Ντου κουκουλοφόρων στην κλήρωση της Football League – Κοντονής: Άνανδρη επίθεση οπλισμένων (φώτο)

82
κλήρωση, Football League, κουκουλοφόροι, Κοντονής,

Αίμα, καρεκλιές, σπασμένες μύτες και μολότοφ. Σοκαριστικές σκηνές εξελίχθηκαν κατά την επίθεση κουκουλοφόρων στην κλήρωση της Football League.

Στον χώρο βρίσκονταν παράγοντες, όπως και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, όταν άγνωστοι πέταξαν αντικείμενα και συνεπλάκησαν με ανθρώπους εταιρίας σεκιούριτι που είχαν τον ρόλο φύλαξης του χώρου.

κλήρωση, Football League, κουκουλοφόροι, Κοντονής,

Τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα, εκ των οποίων κι ένας φωτογράφος από το πρακτορείο Intime με θλαστικό τραύμα στην μύτη. Ο φωτογράφος χτυπήθηκε από καρέκλα. Φώναζαν επίσης συνθήματα κατά του Γκιρτζίκη.

Οι άγνωστοι έσπασαν και αμάξια δυο παραγόντων. Στον χώρο ήταν και κάποια παιδιά με τις μητέρες τους που ετράπησαν σε φυγή. Οι κουκουλοφόροι ρίξανε και μολότοφ η οποία ευτυχώς έσκασε στην είσοδο και όχι πιο μέσα στον χώρο της κλήρωσης.

κλήρωση, Football League, κουκουλοφόροι, Κοντονής,

Σταύρος Κοντονής: Άνανδρη επίθεση οπλισμένων απέναντι και σε μικρά παιδιά

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής καταδίκασε τα επεισόδια που έγιναν στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League. «Η απαράδεκτη επίθεση στο χώρο διεξαγωγής της κλήρωσης της Football League είναι απολύτως καταδικαστέα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:  Μπαμ με Νεμάνια Νέντοβιτς ο Παναθηναϊκός!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η απαράδεκτη επίθεση στο χώρο διεξαγωγής της κλήρωσης της Football League είναι απολύτως καταδικαστέα. Αποδεικνύει τη βαθιά κρίση και την ανυποληψία την οποία έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να διορθωθεί με βιαιοπραγίες και άνανδρες επιθέσεις πολλών απέναντι σε λίγους και οπλισμένων απέναντι σε μικρά παιδιά. Θεωρώ βέβαιο ότι και αυτή τη φορά η ελληνική αστυνομία θα εξιχνιάσει την υπόθεση και οι υπεύθυνοι αυτής της άνανδρης επίθεσης, που προκάλεσε και το σοβαρό τραυματισμό ενός εργαζόμενου ανθρώπου, θα λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης».