Ο Καμμένος το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη τύπου

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος μέχρι το αυριανό ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου

19
Ο Καμμένος αύριο το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη τύπου

Συνέντευξη τύπου αναμένεται να δώσει αύριο στις 12.30 το μεσημέρι ο Πάνος Καμμένος, μετά την συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα που θα έχει προηγηθεί.

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος μέχρι το αυριανό ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου, οπότε και θα ξεκαθαρίσουν οι όροι του διαζυγίου των δυο κυβερνητικών εταίρων. 

Αυτή την ώρα έχει σύσκεψη με στενούς του συνεργάτες προκειμένου να καθορίσουν την στάση τους ενόψει της αυριανής συνάντησής του με τον πρωθυπουργό.

Συνεργάτες του υπουργού Εθνικής Άμυνας υποστηρίζουν ότι στην συνάντηση με τον πρωθυπουργό θα ζητήσει από τον Αλέξη Τσίπρα να αποσύρει από την κυβέρνηση τους υπουργούς που προέρχονται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και μπήκαν στο υπουργικό συμβούλιο έπειτα από εισήγηση του κ. Καμμένου. Εάν ο Αλέξης Τσίπρας αποδεχθεί την εισήγηση αυτή, τα δύο κόμματα θα οδηγηθούν σε συναινετικό διαζύγιο.

Διαβάστε επίσης:  Πως θα ψηφίσουν οι ένστολοι

Εάν ο πρωθυπουργός διατηρήσει στο υπουργικό συμβούλιο τους αντάρτες από τους ΑΝΕΛ, ο υπουργός Άμυνας είναι έτοιμος να προχωρήσει σε πολιτική σύγκρουση. «Αν δεν το δεχθεί ο Τσίπρας θα πάμε σε ρήξη» λέει συνεργάτης του Πάνου Καμμένου.