Ο καθ΄ ομολογία δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη σοκάρει!

«Εγώ την τραυμάτισα λίγο την κοπέλα, μετά την εκτέλεσαν αυτοί όπως το είχαν στήσει»

54
Ο καθ΄ ομολογία δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη σοκάρει

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που δίνει ο καθ’ ομολογία δράστης του στυγερού φονικού της νεαρής εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, που συγκλόνισε το πανελλήνιο τον περασμένο Οκτώβριο.

Σε αποκλειστική του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό STAR ο φερόμενος δράστης αναλύει όλο το σκηνικό της αιματηρής υπόθεσης, το πριν και το μετά της μοιραίας μέρας. Ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έχουν πείσει τις αρχές οι οποίες ακόμα προσπαθούν να καταλάβουν γιατί προχώρησε σε αυτές τις αποκαλύψεις τόσες μέρες μετά από το φονικό.

«Η ουσία είναι ότι εγώ την τραυμάτισα λίγο την κοπέλα στο χέρι και από εκεί που έφυγε μετά την εκτέλεσαν αυτοί γιατί έτσι το είχαν στήσει το σκηνικό», αναφέρει ο φερόμενος δράστης στο STAR και συνεχίζει:

«Θέλανε να την κοπέλα να την φάνε από την αρχή. Τους έχω δώσει και ονομαστικά και για αυτό έρχομαι και με μεταγωγή στην Αθήνα για να μου τους δείξει η αστυνομία να τους αναγνωρίσω».

Διαβάστε επίσης:  DW: «Ελλάδα, Γαλλία & Τουρκία βρίσκονται σε τροχιά σύγκρουσης – Προβλέπεται θερμό καλοκαίρι στην Μεσόγειο»

Στη συνέχεια περιέγραψε τα λεπτά της επίθεσης και αυτά που ακολούθησαν: «Την τσάντα της την πήρα από εκεί που καθόταν στο μνήμα. Από εμένα έφυγε κανονικά μεγάλη απόσταση. Εκεί της έκοψαν το δρόμο και την εκτέλεσαν». Σύμφωνα με τον καθ΄ ομολογία δράστη τα θανάσιμα χτυπήματα με το μαχαίρι στην άτυχη Δώρα Ζέμπερη τα κατάφεραν δύο άνθρωποι που κατονομάζει ως ο «Χάρης» και ο «Ψηλός». «Ήθελαν να της κόψω εγώ το δρόμο για να έχω το DNA της πάνω μου. Για αυτό μετά με έστειλαν να πουλήσω το κινητό σε μαγαζί που θα είχε κάμερες. Για να είναι σίγουροι ότι θα έπιαναν εμένα».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του οι μαχαιριές στο κορμί της νεαρής εφοριακού έγιναν από «χασάπηδες που την εκτέλεσαν για τους είχε κάνει μεγάλη ζημιά».