Ο Αντώναρος άναψε “φωτιές” για τις εξελίξεις στην κεντροδεξιά

244
Ως άλλος Βασίλης Λεβέντης προβλέπει εκλογές το 2020

Ορίζοντα 6 μηνών για μεγάλες αλλαγές στην κεντροδεξιά, έδωσε με ποστάρισμά του στο facebook, ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο κ. Αντώναρος άναψε φωτιές στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, λίγες ώρες μετά το φιάσκο με τις εκλογές τις ΟΝΝΕΔ, αφήνοντας να εννοηθεί πως στο καραμανλικό στρατόπεδο, δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη.

Στο πρώτο ποστάρισμα έγραψε:

“Ο μεγάλος κεντροδεξιός χώρος κάνει τα πρώτα βήματα προς μεγάλες δομικες ανακαταταξεις των οποίων τα πρώτα χειροπιαστά αποτελέσματα θα αρχίσουν να γίνονται αντιληπτά σε έξη μήνες περίπου απο τώρα. Όπόίός άπότόλμά είτε προβλεψεις η άκαιρες κινήσεις θα φάει τα μούτρα του. Πως το είπε ο Καραμανλής πρόσφατα…το ΦΩΣ νικάει στο τέλος πάντα το σκοτάδι…”

Διαβάστε επίσης:  Βουλή: Βουλευτής είπε σε βουλευτή «Είσαι κότα λυράτη»

Στο δεύτερο έγραψε:

“Προς τους πολλους φιλους και φιλες που μου τηλεφωνούν, μου στελνουν μηνύματα εδω κι σλλου και με ρωτούν διαφορα πραγματα θα θυμηθώ την ιδιότητα του κυβερνητικού εκπροσώπου και θα πω απλά: “Κανενα σχόλιο. Για την ώρα.” Ο,τι είχα να πω το έγραψα στη τελευταία αναρτηση μου για τον κεντροδεξιό χώρο….το πολύ πολύ να πέσω λίγο έξω στους…χρόνους των προβλεψεων μου…Καλό βράδυ.”

Είναι σαφές πως η ακραία νεοφιλελεύθερη -ακροδεξιά στροφή με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν συμβαδίζει με τους μετριοπαθείς φιλελεύθερους… η συνέχεια αναμένεται, τουλάχιστον, θερμή…