Νεκρός βρέθηκε ο κτηνοτρόφος που αγνοούνταν από το Σάββατο

29
Λέσβος: Ευλογιά στα αιγοπρόβατα του νησιού

Νεκρός εντοπίστηκε τελικά, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, ο 59χρονος κτηνοτρόφος από το Νεοχωράκι Αλμυρού, η τύχη του οποίου αγνοούνταν από το απόγευμα του Σαββάτου, όταν στην περιοχή του Αλμυρού μαινόταν σφοδρή κακοκαιρία.

Η σωρός του κτηνοτρόφου εντοπίσθηκε από τις δυνάμεις της ΕΜΑΚ, περίπου 4 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο από το οποίο θα έπρεπε να διασχίσει το ρέμα για να μεταβεί στο μαντρί του.

Ο 59χρονος κτηνοτρόφος το Σάββατο το πρωί μετέβη στη μονάδα που έχει σε περιοχή έξω από το Νεοχωράκι Αλμυρού για να ταΐσει τα ζώα του και να κάνει διάφορες αγροτικές εργασίες. Παρότι οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ άσχημες και η βροχή μετατράπηκε σε έντονη καταιγίδα, μέχρι αργά το απόγευμα δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Συγγενείς του ανησύχησαν και το βράδυ, αφού δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του, ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Διαβάστε επίσης:  Λιτόχωρο: Νεκρός 27χρονος σε τροχαίο

Την Κυριακή είχε εντοπισθεί το όχημα του κτηνοτρόφου στη θέση «Γαβράκι» σφηνωμένο ανάμεσα σε βράχια. Τη Δευτέρα, τρίτη ημέρα των ερευνών, οι έρευνες επεκτάθηκαν σε μεγαλύτερη ακτίνα από το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο του κτηνοτρόφου με το τραγικό αποτέλεσμα.