεύμα σου. Προσεγγίζεις τα κέρδη ή τα υπάρχοντα σου πιο θετικά, φέρνοντας διαφορετικά πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 5ο οίκο σου εναρμονιζόμενη με την Αφροδίτη και τον Ουρανό και σε ωθούν να ξεπεράσεις κάποια όρια δημιουργικά, ίσως και ρομαντικά ή κοινωνικά. Εκφράζεις τον εαυτό σου και τα συναισθήματα σου πιο φυσικά σήμερα. Αυτές οι μέρες είναι ισχυρές για να συνδεθείς με τα όνειρα και τους στόχους ευτυχίας σου. Μπορεί να συνεργαστείς με κάποιον για να κάνεις κάτι ξεχωριστό. Διαπιστώνεις επίσης ότι το να ασχολείσαι με τις πρακτικές σου υποθέσεις, τα χρήματα ή τις επιχειρήσεις φέρνει μια ισχυρότερη αίσθηση ισορροπίας και προσωπικής δύναμης.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή,...