Νέο χρυσό μετάλλιο από την Άννα Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο

52
Κορακάκη, Instagram, μαγιό,

Ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο προσέθεσε στην φετινή συλλογή της η Ελληνίδα αθλήτρια της σκοποβολής Άννα Κορακάκη η οποία κατέκτησε εύκολα την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μπολόνια στα 25 μέτρα αεροβόλο πιστόλι.

Στον τελικό του αγωνίσματος, η 20χρονη αθλήτρια από τη Δράμα, είχε εξαιρετική παρουσία, ολοκληρώνοντας 4 στα 10 τέλεια σετ βολών, ενώ ουσιαστικά είχε εξασφαλίσει το χρυσό μετάλλιο πριν το τελευταίο σετ, αφού η δεύτερη του αγώνα, Γιανγκμί Κιμ, βρισκόταν έξι βολές πίσω. Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Ουκρανή Ολένα Κόστεβιτς.

Την Άννα Κορακάκη συνεχάρη με τηλεγράφημά του για την νέα της επιτυχία ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος τονίζει ότι η νέα της χρυσή επιτυχή μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα επιβεβαιώνει «με εμβληματικό τρόπο» την παραμονή της στην κορυφή του παγκόσμιου αθλητικού στερεώματος και εμπεδώνει το εξαιρετικό παράδειγμα ήθους και αγωνιστικότητας που εκπροσωπεί για την νέα γενιά της Ελλάδας και όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης:  Οι αθλητικές μεταδόσεις 16/3/18

Η Άννα Κορακάκη θα έχει την ευκαιρία να διπλασιάσει τα μετάλλια της, ακριβώς όπως είχε κάνει στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο πριν από λίγες εβδομάδες, αφού αύριο Σάββατο αγωνίζεται στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι, αγώνισμα στο οποίο είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.