Νταλαβέρια παλαιάς κοπής με επιχειρηματίες, παραγοντίσκους των ΜΜΕ και υπουργούς

Τριγυρνάνε εδώ κι εκεί και διαλαλούν "ότι έχουν άκρες" στον Μητσοτάκη και τη Μαρέβα

24

ΠΡΩΗΝ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ

Nταλαβέρια παλαιάς κοπής με επιχειρηματίες και διάφορους παραγοντίσκους των ΜΜΕ οι οποίοι τριγυρνάνε εδώ κι εκεί και διαλαλούν “ότι έχουν άκρες” στον Μητσοτάκη βρίσκονται εκ νέου στην ημερήσια διάταξη.

Ανάμεσά τους και εκδότες παντός καιρού οι οποίοι από κολλητοί του Παππά και του Σκουρλέτη επανήλθαν στο “φυσικό” τους χώρο-τη ΝΔ, όπως δηλώνουν-και πλέον σύμφωνα με τους ίδιους “λύνουν και δένουν”.

Η εικόνα γίνεται ακόμη πιο φαιδρή καθώς ένας μετά τον άλλο κάποιοι υπουργοί χάνουν το μέτρο και εξαγγέλουν προσλήψεις οι αθεόφοβοι όπως ο Τάκης των Εσωτερικών. Η εκείνος ο επίσης λαικιστής Καραμανλής των Δημοσίων Εργων (έχει κλειδώσει στους Καραμανλήδες) ο οποίος ήταν καταπέλτης κατά των αυξήσεων των διοδίων της Αττικής Οδού-παρότι έχουν περάσει 12 χρόνια χωρίς αύξηση.

Διαβάστε επίσης:  Το πρόσωπο του ανασχηματισμού: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Κυριάκου που τα παίρνει όλα

Για τέτοιους μεταρρυθμιστές μιλάμε. Προφανώς οι άνθρωποι έχουν άγνοια κινδύνου ή δεν δίνουν δεκάρα για την τύχη του Μητσοτάκη και της προσπάθειάς του.

Ακόμη πιο αστείοι είναι οι νταλαβεριζτήδες δημοσιογράφοι και εκδότες που έχουν τρυπώσει στις αυλές επιχειρηματιών που τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκαν απέναντι στον Μητσοτάκη και ετούτοι εδώ έχουν αναλάβει να τους παρέχουν υπηρεσίες (με το αντίτιμο εννοείται) αποκατάστασης σχέσεων.

Καθότι τον Κυριάκο (και την Μαρέβα-οι γυναίκες τους είναι κολλητές) τους έχουν του χεριού τους όπως διατείνονται…