Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023
23.2 C
Athens

Ο Δίας και ο Άρης «τρώνε τα μουστάκια τους»: Μπελάδες και για τα 12 ζώδια!

 O Δίας βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και ο Άρης στο ζώδιο του Λιονταριού.


Τρία χρώματα έχουν οι μέρες αυτές, το άσπρο, το κόκκινο και το μαύρο! Βέβαια η Αφροδίτη έχει έρωτες, αγάπες και λουλούδια κατά νου, που σημαίνει πως θα τη βάλει την πινελιά της, με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο! 

Ωστόσο ο Δίας από τον Ταύρο, θέλει τόσο πολύ να μοιράσει τα δώρα του, λεφτά, μια καλύτερη δουλειά, ένα πιο όμορφο σπίτι, όπως αρέσουν και σε εκείνον οι χλίδες, οι ανέσεις και η καλή η ζωή, ας τα προσφέρει όλα αυτά για λίγο σε εμάς, τους κοινούς θνητούς, για να περάσουμε όλοι μαζί υπέροχα! All together!
Ο Άρης όμως μπήκε με άγρια διάθεση στον Λέοντα, οπότε το ύφος των Ταύρων, των Λιονταριών, των Σκορπιών και των Υδροχόων αλλάζει! Γίνεται πιο υπεροπτικό, αλαζονικό, ενοχλητικά υπερβολικό, ανταγωνιστικό, «Εγώ είμαι και κανένας άλλος»!

Όλα θέλουν το σωστό timing, αλλά ο Άρης βιάζεται, ονειρεύεται κατακτήσεις, εδώ και τώρα! Τον Άρη δεν τον ενδιαφέρουν οι παράπλευρες απώλειες, αλλά μόνο ο στόχος, η νίκη και τα λάφυρα! 

Συναισθηματικά αντίθετες οι μέρες αυτές. Πολύ κρύο – ζέστη! Πολύ I don’t care, but I care too much! Ας γυρέψουμε το λόγο αυτού του παραλογισμού! 

Ο Δίας θέλει γλέντια και απολαύσεις και ο Άρης να χαλάσει το party αυτό! Επιρροές Ταυρίσες και Λιονταρίσες.. σε κόντρα; Μμμ and the winner is???

Κριός

Ο Άρης από τον Λέοντα τις μέρες αυτές σας προσγειώνει ολίγον ανώμαλα, πάνω σε θέματα οικονομικά! Ο Δίας ναι μεν υποσχέθηκε το χρήμα, μπόνους, αυξήσεις και τα σχετικά, να όμως που ο Άρης σας υπενθυμίζει, πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και πως θα χρειαστεί να ακολουθήσετε άλλες τακτικές προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Τη μάχη θα τη δώσετε όπως και να έχει.. Μήπως το by the book.. δεν υφίσταται στην παρούσα φάση;;; 

Ταύρος
Ο Δίας σας κάνει υπερβολικούς στις αντιδράσεις σας, ιδιαίτερα συναισθηματικούς, είστε έτοιμοι να αδράξετε οτιδήποτε σας αξίζει και θεωρείτε πως πρέπει να γίνει δικό σας! Ο Άρης από τον Λέοντα προσθέτει μια αλαζονεία στο ύφος σας, που σίγουρα θα ενοχλήσει τους τριγύρω. Αποφύγετε να αναλάβετε επιπλέον υποχρεώσεις, ή να δώσετε υποσχέσεις, που δε θα τις τηρήσετε. Το νου σας στο τιμόνι, δε μιλάμε στο τηλέφωνο, όταν οδηγούμε! 

Δίδυμος
Ο Άρης από τον Λέοντα, φανερώνει τους εχθρούς σας, οι οποίοι κρύβονται πίσω από κόλακες και δήθεν φίλους! Και επειδή ο Δίας είναι της υπερβολής, ξαφνικά μια που μαθαίνετε τα κουτσομπολιά και μια που αντιδράτε αψυχολόγητα. Τις μέρες αυτές, θα χρειαστεί να είστε ψύχραιμοι, ειδάλλως οι τσακωμοί θα έχουν ένταση και διάρκεια, με αποτέλεσμα να χάσετε την ουσία και το χρόνο σας φυσικά. Ακόμα και στο ίσωμα έχει τούμπα το μενού!

Καρκίνος
Ο Δίας σας κάνει υπερβολικά συναισθηματικούς και οτιδήποτε συμβαίνει το μεταφράζετε ως ένα απαισιόδοξο, σκοτεινό σενάριο, δηλαδή βλέπετε τη μια όψη του νομίσματος. Αυτό σας κάνει αντιδραστικούς και παράλογους, μιας που θα κάνετε τα πάντα για να φτιάξετε τη διάθεσή σας. Ο Άρης από την άλλη σα να σας προσμένει στη γωνία, θέλει πολύ να σας ψυχαγωγήσει, σα να μην υπάρχει αύριο! Σπατάλες προκειμένου η διάθεσή σας να φτιάξει.. σπατάλες! 

Λέων
Ο Δίας από τον Ταύρο, θέλει να σας βοηθήσει να ανεβείτε μερικά σκαλοπάτια στη δουλειά σας. Με την αξία σας πάντα, υπάρχει εύνοια από το σύμπαν, δε ξέρω αν το ίδιο ισχύει και από τους ανθρώπους που συνεργάζεστε καθημερινά. Ο Άρης στο ζώδιό σας, είναι ένα φλέγον θέμα, γιατί μόλις πέσει στην αντίληψή σας η αλήθεια, παίζει να κάνετε ένα χαμό, παίζει ακόμα και να δηλώσετε παραίτηση! Να σκέφτεστε το συμφέρον σας και ψυχραιμία γενικώς! 

Παρθένος
Αισιοδοξείτε για τους στόχους που έχετε βάλει, κάνετε όνειρα για το αποτέλεσμα, να όμως που αν τα συζητάτε από δω και από εκεί, μια το κακό το μάτι, μια οι ζήλειες, όλο και κάτι κουλό θα συμβεί με τον Άρη να παρεμβαίνει από το πουθενά. Μέρες που θα χρειαστεί να κρύψετε τον ενθουσιασμό σας, πληροφορίες που αφορούν την πρόοδό σας, ακόμα και τις προετοιμασίες σας. Ρίξτε σκοτάδι στους ζηλιάρηδες τις παρέας. Το σπιτάκι σας, ο πιο safe προορισμός!

Ζυγός
Ο Δίας από τον Ταύρο θέλει πολύ να σας δώσει το χρήμα που τόσο καιρό το προσμένετε υπομονετικά, όμως το σύμπαν δεν του το επιτρέπει με τίποτα! Αν ελπίζετε σε έσοδα, θα απογοητευτείτε τις μέρες αυτές! Ο Άρης είναι η αιτία που θα αποκαλυφτούν πράγματα και θάματα, για εκείνους τους συνεργάτες που φταίνε για το ξαφνικό κακό που σας βρήκε! Όνειρα που κάνατε για το διάστημα αυτό, σα να γκρεμοτσακίζονται, μιας που οι μάσκες πέφτουν!

Σκορπιός
Ο Δίας και ο Άρης σας φοράνε με το ζόρι την πανοπλία, μπαίνετε στο πεδίο μάχης, πρώτο μέτωπο, θέλετε – δε θέλετε! Τις μέρες αυτές, θέλετε να έχετε την πρώτη και την τελευταία κουβέντα σε όλες σας τις σχέσεις, γεγονός που θα προκαλέσει εντάσεις και πικρόχολα λόγια. Όσοι το τερματίσετε παίζει να χαλάσετε σχέσεις ζωής! Ο Δίας σας θέλει νικητές, ο Άρης όμως σας ξεγελά, δείχνοντάς σας ένα δρόμο, κάπως επικίνδυνο. Με λαμογιές οι νίκες δε μετράνε! 

Τοξότης
Ότι είναι δικό σας, σας ανήκει τελεία και παύλα! Ο Δίας ναι μεν σας βοηθά να εργαστείτε σε ένα νέο project εξολοκλήρου, να ανοίξετε ακόμα και τα φτερά σας σε κάποιο όνειρο, αλλά βασική προϋπόθεση είναι οι κατακτήσεις σας να παραμείνουν έτσι όπως έχουν! Ο Άρης από τον Λέοντα σας κάνει λίγο ατρόμητους, τολμηρούς;; Ριψοκίνδυνους;; Φλογερά δημιουργικοί μεν, αλλά μήπως με άλλο ύφος; Το νου σας, φτιάχνετε παγίδες και πέφτετε μέσα!

Αιγόκερως
Συνδυασμός που «σκοτώνει» ο Δίας και ο Άρης τις μέρες αυτές! Ξαφνικά επιθυμείτε τα πάντα όλα, που σημαίνει πως αν έχετε μαζέψει πέντε φράγκα στην άκρη, θα τα χαλάσετε δίχως να υπάρχει αύριο! Υπερβολικοί, ενθουσιώδεις, πλεονέκτες, όλα για πάρτη σας! Το νου σας, γιατί η μπάνκα δε θέλει και πολύ να αδειάσει, μιας που σας αρέσει το καλύτερο και το πιο ακριβό. Ακραία τα συναισθήματά σας, αγαπάτε και ξε αγαπάτε στο λεπτό!

Υδροχόος
Καλύτερα να διακοπάρετε τις μέρες αυτές, παρά να προετοιμάζεστε για νέα επαγγελματικά ανοίγματα! Ο Δίας από τον Ταύρο ναι μεν σας κάνει πιο φιλόδοξους, ονειρεύεστε μεγαλεία, όμως ο Άρης φανερώνει πως κάτι φταίει στον κύκλο σας, κάποιοι δε σας στηρίζουν και τόσο, ή δε θέλουν τις επιτυχίες σας. Μη βιάζεστε, ο Μάης αστρολογικά βρίσκεται σε άρνηση, που προφανώς μεταφράζεται ως κάθε εμπόδιο για καλό. Βρείτε τρόπους εκτόνωσης.. μποξ!? 

Ιχθύες
Ο Δίας σας κάνει δουλευταράδες τις μέρες αυτές. Βέβαια, θα αργήσουν να φανούν τα αποτελέσματα που σημαίνει πως καλό είναι να μην απογοητευτείτε από τα εμπόδια του σύμπαντος! Ο Άρης ενώ στρεσάρει όλο τον κόσμο, εσάς σας κάνει ένα τρελό boost, δηλαδή δεν πτοείστε με τίποτα! Θα κάνετε οτιδήποτε χρειαστεί για να βρεθείτε κάμποσα βήματα πιο πέρα, κυρίως στη δουλειά. Υπάρχει ένα γλυκό χάος, είναι υπέρ σας και σας αρέσει πολύ!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία. Βρίσκεις πρακτικές λύσεις για να...

Εβδομάδα εφιάλτης για 4 ζώδια

Η εβδομάδα ξεκινά με το αισιόδοξο τρίγωνο Ερμή-Δία που ολοκληρώνεται στα ζώδια της γης: την Παρθένο και τον Ταύρο, επηρεάζοντας κυρίως τη Δευτέρα την...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Κυριακή που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου, εσύ δεν απολαμβάνεις την χαλαρή αργία, αλλά το...

Tζένη Βάνου: Αγνώριστη σε ηλικία 22 ετών μαζί με τον Μίμη Πλέσσα – Σπάνια...

Η Τζένη Βάνου αποτέλεσε μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες του… ελαφρού τραγουδιού. Γεννημένη ως Ευγενία Βραχνού (όπως είναι το πραγματικό της όνομα) στην Αθήνα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Σάββατο, σήμερα ξεκινά επίσημα το Φθινόπωρο με την είσοδο του Ήλιου στο Ζυγό και εσύ επικεντρώνεσαι κυρίως στον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Σήμερα φίλε Κριέ, ετοιμάσου για χαρά, λάμψη κα δημιουργικότητα! Έχεις μία χαρούμενη και παιχνιδιάρικη διάθεση και άπλετο κέφι, γεγονός που σε κάνει...

Φουλ χρήμα και έρωτας για Κριούς, Ταύρους κι άλλο 1 ζώδιο

Κριός Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματος, της περιπέτειας και του ανώτερου νου. Αλλά ενώ αναζητάς κάποια έμπνευση και ψυχική ανανέωση, ελκύεσαι...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

«Φτερωτός Θεός» με βέλη : Ερωτικό “τζακ ποτ” για Λέοντες, Ζυγούς, Κριούς, Διδύμους και δύο ακόμη ζώδια

Έφθασε η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου που φιλοξενεί την Πανσέληνο στην 6η μοίρα του...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα...

Εβδομάδα εφιάλτης για 4 ζώδια

Η εβδομάδα ξεκινά με το αισιόδοξο τρίγωνο Ερμή-Δία που ολοκληρώνεται στα ζώδια της γης:...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Κυριακή που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο...