Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Athens

Νεκρός πυροσβέστης – συλλυπητήρια Κώστα Μπακογιάννη, ΝΔ

Νεκρός εν ώρα καθήκοντος έπεσε ένας πυροσβέστης περίπου 43 ετών, που επιχειρούσε με συναδέλφους του για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Παρόρι Βοιωτίας, που εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 17:00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πυροσβέστης, ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και λιποθύμησε, μπροστά στους συναδέλφους του.

Του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, τεχνητές αναπνοές και μαλάξεις προκειμένου να τον συνεφέρουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ασθενοφόρο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

H ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για τον θάνατο του 49χρονου πυροσβέστη

Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς σήμερα, στην περιοχή Παρόριο, του Δήμου Λεβαδέων, στο Νομό Βοιωτίας, ο Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης, Π. Ε. του Κ, 49 ετών, αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Λιβαδειάς με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β., όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του, αναφέρει με Δελτίο Τύπου το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας για τον άτυχο πυροσβέστη.

«Για τα αίτια του θανάτου του, θα πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή», σημειώνεται.

Η φωτιά στην περιοχή Παρόριο Λιβαδειάς, στην οποία έχασε τη ζωή του ο 49χρονος πυροσβέστης τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.

Υπενθυμίζουμε ότι το τραγικό περιστατικό συνέβη γύρω στις 5 το απόγευμα, όταν ο 49χρονος πυροσβέστης πενταετούς θητείας ενώ είχε μεταβεί σε σημείο με συναδέλφους του για να συμμετάσχουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, έχασε τη ζωή του.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, ο 49χρονος ήταν μέλος πληρώματος πυροσβεστικού οχήματος μαζί με άλλους συναδέλφους του και όταν έφτασαν στο σημείο όπου είχαν διαταχθεί και πριν αρχίσουν την κατάσβεση, τους είπε ότι δεν αισθανόταν καλά και λιποθύμησε.

Οι συνάδελφοί του προσπάθησαν να τον συνεφέρουν, αλλά μάταια και κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λιβαδειάς. Εκεί απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο θάνατός του οφείλεται πιθανότατα σε παθολογικά αίτια, αλλά τα ακριβή αίτια θα διαπιστωθούν κατά την νεκροτομή που θα γίνει την Τρίτη.

Συλλυπητήρια του Κώστα Μπακογιάννη στην οικογένεια του άτυχου πυροσβέστη

Πυροσβέστης πενταετούς θητείας έχασε σήμερα τη ζωή του κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης της Πυροσβεστικής σε πυρκαγιά στο Παρόρι της Βοιωτίας.

«Ας είναι ο τελευταίος άνθρωπος που χάνεται στις πυρκαγιές. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του και ολόκληρο το Πυροσβεστικό Σώμα, τα μέλη του οποίου και εφέτος δίνουν άνιση μάχη με τις φωτιές. Άνθρωποι που με ελάχιστα μέσα δίνουν τα πάντα για την ασφάλεια των υπολοίπων. Τους ευχαριστούμε», αναφέρει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του.

Συλλυπητήρια της ΝΔ για τον θάνατο του πυροσβέστη

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την απώλεια του πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του κατά την διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Παρόριο Βοιωτίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του πυροσβέστη Ευάγγελου Πάνου. Το Πυροσβεστικό Σώμα θρηνεί ένα ακόμη στέλεχός του που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος. Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του, καθώς και στο σύνολο του Πυροσβεστικού Σώματος».

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Θα γκρινιάξουν γονείς και μαθητές: Η αλλαγή που έρχεται στα σχολεία έπρεπε να είχε...

Η εγκύκλιος υπάρχει, τώρα αυστηροποιούνται οι ποινές μπας και εφαρμοστεί στην πράξη Υπάρχει κάτι το εγγενώς σημαντικό όταν μιλάμε για τα παιδιά που πάνε σήμερα...

Η φωτογραφία της ημέρας

Ψάχνοντας από κάπου τη δικαίωση... 28 Μαρτίου 2024

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς καταλαμβάνουν το Παρίσι, με αρχηγό τον Ράγκναρ Λόντμπροκ. Για να...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο δεν γιορτάζει κάποιο γνωστό όνομα. Ωστόσο έχει την τιμητική του ο Απόστολος και Μάρτυρας...

Ζωγράφου: Μυστήριο με διάρρηξη στο υποθηκοφυλακείο

Μυστήριο με διάρρηξη στο υποθηκοφυλακείο στου Ζωγράφου, όπου στεγάζεται Υπηρεσία του Κτηματολογίου Ζωγράφου. Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι δράστες σε απροσδιόριστη χρονική στιγμή παραβίασαν με αντικείμενο...

Καιρός: Νέα «εισβολή» αφρικανικής σκόνης από Δευτέρα

Η αφρικανική σκόνη θα «ξαναθυμηθεί» τη χώρα μας από την Κυριακή έπειτα από ένα σύντομο ενδιάμεσο διάλειμμα. Ο καιρός αναμένεται να «καθαρίσει» σταδιακά σήμερα,...
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δεν έχουν τον θεό τους! Απέσπασαν υπάλληλο για να ασχολείται την αφρικανική σκόνη!

Καμπανάκι πνευμονολόγων για την αφρικανική σκόνη

Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας, καλεί τους πολίτες, και ιδιαίτερα τα άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες και ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Άγιος Παντελεήμονας: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας

Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας (26/2) ένας 60χρονος άνδρας στην είσοδο πολυκατοικίας στον...

Δράμα: Έκρηξη σε αποθήκη εγκαταλελειμμένου λατομείου – Ένας νεκρός

Ένας 62χρονος έχασε τη ζωή του μετά από έκρηξη που σημειώθηκε, στις 11:30, σε...

Γλυφάδα: Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία – Αναφορές για νεκρό και τραυματίες – Έκαναν έφοδο τα ΕΚΑΜ

Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα έπεσαν πριν από λίγο. Σύμφωνα με τις πρώτες...

Πειραιάς: Νεκρός 18χρονος από κατανάλωση αλκοόλ σε νυχτερινό κέντρο

Τη ζωή του έχασε 18χρονος από κατανάλωση αλκοόλ σε νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά, σύμφωνα...