Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Athens

Νύφη έπιασε στα πράσα τον πατέρα της με την πεθερά της

Πάνω στη φούρια των ετοιμασιών για τον γάμο των παιδιών τους, οι συμπέθεροι ήρθαν πολύ πιο κοντά απ’ όσο μπορούσε να φανταστεί κάποιος.

Η έλξη που ένιωσαν ο ένας για την άλλη ήταν ακατανίκητη, με αποτέλεσμα ο γοητευτικός χήρος πατέρας της νύφης και η 53χρονη μητέρα του γαμπρού από το Αγρίνιο να βρεθούν μαζί στο κρεβάτι. Την ώρα της απόλυτης ηδονής, όμως, τους έπιασε στα πράσα η νύφη, που έμεινε σαν κεραυνοβολημένη.

Η πιπεράτη ιστορία, που έχει προκαλέσει απίστευτο σούσουρο σε ένα ορεινό χωριό της Αιτωλοακαρνανίας, απειλεί να τινάξει στον αέρα τον γάμο του μελλοντικού ζευγαριού. Η 27χρονη κόρη του 60χρονου και ο 35χρονος αγαπημένος της αρραβωνιάστηκαν τα περασμένα Χριστούγεννα.

Όλα πήγαιναν τέλεια για το ερωτευμένο ζευγάρι, που ήταν πανέτοιμο να ξεκινήσει την κοινή ζωή του με τη βοήθεια και τις ευλογίες των γονιών του. Η κοπέλα είχε χάσει τη μητέρα της, αλλά είχε στήριγμα τον πατέρα της, ο οποίος βρισκόταν πάντα στο πλευρό της και την προστάτευε.

Εντυπωσιακή ξανθιά

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», μάλιστα, ο 60χρονος ουδέποτε έδωσε δικαιώματα για σχόλια στο χωριό μετά τον θάνατο της γυναίκας του. Από την άλλη πλευρά, η sexy ξανθιά μητέρα του 35χρονου, που μένει μόνιμα στο Αγρίνιο, ήταν ανέκαθεν μια γυναίκα που τραβούσε τα ανδρικά βλέμματα. Πάντα περιποιημένη, μακιγιαρισμένη, με μαλλί κομμωτηρίου και ντυμένη στην τρίχα, αποτελούσε αντικείμενο σχολιασμού (και όχι πάντα καλόβουλου).

Η 53χρονη και ο σύζυγός της γνωρίστηκαν με τον συμπέθερο λίγο πριν από τους αρραβώνες και από τότε η πεθερά είχε καθημερινές επαφές με τη νύφη για τις αγορές των επίπλων, των οικιακών συσκευών και για ό,τι άλλο χρειαζόταν το νέο σπιτικό του ζευγαριού.

Πριν από λίγες μέρες η πεθερά είπε στην κοπέλα ότι θα πήγαινε στο χωριό για να την πάρει και να πάνε μαζί να δουν έπιπλα. Ανυποψίαστη η 27χρονη δέχτηκε, δίχως να φαντάζεται ότι η μητέρα του αρραβωνιαστικού της είχε άλλα σχέδια στο μυαλό της. Πράγματι, η εντυπωσιακή πεθερά πήγε από το πρωί στο πατρικό της νύφης της, γνωρίζοντας ότι εκείνη έλειπε στη δουλειά της, για να περάσει λίγες ώρες με τον συμπέθερο.

Όμως η νεαρή γυναίκα έφυγε νωρίτερα από την εργασία της και πήγε μαζί με μια φίλη της στο σπίτι για να το καθαρίσουν. Οι δύο κοπέλες έμειναν άναυδες, καθώς έπιασαν επ’ αυτοφώρω το παράνομο ζευγάρι να ερωτοτροπεί, με την 27χρονη να χάνει τις αισθήσεις της από το σοκ.

Πατέρας και πεθερά προσπάθησαν άρον άρον να μαζέψουν τα… ασυμμάζευτα, αλλά το hot περιστατικό ξέφυγε γρήγορα από τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού, με αποτέλεσμα τα σόγια να έχουν γίνει… μύλος και ο γάμος να βρίσκεται στον αέρα.

Πηγή: Espresso

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Χαϊδάρι Καιρός ήταν. Εγκαινιάστηκε η πεζογέφυρα στο Παλατάκι

«Η πεζογέφυρα που παραδίδεται προς χρήση στο Παλατάκι είναι ένα αναγκαίο έργο για την ασφαλή διέλευση των πεζών από τη Λεωφόρο Αθηνών», δήλωσε ο...

Θα γκρινιάξουν γονείς και μαθητές: Η αλλαγή που έρχεται στα σχολεία έπρεπε να είχε...

Η εγκύκλιος υπάρχει, τώρα αυστηροποιούνται οι ποινές μπας και εφαρμοστεί στην πράξη Υπάρχει κάτι το εγγενώς σημαντικό όταν μιλάμε για τα παιδιά που πάνε σήμερα...

Η φωτογραφία της ημέρας

Ψάχνοντας από κάπου τη δικαίωση... 28 Μαρτίου 2024

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς καταλαμβάνουν το Παρίσι, με αρχηγό τον Ράγκναρ Λόντμπροκ. Για να...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο δεν γιορτάζει κάποιο γνωστό όνομα. Ωστόσο έχει την τιμητική του ο Απόστολος και Μάρτυρας...

Ζωγράφου: Μυστήριο με διάρρηξη στο υποθηκοφυλακείο

Μυστήριο με διάρρηξη στο υποθηκοφυλακείο στου Ζωγράφου, όπου στεγάζεται Υπηρεσία του Κτηματολογίου Ζωγράφου. Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι δράστες σε απροσδιόριστη χρονική στιγμή παραβίασαν με αντικείμενο...

Καιρός: Νέα «εισβολή» αφρικανικής σκόνης από Δευτέρα

Η αφρικανική σκόνη θα «ξαναθυμηθεί» τη χώρα μας από την Κυριακή έπειτα από ένα σύντομο ενδιάμεσο διάλειμμα. Ο καιρός αναμένεται να «καθαρίσει» σταδιακά σήμερα,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τρίκαλα: Απόλυτη φρίκη – Άνδρας αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο

Σοκάρει νέα υπόθεση πατροκτονίας αυτή τη φορά στα Τρίκαλα, όπως ένας 46χρονος αποκεφάλισε με...

Θεσσαλονίκη – Οικογενειακή τραγωδία: Πατέρας και γιος ήταν νεκροί στο σπίτι τους επί δύο μήνες

Μία οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της Κυριακής (28/1). Ένας πατέρας και...

Γαλλία: Σοκ για τη δολοφονία τεσσάρων παιδιών και της μητέρας από τον πατέρα τους

Σοκαρισμένη η Γαλλία από μία νέα οικογενειακή τραγωδία. Τα άψυχα σώματα μίας μητέρας και...

Μεσολόγγι: Πατέρας άφησε την 4χρονη κόρη του στο αυτοκίνητο και πήγε για ψώνια

Συνελήφθη στο Μεσολόγγι το βράδυ της Τρίτης από αστυνομικούς ο άνδρας που άφησε την...