Ο «Χρόνος» ξετυλίγει τους «12» μήνες του στο Πολεμικό Μουσείο

50
Ο «Χρόνος» ξετυλίγει τους «12» μήνες του στο Πολεμικό Μουσείο

Στο πλαίσιο του κύκλου “Μουσικοί περίπατοι στα μουσεία”, το δημοφιλές σύνολο «Χρόνος» της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών παρουσιάζει τον τρίτο από τους τέσσερις δίσκους της βραβευμένης Νεφέλης Λιούτα «12», αύριο στις 19:30 μ.μ. στο Πολεμικό Μουσείο.

Πρόκειται για ηχητική αποτύπωση των μηνών του χρόνου με εικόνες και στιγμιότυπα που τους χαρακτηρίζουν. Εμπειρία γοητευτική που περνά από τα τοπία της κινηματογραφικής στην ηλεκτρονική πειραματική σκηνή, με παράλληλη προβολή διαφόρων τεχνικών βίντεο της δημιουργού.

Το σύνολο “Χρόνος” αποτελείται από τους μουσικούς της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών: Κώστας Σίσκος- κόρνο, Νέλλη Οικονομίδου- βιολί, Μιχαήλ Σμιρνόφ- βιόλα, Ήβη Παπαθανασίου- τσέλο, Κώστας Χάρδας- πιάνο.

Για τις ανάγκες του έργου συμπράττουν με το σύνολο οι: Νίκος Τσέλιος- κιθάρα, Ρωμανός Λιούτας- κρουστά

Διαβάστε επίσης:  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Μην αφήνετε να περνάει ο χρόνος, χωρίς να βιώνετε τις στιγμές

Στις 18:30, κατόπιν κράτησης, θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στους εκθεσιακούς χώρους, είτε από ειδικούς, είτε με τη χρήση της ψηφιακής εφαρμογής του Πολεμικού Μουσείου.

Η παρακολούθηση της συναυλίας (και η δωρεάν ξενάγηση στις 6.30μμ) ​είναι ελεύθερη με την προμήθεια εισιτηρίου εισόδου στο Μουσείο. Πληροφορίες στην είσοδο ή στα τηλέφωνα: 210​-​7252974