Ο Καραγκιόζης στο καφέ του Μύλου

245

Οι Θεατρικές Παραγωγές Τεχνόκοσμος συνεχίζουν τις παιδικές παραστάσεις στο Καφέ του Μύλου! Σε συνεργασία με το Θέατρο Σκιών Οδυσσέα Κανλή τον μήνα Νοέμβριο σας παρουσιάζουμε 4 παραστάσεις Καραγκιόζη κάθε Κυριακή στις 12:00!
Πρόγραμμα Νοεμβρίου:

Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 12:00
“Ο Καραγκιόζης Γραμματικός”
Η Καραγκιοζούπολη είναι γεμάτη αγράμματους και πολλοί από αυτούς δεν μπορούν να γράψουν ούτε μια επιστολή στους δικούς τους ανθρώπους. Ο Καραγκιόζης αναλαμβάνει την θέση του γραμματικού αλλά και πάλι τα γράμματα δεν βρίσκουν τον προορισμό τους με τα αστεία πειράγματα που κάνει στους πελάτες του. Μία από τις κλασσικότερες παραστάσεις του Θεάτρου Σκιών πλημμυρισμένη με την αύρα μιας άλλης εποχής!
Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 12:00
“Ο γάμος του μπάρμπα Γιώργου”
Επιτέλους ήρθε και η ώρα του Μπάρμπα Γιώργου να βρει το ταίρι του. Καθώς ο πεθερός του κ. Καρεκλοπόδαρος ετοιμάζει την δεξίωση και οι καλεσμένοι έρχονται ο ένας μετά τον άλλο να ευχηθούν στο ζευγάρι τα καλύτερα, την ώρα που έρχεται ο γαμπρός ο γάμος χαλάει λόγω της βουνίσιας αγριάδας και αγαρμποσύνης του. Ο πανούργος ανιψιός του Καραγκιόζη του κάνει μια φάρσα που όμοια της δεν του έχει ξανακάνει και έτσι ο γαμπρός φεύγει χωρίς τους κλασσικούς του ξυλοδαρμούς…
Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 12:00
“Το αφεντικό απ’ όξω”
Ο Καραγκιόζης προσλαμβάνεται υπηρέτης από τον κύριο Δημητράκη αλλά η βασική του δουλειά δεν είναι το νοικοκυριό του σπιτιού αλλά να διώχνει τον Διονύσιο που αγαπάει την κόρη του όμως ο κύριος Δημητράκης δεν τον θέλει για γαμπρό του. Μιας και καλός φίλος του Καραγκιόζη ο Νιόνιος βρίσκουν τρόπο οι δυο τους και πείθουν τον κύριο Δημητράκη να δώσει την ευχή του στο ζευγάρι. Βασικό τους σύνθημα σε αυτή την επιχείρηση ” Βρε καλώς το αφεντικό απ όξω!
Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 12:00
“Το μαγικό μπουκάλι”
Έργο του Γιάννη Χατζή, γραμμένο το 1982. Μια καραγκιοζίστικη δραματοποίηση της νουβέλας του Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον “το πνεύμα της μποτίλιας” όπου ο πρωταγωνιστής μας θα έρθει αντιμέτωπος με το φαντασμαγορικό τζίνι που κρύβεται μες το μπουκάλι…

Διαβάστε επίσης:  Θεσσαλονίκη: Κλείνει η παραλία με απόφαση Τζιτζικώστα-Ζέρβα

Οι μικροί μας φίλοι απολαμβάνουν τον αγαπημένο τους ήρωα σε έναν άνετο χώρο και για τους γονείς, όπου μπορούν να απολαύσουν παράλληλα τον καφέ τους.

Εισιτήρια: Ενηλίκων 4€, παιδικό 6€ (στο παιδικό συμπεριλαμβάνεται χυμός ή τοστ)
Εξασφαλίστε θέσεις κάνοντας κράτηση εδώ: 2310522822, 6973958547

Τοποθεσία: Το καφέ του Μύλου, Ανδρέα Γεωργίου 56, περιοχή σφαγεία.
Δωρεάν Πάρκινγκ