Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
23.5 C
Athens

«Ντουβρουτζάς» Μέρες αγωνίας για Ζυγούς, Αιγόκερους και άλλα 2 ζώδια

Για καρμικές αλλαγές στα ζώδια, τονίζοντας πως η αγωνία δε θα λείψει το επόμενο χρονικό διάστημα εξαιτίας της χθεσινής (20/4) έκλειψης στο ζώδιο του Κριού.

Είναι, όπως αναφέρει, μια δυνατή Ηλιακή έκλειψη και αρκετά σπάνια αφού είναι υβριδική. Οι υβριδικές Ηλιακές εκλείψεις είναι οι πιο σπάνιες και κατά την αρχαιότητα τις συνόδευαν πολλές δεισιδαιμονίες, καθώς δεν μπορούσαν να εξηγήσουν το εντυπωσιακό φαινόμενο. Και ως γνωστόν ό,τι δεν εξηγείται τρομάζει…

Η Ηλιακή έκλειψη που είναι και ταυτόχρονα Νέα Σελήνη θα σχηματιστεί στην 29 μοίρα και 50 λεπτά του Κριού, δηλαδή στην εκπνοή του ζωδίου, αφού 4 ώρες μετά ξεκινούν τα γενέθλια των Ταύρων. Η 29η μοίρα θεωρείται μια αναιρετική μοίρα και αντιπροσωπεύει το τέλος ενός καρμικού κύκλου που για κάθε ζώδιο είναι ένας διαφορετικός τομέας. Σε συλλογικό επίπεδο, η επιρροή της σχετίζεται με τον κυβερνήτη πλανήτη της έκλειψης, αλλά και με τις όψεις που σχηματίζει.

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Παρασκευή νιώθεις περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά, ενώ προτιμάς να ακολουθήσεις τα γνώριμα μονοπάτια ! Η ικανοποίηση των αναγκών σου καθώς και η δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος είναι δεδομένο ότι θα υλοποιηθούν σήμερα. Πρόσεχε να διατηρήσεις και να υπερασπιστείς τα κεκτημένα σου!

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο σου, η μαχητικότητα μαζί με την κυκλοθυμία είναι τροχοπέδη για την εξέλιξη σου. Εξισορροπώντας αυτά τα δύο στοιχεία θα βγεις νικητής. Η διεκδίκηση των επιθυμιών και των αναγκών σου πρέπει να γίνει με σύνεση, χωρίς να σε παρασύρει το συναίσθημα.

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Παρασκευή δεν είναι η ιδανικότερη μέρα για σένα, αφού επιθυμείς να κλειστείς στον εαυτό σου και να νοιαστείς για τις βαθύτερες ανάγκες της ψυχής σου. Μπορείς να απολαύσεις την εσωτερική γαλήνη με την μοναχικότητα και να επανέλθεις στις επάλξεις όταν φορτίσεις τις μπαταρίες σου, άλλωστε αυτό ακριβώς έχεις ανάγκη!

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Παρασκευή εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου, που είναι αλάνθαστη και ακολούθησε την καρδιά σου. Έχεις την εύνοια να υλοποιήσεις τους στόχους και τα όνειρα που με τόση στοχοπροσήλωση που διαθέτεις. Οι ομάδες και οι φίλοι στηρίζουν τις επιλογές σου. Μέρα ιδανική για να περάσεις ωραίες στιγμές με την καλή παρέα φίλων που σε κάνουν να ξεδίνεις!

ζώδια 21 Απριλίου

Λέων

Η κοινωνική σου ζωή είναι πολύ έντονη και ο χρόνος που περνάς με τους φίλους αγγίζει την υπερβολή. Θέλεις να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό, ώστε να σχηματίσουν την καλύτερη γνώμη για σένα. Αν κάτι δεν πάει καλά θα πικραθείς και θα νιώσεις προσβεβλημένος.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε , η θετική στάση ζωής που υιοθετείς σήμερα θα σου ανοίξει τις πόρτες για να εισέλθει στην ψυχή σου η χαρά και η αισιοδοξία. Αναλαμβάνεις δράση για περιπετειώδεις εξορμήσεις και ταξίδια που θα βελτιώσουν την ψυχολογία σου. Επαφές με αισιόδοξα και χαρούμενα άτομα θα αντλήσουν νέα συναισθήματα και πληροφορίες.

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα έχεις άγχος και λειτουργείς με επιφυλακτικότητα στην οποιαδήποτε σχέση με τους άλλους. Δεν μπορείς εύκολα να εμπιστευτείς και η στάση σου είναι αμυντική. Διαθέτεις μπόλικη διαίσθηση και μπορείς να καταλάβεις ποιοι είναι φίλοι και ποιοι εχθροί οπότε μην πανικοβάλλεσαι.

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ , σήμερα θα ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις παραμελώντας τις δικές σου ανάγκες. Τα άτομα που θα σε προσεγγίσουν είναι ξεκάθαρα και νοιάζονται πραγματικά για σένα. Η αμοιβαία οικειότητα δημιουργεί όμορφα συναισθήματα. Μπορείς να βασιστείς πάνω τους αρκεί βέβαια να βάλεις σε εφαρμογή την διαισθητική σου ικανότητα και αντιληφθείς ποιος είναι με το μέρος σου γιατί δεν είναι όλοι.

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, με σημαντικές υποχρεώσεις θα κυλήσει η σημερινή μέρα που θα σου προκαλέσουν άγχος ως προς την διευθέτηση τους. Καλείσαι να βάλεις τάξη σε ένα χάος εκκρεμοτήτων που έχεις συσσωρεύσει από καιρό. Θα ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες και αναποδιές που θα βρεθούν μπροστά σου αξιοποιώντας το πιο ισχυρό σου όπλο που είναι η διαίσθηση.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερως, για σήμερα Παρασκευή είσαι γεμάτος με εξωστρεφή διάθεση και όρεξη να επικοινωνήσεις τα ταλέντα και τις δημιουργίες σου. Δεν λείπουν η χαρά, διασκέδαση και το πάθος να ρουφήξεις την ζωή και να την γευτείς στο έπακρο. Τα παιδιά σε ενθουσιάζουν βγάζοντας στην επιφάνεια την ξενοιασιά και την ευτυχία που έχεις στην ψυχή σου.

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε για σήμερα Παρασκευή, η εσωστρεφής σου διάθεση σε περιορίζει από τις εξωτερικές δραστηριότητες και προτιμάς να μείνεις κλεισμένος μέσα. Η έλλειψη της οικογενειακής θαλπωρής δημιούργησε ένα κενό που σήμερα θα το καλύψεις. Φρόντισε τα αγαπημένα πρόσωπα χωρίς να γκρινιάζεις. Δεν φταίνε αυτοί που δεν είχες χρόνο να τους αφιερώσεις.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ , για σήμερα Παρασκευή η εξωστρέφεια σε φέρνει σε επαφή με άτομα του κοντινού περιβάλλοντος και γίνεσαι αποδέκτης πολλών προτάσεων για μικρές μετακινήσεις. Άλλο που δεν θέλεις εσύ και αμέσως θα πεις το ναι.. Οι συζητήσεις και οι διαδρομές που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν σε ανανεώνουν και γίνεσαι πολύ επικοινωνιακός.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπημένε Κριέ, το Σάββατο αναμένεται να είναι μια μέρα με δυο διαφορετικά σενάρια. Το πρωί με τη Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει...

«Χαμογελά» η τύχη σε οικονομικά και ερωτικά για 6 ζώδια

Eνθαρρυντικά νέα για το δεύτερο μισό του Απριλίου, αφού από την Κυριακή 21/4 η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 11 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Σήμερα, η Πέμπτη, Κριέ, προοιωνίζει μια ημέρα γεμάτη ευκαιρίες για αυτογνωσία. Η Σελήνη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα το πρωί...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπημένε Κριέ, το Σάββατο αναμένεται να είναι μια μέρα με δυο διαφορετικά...