Ο Λεβέντης και το “διδασκαλείο βουλευτών”!

100
Λεβέντης:

Είχαμε αναφερθεί και πάλι στο θέμα που αφορά τον Βασίλη Λεβέντη και το κόμμα του σχετικά με την αντικατάσταση των βουλευτών του κάθε έξι μήνες.

Φρόντισε προσωπικά να αδειάσει, όλους τους επιλαχόντες πολιτευτές του που περίμεναν με τη σειρά τους την 25η Μαρτίου για να ορκιστούν βουλευτές.

Μάλιστα σε όλους αυτούς που είπαν ότι θα κινηθούν νομικά εναντίον του, επειδή δεν τήρησε την προεκλογική του υπόσχεση, που απ’ ότι λέγεται είναι και έγγραφη, ο ίδιος απάντησε ότι διαπίστωσε, μέσα από την κοινοβουλευτική πείρα ότι ο βουλευτής στο διάστημα των έξι μηνών δεν προλαβαίνει να μάθει ούτε τα δικαιώματά του, Και στο κάτω κάτω όπως είπε δεν μπορεί αυτός να είναι “διδασκαλείο βουλευτών”!

Διαβάστε επίσης:  Κορωνοιός: 339 νέα κρούσματα - 2 θάνατοι

Καλό κύριε Λεβέντη μου, αλλά εσείς είχατε και έχετε έτοιμες λύσεις για όλα. Αυτό πως σας ξέφυγε;

Μάλιστα απ’ ότι άκουσα τους παροτρύνει να έχουν υπομονή διότι η Ένωση Κεντρώων θα μεγαλώσει και την επόμενη φορά που θα είναι πιο μεγάλη, αφού θα φτάσει το 20% (!), θα …χωρέσουν όλοι!

Για να είμαστε δίκαιοι κύριε Λεβέντη μάλλον εξαπατήσατε ψηφοφόρους και πολιτευτές βάζοντας στις πρώτες θέσεις όποιους θέλατε, καθώς οι εκλογές ήταν με λίστα και όχι με σταυρό και τώρα παρατάτε όσους ήλπιζαν ότι θα γίνουν βουλευτές.

Μα δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι όλους αυτούς που έχετε …πετάξει θα τους χρειαστείτε στις επόμενες εκλογές. Και ενδεχομένως τότε να είναι αργά!