Ο Γιώργος στην Κρήτη: Για τον σοσιαλισμό, την σαμπάνια… και την Ολλανδέζα, ρε γαμώτο!

68
Γιώργος, Κρήτη, σοσιαλισμό, Ολλανδέζα,

Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Γιώργος συνεπής(!) – δεν αφήνει την Ελλάδα- έχει …οργώσει όλα τα νησιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Παπανδρέου με την Ολλανδέζα φίλη του κάνουν διακοπές στην Κρήτη και διαμένουν στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο Amirandes.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΓΑΠ συνάντησε το γιο του Ανδρέα. Και ενώ αρχικά οι πληροφορίες έλεγαν ότι η κόρη του η Μαργαρίτα -που ως γνωστό μένει και εργάζεται μόνιμα στο Ηράκλειο- απέφυγε να τον δει, έκανε την εμφάνισή της στην ταβέρνα, εκεί όπου ήταν και τα κομματικά στελέχη!

Συνεπώς οικογενειακή συνάντηση δεν την λες! Τώρα αρχίζει άλλος μύλος…. Η Ολλανδέζα ήταν στου Δαφέρμου; Ή όπου πάει η μια δεν πάει η άλλη για αυτό και η συνάντηση με την κόρη έγινε σε ουδέτερο έδαφος και με κομματικά στελέχη; Για όσους βιαστούν να διαψεύσουν….

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου αλλά και κομματικού στελέχους Ανδρέα Τσιλογιάννη το βράδυ της Δευτέρας στο προσωπικό του προφίλ και μάλιστα με τρόπο οξύ και σκληρή γραφή μας επιβεβαιώνει τις πληροφορίες περί αντιδράσεων. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Να έχεις διαλύσει χώρα & κόμμα και την ώρα που ο κόσμος δεν μπορεί να ζήσει συνεχίζεις να κάνεις διακοπές πολυτελείας σε 5* resort (για μια ακόμα φορά ) έξω από το Ηράκλειο

Διαβάστε επίσης:  Ένας ήρωας πιλότος στην Ελλάδα του Καρανίκα

Στο τέλος της αστακοσολωμοφαγίας συνοδευόμενης με τυριά και του βρεξίματος του στόματος με σαμπάνια, παθαίνεις ξαφνικά φλασιά, θυμάσαι τον σοσιαλισμό και το αντικριστό και μαζεύεις “συντρόφους” σου για σύσκεψη οργανωτική (στο τελευταίο βράδυ της παραμονής).

ΥΓ) Περιμένω την στιγμή που με νεύμα θα κάνεις τη γνωστή κίνηση ( μόνο ο πατέρας σου μπορεί) από τη σκάλα αεροπλάνου αλλά στο αεροδρόμιο ΄΄Νίκος Καζαντζάκης΄΄ αυτή τη φορά …

ΥΓ1) Μεταξύ του αντικριστού, του οφτού και του γαμοπίλαφου, θα χαρώ να μιλήσεις για την αναγκαιότητα συνύπαρξης και δημιουργίας της κεντροαριστεράς και όχι για την ανάγκη συγκυβέρνησης με τον Αλέξη ….( εκεί πήγαν ή θα πάνε ήδη τα δικά σου παιδιά Άλλωστε ορισμένα από τα τοπικά παιδιά σου τον ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές ( τον Αλέξη ντε) που δεν κατέβηκες, καθώς είπαν φανερά ότι δεν ψηφίζουν το κόμμα που ο πατέρας σου ίδρυσε και μ ` αυτό έγινες πρωθυπουργός…..

Άντε να τελειώνει αυτό το καλοκαίρι !»