Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023
28.3 C
Athens

Νεύρα, τσακωμοί και εντάσεις για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

«Παλούκι» θα έρθει σήμερα , καθώς θα υπάρξουν νευρά, τσακωμοί, αλλά και εντάσεις για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια.

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς μέχρι αργά το απόγευμα και στις 18:01 θα προχωρήσει στο ζώδιο του Κριού. Στις 19:23 το βράδυ της Τρίτης θα σχηματιστεί η Νέα Σελήνη του Μαρτίου στο ζώδιο αυτό. Πάντα μια Νέα Σελήνη επηρεάζει όλους, όπως ακριβώς μας επηρεάζει και η Πανσέληνος, απλά στην περίπτωση της Νέας Σελήνης επειδή δεν είναι ορατή στον ουρανό, δεν δίνουμε τη δέουσα προσοχή συνήθως.

Μια Νέα Σελήνη μπορεί να επηρεάσει όμως με τον ίδιο τρόπο τόσο τις μετεωρολογικές και γεωφυσικές συνθήκες προκαλώντας ακραίες καταστάσεις, αλλά μπορεί να δυναμιτίσει και την ατμόσφαιρα και να μας κάνει πιο νευρικούς.

Τα παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, επηρεάζονται περισσότερο από τη Νέα Σελήνη και εσείς πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί αυτές τις μέρες σε όλα: υγεία, σχέσεις, μετακινήσεις. Η Νέα Σελήνη στον Κριό ρίχνει τον σπόρο της δημιουργίας και των νέων ξεκινημάτων.

Ίσως είναι η στιγμή για να παθιαστούμε με κάτι καινούριο. Και μολονότι δεν θα είναι ανεμπόδιστος ο δρόμος μας, το δυνατό αυτό φεγγάρι μας οπλίζει με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και γίνεσαι πρωταγωνιστής αυτού του φεγγαριού. Θα μπεις στην διαδικασία να αλλάξεις πολλά πράγματα, τόσο στην εξωτερική σου εμφάνιση, όσο και στις εσωτερικές σου επιδιώξεις. Θα λάμπεις με την παρουσία σου και θα ανοίγονται οι πόρτες για σένα. Οι προσωπικοί σου στόχοι θα ευοδωθούν και θα αναγνωριστείς σε όλους τους τομείς. Νέα ξεκινήματα λοιπόν, φίλε μου Κριέ, τα οποία θα στεφθούν με επιτυχία.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στον Κριό βρίσκεται σε ένα μυστικό χώρο του χάρτη σου και αυτό σε κάνει αρκετά πιο εσωστρεφή. Δεν έχεις πολύ διάθεση για έξω και θα προτιμήσεις την ησυχία σου και την ηρεμία. Είναι κάτι προσωρινό και δεν είναι απαραίτητα κακό. Θέλεις να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου για να βγεις στην αρένα πιο δυναμικός.

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού σε κάνει αρκετά εξωστρεφή που έτσι κι αλλιώς είσαι από την φύση σου οπότε δεν είναι κάτι νέο για σένα. Ετούτο το φεγγάρι όμως θα σε πάει ένα βήμα παραπέρα και θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Έντονη κοινωνική ζωή, με πολλές εκδηλώσεις και συμμετοχή στα κοινά. Το όνομά σου θα ακουστεί και θα αναδειχθείς!

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού, σε ωθεί σε νέα δεδομένα ως προς την κοινωνική σου ζωή και καταξίωση. Θα προβληθείς και θα αναγνωριστούν οι ικανότητες σου που τόσο έχεις κοπιάσει. Θα δεχθείς πολλές προσκλήσεις για εξόδους στις οποίες θα πρωτοστατήσεις. Φώτα στραμμένα πάνω σου!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 21 Μαρτίου;

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού θα σε ωθήσει σε νέες περιπέτειες και θα κάνεις ταξίδια που θα ανεβάσουν την διάθεσή σου. Η επιθυμία σου να γνωρίσεις τον κόσμο είναι εμφανής και η περιπέτεια στο αίμα σου. Από την άλλη μπορείς να ξεκινήσεις σπουδές, μεταπτυχιακό, πτυχίο, ή δίπλωμα οδήγησης. Η μεγάλη εικόνα που θα αποκτήσεις για τον κόσμο θα σε ανεβάσει στο κοινωνικό στάτους.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού σε φέρνει αντιμέτωπο με τις εσωτερικές σου ανησυχίες και τα άγχη που σου προκαλούν οι εκκρεμότητες που δεν μπορείς να κλείσεις. Με το να τρελαίνεσαι, τίποτα δεν θα γίνει. Πρέπει να αποκτήσεις δύναμη ψυχής την οποία θα στην δώσει το καινούργιο φεγγάρι και έτσι θα τα καταφέρεις.

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού στρέφει την προσοχή σου στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Μια νέα αρχή που θέλεις να κάνεις τους αφορά άμεσα αφού χρειάζεσαι να αναδιαμορφώσεις την κατάσταση και οι υπόλοιποι δεν βοηθούν. Πάρε τα ηνία και μόνος σου θα βάλεις σε όλους σειρά . Επιπλέον σου υπόσχομαι νέες συνεργασίες που θα σου ανοίξουν δρόμους με νέες προοπτικές.

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στον Κριό θα σε κάνει ευερέθιστο και κυκλοθυμικό. Έχεις πολλές υποχρεώσεις και σε κατανοώ απόλυτα, όμως με το άγχος και την πίεση δεν θα καλυτερεύσουν τα πράγματα, γι’ αυτό χαλάρωσε και μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Ο υγιεινός τρόπος ζωής με άσκηση και διαλογισμό θα σε βοηθήσουν.

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού σε ευνοεί ιδιαίτερα και θα περάσεις υπέροχα με πολλές εξορμήσεις. Θα διασκεδάσεις και θα γελάσεις με την καρδιά σου. Νέα ξεκινήματα θα σου φέρει τούτο το φεγγάρι που θα καταφέρεις να διώξεις οτιδήποτε ήταν αρνητικό στην ζωή σου έως τώρα. Χαρά και αισιοδοξία που ταιριάζουν τόσο πολύ στην επεκτατική σου φύση. Ήρθε η στιγμή που περίμενες για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και να αναδείξεις τα ταλέντα σου.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού θα σε σπρώξει να κάνεις μερικές αλλαγές στο σπίτι και να διαμορφώσεις το χώρο σου. Η αλλαγή αυτή θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης, που τόσο πολύ έχεις ανάγκη. Αν το πας παραπέρα, τότε το νέο καινούργιο σπίτι που είναι στα σχέδια σου, θα το αποκτήσεις. Οι οικογενειακές σχέσεις μπαίνουν σε νέα βάση και κάνεις μια νέα αρχή. Η αδικία που ένιωσες δεν υπάρχει πια και όλοι θα μπουν στην θέση τους.

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού θα σε φέρει σε επαφή με το κοντινό σου περιβάλλον. Η επικοινωνιακή σου φύση βρίσκει τρόπους εκδήλωσης μέσα από επαφές, συζητήσεις και πολλές μετακινήσεις. Θα συναντήσεις συγγενείς, αδέρφια και ταυτόχρονα θα κάνεις γνωριμίες. Οι οικείοι σου θα απολαύσουν την συντροφιά και την παρέα σου.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, με τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού θα βάλεις σε νέα βάση τις ανάγκες σου, που δεν είναι και λίγες εδώ που τα λέμε… Οι προσπάθειες που έχεις καταβάλλει για να αλλάξεις τα πράγματα στην ζωή σου τώρα θα φανούν. Δεν είσαι μόνος σε αυτόν τον αγώνα και το ξέρεις. Τα άτομα που είναι δίπλα σου σε υποστηρίζουν και με το παραπάνω. Τα αδέρφια τάσσονται στο πλευρό σου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 5 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα ξεκινά η πρώτη μέρα της εβδομάδας με την Αφροδίτη να βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Πρόκειται για...

Ασταθές τριήμερο για Ταύρους, Ζυγούς και 1 ακόμη ζώδιο

Για ακόμη μία μέρα μας προειδοποιεί για τις εξελίξεις στις ζωές των 12 ζωδίων, έχοντας άσχημα μαντάτα για τα οικονομικά κάποιων, αλλά και πιθανότητα...

Η Ιβάνκα Τραμπ βρίσκεται στην Αθήνα και αποθεώνει τον Παρθενώνα

«Η πανοραμική θέα της Αθήνας από την Ακρόπολη κόβει την ανάσα, προσφέροντας ένα μαγευτικό μείγμα αρχαίων και σύγχρονων αστικών τοπίων» Η κόρη του τέως προέδρου...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 1η Ιουνίου;

Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης νάνος του Ηλιακού μας συστήματος με την ισχυρή επιρροή, ξεκινά τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου την...

Δίας στον Ταύρο: Θλίψη στα ερωτικά για Σκορπιούς κι άλλα 2 ζώδια!

Ο Δίας στον Ταύρο θα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για έρωτα και δημιουργία σχέσεων! Ο Δίας είναι πλανήτης εξωστρεφής, αναζητάει την αλήθεια και υπόσχεται...

«Μπαίνει στο καμαρίνι, ανοίγει όλο το φερμουάρ και μένει ολόγυμνη μπροστά μου»

Με αφορμή τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις, ο Δημήτρης Γιώτης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Μεταξύ άλλων, δε, ο λαϊκός...

Η Σελήνη στον Λέοντα ενισχύει την αυτοπεποίθηση σε Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

Οι κύριες όψεις της Τρίτης είναι το εξάγωνο που πραγματοποιεί η Σελήνη από τον Ζυγό με τον Άρη που βρίσκεται στον Λέοντα που ενισχύει...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,242ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Πάνε «ταμείο» με πολλά χρήματα Αιγόκεροι και άλλα 3 ζώδια

Κριός Είναι εύκολο για σένα να συντονιστείς στις πρακτικές προτεραιότητες και στους στόχους σου. Ωστόσο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 5 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα ξεκινά η πρώτη μέρα της εβδομάδας με την...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 1η Ιουνίου;

Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης νάνος του Ηλιακού μας συστήματος με την ισχυρή επιρροή, ξεκινά...

Δίας στον Ταύρο: Θλίψη στα ερωτικά για Σκορπιούς κι άλλα 2 ζώδια!

Ο Δίας στον Ταύρο θα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για έρωτα και δημιουργία σχέσεων! ...