Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
18.1 C
Athens

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Άρη και έκανε “9Χ9”

Με γκολ του Σλοβένου Άντραζ Σπόραρ στο 92’ ο Παναθηναϊκός κέρδισε 1-0 τον Άρη στη Λεωφόρο και συνέχισε το σερί των νικών στο πρωτάθλημα παραμένοντας αήττητος!

Ο Άντραζ Σπόραρ ήταν ο… άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τον Παναθηναϊκό, καθώς με γκολ του Σλοβένου επιθετικού στο 92’ οι «πράσινοι» κατάφεραν να «λυγίσουν» τον πολύ καλό Άρη και να φτάσουν στις εννέα σερί νίκες στο πρωτάθλημα παραμένοντας αήττητοι.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και μέχρι το 15’ είχε χάσει τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να βρουν το ρυθμό τους και τους χώρους πάνω στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου.

Στη συνέχεια όμως ανέβασαν την απόδοσή τους με τον Ετέμπο να δεσπόζει στο χώρο του κέντρου και να προκαλεί μεγάλα προβλήματα στους Πέρεθ και Τσέριν, που δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν.

Την ίδια στιγμή με την χρησιμοποίηση των Οντουμπάγιο και Εμπακατά στα δεξιά πλευρά είχε απενεργοποιήσει τον Μπερνάρ που ήταν «εγκλωβισμένος».

Μάλιστα οι Θεσσαλονικείς έχασαν δυο σημαντικές ευκαιρίες στο διάστημα 16’- 17’ με τις δύο ομάδες να αφήνουν το πρώτο ημίχρονο χωρίς σκορ.

Ο Πάρντιου πέρασε στο ματς τους Γκρέι και Πάλμα στο 63’ και ένα λεπτό αργότερα ο Γιοβάνοβιτς τον Σπόραρ αντί του Ιωαννίδη.

Ο Παναθηναϊκός σημείωσε γκολ στο 67’ με τον Μπερνάρ, αλλά ακυρώθηκε σωστά επειδή ο Βέρμπιτς σε μια διεκδίκηση της μπάλας έκανε επιθετικό φάουλ στον Ετέμπο.

Ο Αϊτόρ πέρασε στο ματς στο 79’ και δύο λεπτά αργότερα αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο, ενώ ο Άρης είχε τον έλεγχο διατηρώντας τον Παναθηναϊκό μακριά από την εστία του Κουέστα.

Όμως στο 92’ από μια στημένη μπάλα και εκτέλεση του Βέρμπιτς ο συμπατριώτης του Άντραζ Σπόραρ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι σκόραρε και… λύτρωσε τους «πράσινους».

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι -Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Σάντσες, Χουάνκαρ- Ρούμπεν Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρ (79’ Τσοκάι) – Παλάσιος (79’ Αϊτόρ λ.τ. 83’ Βαγιαννίδης), Βέρμπιτς, Ιωαννίδης (64’ Σπόραρ).

ΑΡΗΣ (Πάρντιου): Κουέστα- Φαμπιάνο, Εν’ Κουλού, Μαζικού, Οντουμπάγιο- Ετέμπο, Νταμπό- Εμπακατά (80’ Ντιόπ), Ιτούρμπε (63’ Γκρέι), Ματέο Γκαρσία (91’ Πίρσμαν) -Ζερβίνιo (63’ Πάλμα).

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Youth League – Ολυμπιακός-Μίλαν 3-0: Στην κορυφή της Ευρώπης οι ερυθρόλευκοι νέοι

Τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης σε επίπεδο Νέων, πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός και μαζί του το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Κ19 των «ερυθρόλευκων» νίκησε 3-0 τη...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 22/4/24

Ο τελικός του UEFA Youth League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μίλαν, η αναμέτρηση του Λαυρίου με το Μαρούσι και το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα...

Ο Ολυμπιακός υπέταξε τον ΠΑΟΚ

Η πρόκριση στους τέσσερις του Conference League, έχει μπολιάσει με περίσσια αυτοπεποίθηση τους Πειραιώτες, οι οποίοι κέρδισαν χωρίς να πιεστούν τον ΠΑΟΚ με 2-1...

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε η ΑΕΚ

Στην κορυφή του βαθμολογικού παρέμεινε η ΑΕΚ, η οποία πέρασε από την Θεσσαλονίκη, επικρατώντας επί του Άρη με 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η Ένωση...

Λαμία– Παναθηναϊκός 0-5 : Έκανε… βόλτα στη Φθιώτιδα

Με πρωταγωνιστές τους Ιωαννίδη και Μπακασέτα ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα με σκορ 5-0 της Λαμίας και παραμένει στους διεκδικητές του πρωταθλήματος Ο Παναθηναϊκός μετέτρεψε σε…...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 21/4/24

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής – Τι δείχνει η τηλεόραση Οι αγώνες των πλέι οφ της Super League, με κορυφαίο το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, o τελικός...

Ο Φέρτης για τον Δομάζο και τον Παναθηναϊκό

Ο μεγάλος Γιάννης Φέρτης δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία του για τον Παναθηναϊκό. Σε μια συνέντευξή του είχε πει: «Είχα µανία µε το γήπεδο, µε...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε η ΑΕΚ

Στην κορυφή του βαθμολογικού παρέμεινε η ΑΕΚ, η οποία πέρασε από την Θεσσαλονίκη, επικρατώντας...

Λαμία– Παναθηναϊκός 0-5 : Έκανε… βόλτα στη Φθιώτιδα

Με πρωταγωνιστές τους Ιωαννίδη και Μπακασέτα ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα με σκορ 5-0 της...

Ο Φέρτης για τον Δομάζο και τον Παναθηναϊκό

Ο μεγάλος Γιάννης Φέρτης δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία του για τον Παναθηναϊκό. Σε...

Ο Τερίμ σχεδιάζει το νέο Παναθηναϊκό

Οι Τούρκοι «δένουν» τον Τερίμ στην Αθήνα, ακόμη και αν ο Παναθηναϊκός δεν πετύχει...