Ο Καμμένος, ο “αποστάτης” και ο καλός επιλοχίας…

32
Ο Καμμένος, ο

Ο Καμμένος ΔΕΝ αποστάτησε το 2011, αλλά διαγράφτηκε από έναν “αποστάτη”, και τον Γενάρη του 2012 ίδρυσε τους Ανεξαρτήτους Έλληνες.

Από την ημέρα γέννησης των ΑΝΕΛ πολιτικοί όλων των κομμάτων και ΜΜΕ στοιχηματίζουν το τέλος του κόμματος και σε κάθε εκλογική μάχη, με μπροστάρηδες τις εταιρίες δημοσκοπήσεων, βλέπουν την διάλυση τους. Αλλά από το 2012 μέχρι το 2015 και σε τέσσερις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, ο Καμμένος τους έχει διαψεύσει όλους! Και αυτό είναι γεγονός και ιστορία.

Και τώρα ετοιμάζεται για έξοδο από μια κυβέρνηση που ο ίδιος χαρακτηρίζει εθνικής σωτηρίας, μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας με τον «αριστερό» ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, τον ιδεολογικό του αντίπαλο, πάντα για «την Ελλάδα ρε γαμώτο» και για ένα θέμα εθνικό που ο ίδιος από την αρχή της συνεργασίας χαρακτήρισε κόκκινη γραμμή. Αυτό χαρακτηρίζεται και ηρωική έξοδος.

Διαβάστε επίσης:  Η αργκό των εκλογών: “Γκαστρωμένη κάλπη”, “μαύρισμα”, “δαγκωτό”, “νεκρανάσταση” και “κουμπάροι”

Και ξέρετε κάτι που κάνει εντύπωση; Στη συγκυβέρνηση με τον Τσίπρα, ο Πανάρας το έπαιξε καλός στρατιώτης, κάτι σαν τον επιλοχία της μοίρας που βγάζει τις υπηρεσίες και ουρλιάζει «Μαρία τα μπούτια σου» στις ασκήσεις. Πότε ανθύπας, πότε λοχαγός, πότε ταξίαρχος ή στρατηγός, αδιάφορα με το πόσες στολές παραλλαγής δοκίμασε. Για τον Τσίπρα ήταν πάντα ο καλός επιλοχίας Πάνος.