Ο Παναθηναϊκός έτοιμος να κρατήσει τον Μπεργκ ως το 2019

175

Η πρώτη συνάντηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον εκπρόσωπο του Μάρκους Μπεργκ δεν έβγαλε την χαρούμενη είδηση που περιμένει με αγωνία ο κόσμος της ομάδας. Διεξήχθη, όμως, σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν προς τα έξω, σε άριστο κλίμα, με τις δύο πλευρές να δείχνουν διάθεση για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους.

Θα επαναληφθεί αύριο με πιο πιθανό το ενδεχόμενο να υπάρξουν πιο ουσιαστικές εξελίξεις.

Όπως προαναφέρθηκε στόχος των δύο πλευρών είναι να υπογράψει ο Σουηδός φορ νέο συμβόλαιο έως το 2019. Ο εκπρόσωπος του διεθνούς παίκτη θα τον ενημερώσει για το περιεχόμενο της πρότασης του «τριφυλλιού», η οποία είναι κοντά στις απαιτήσεις που αξιώνει για να βάλει την υπογραφή του. Διαφορές υπάρχουν ακόμη, γι΄ αυτό θα γίνει και το αυριανό ραντεβού, με την προοπτική να καλυφθούν και να οριστικοποιηθεί το deal.

Διαβάστε επίσης:  Ολυμπιακός - Κέρκυρα 5-1

Από τα όσα διέρρευσαν, η «χρυσή τομή», σε ό,τι αφορά τη ρήτρα που θα μπει σε περίπτωση μεταγραφής του παίκτη στο εξωτερικό, βρέθηκε σε ποσό που πλησιάζει τα 8 εκ. ευρώ, ενώ η διαφορά που υπάρχει (και είναι μικρή) στο συνολικό ποσό που θα έχει να λαμβάνει ο Μπεργκ με βάση το νέο του συμβόλαιο (περίπου 1 εκ. ευρώ για κάθε χρόνο).