Ο Καμμένος “ένωσε” Ντόρα – Καραμανλή!

35

Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή είχε σήμερα το πρωί η Ντόρα Μπακογιάννη, στο πολιτικό γραφείο του.

Συζήτησαν για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και, σύμφωνα με πληροφορίες, μίλησαν και για τον υπουργό Αμύνης Πάνο Καμμένο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έκανε αναφορές στην καραμανλική παράδοση της ΝΔ.

O υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε πρόσφατες δηλώσεις του στην φημερίδα Αληθινές Ειδήσεις, κληθείς να σχολιάσει τις επιθέσεις που δέχεται από τη ΝΔ, με το σκεπτικό ότι “δεν μπορεί να παρουσιάζεται ως καραμανλικός ο Καμμένος”, είχε πει χαρακτηριστικά: “το μενού της ΝΔ το έχει αλλάξει ο κ. Σαμαράς, οι υβριστές του Κώστα Καραμανλή, ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Βορίδης έχουν γίνει πρωτοκλασάτα στελέχη, ενώ οι νεοφιλελεύθεροι Ξαφά και Σκυλακάκης που δεν περνούσαν ούτε απέξω από την πόρτα του Καραμανλή έχουν γίνει κύρια στελέχη του κομματος”.

“Κανείς δεν δικαιούται από τη σημερινή ΝΔ να πιάνει στο στόμα του τον Καραμανλή” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος. Παράλληλα αποδίδει τις επιθέσεις στο πρόσωπό του εκ μέρους της Ντόρας Μπακογιάννη “στον φόβο της για την έρευνα της υπόθεσης της Siemens”, προσθέτοντας ότι η κ. Μπακογιάννη θα πρέπει να απολογείται στον ελληνικό λαό και να εξηγήσει γιατί ασκεί εσωτερική αντιπολίτευση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διαβάστε επίσης:  Με πυρετώδεις διαδικασίες η ολοκλήρωση των ΤΠΚ «ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ» και «ΒΛΑΧΑΚΟΣ»

Σε άλλες δηλώσεις στον Real Fm του ο Πάνος Καμμένος είχε δηλώσει: “Στην ΝΔ βρέθηκαν άνθρωποι με κύριο πυρήνα τον Σαμαρά να κάνουν τον υπερασπιστή του Παπανδρέου και του Γεωργίου και τώρα γυρίζουν και μου λένε ότι εγώ δεν είμαι Καραμανλικός.

Εγώ δεν πούλησα ποτέ, ούτε τον Καραμανλή, ούτε τον Τσίπρα θα πουλήσω ποτέ. Με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι και με εμπιστεύονται και τους εμπιστεύομαι, συνεχίζω να τους εμπιστεύομαι και στα δύσκολα…”

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ