Ο Πούτιν ημίγυμνος σε τανκ ψάχνει πάρκινγκ για την κόρη του (βίντεο)

23
ΡΩΣΙΑ: Η μάχη του Πούτιν με την αποχή

Το συγκεκριμένο βίντεο το οποίο είναι διαθέσιμο στο YouTube με τον τίτλο «Αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες το ίδιο καλά όσο ο Πούτιν», δεν είναι τίποτα άλλο από ένα διαφημιστικό όπως επισημαίνει η “The Moscow Times” για τη συγκεκριμένη εφαρμογή, το οποίο έχει ήδη μεγάλη επισκεψιμότητα.

«Μπαμπά, θέλω πάρκινγκ! », φαίνεται να λέει η ξανθιά μαριονέτα η οποία μιλά στο ροζ κινητό της καθισμένη σε κόκκινο κάμπριο.

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή η κάμερα ζουμάρει στις πετρελαιοπηγές στο Χαλέπι, εκεί όπου βρίσκεται ο Βλάντιμιρ Πούτιν, επίσης ως μαριονέτα, ημίγυμνος και με το στέρνο έξω, οδηγώντας ένα τεθωρακισμένο αποφεύγοντας εκρήξεις και πυροβολώντας.

«Είμαι λίγο απασχολημένος με τον Ισλαμικό Κράτος», φαίνεται να λέει ο Ρώσος πρόεδρος ο οποίος βγάζει το κεφάλι του έξω από το τανκ και πυροβολεί με το πιστόλι του. Όμως η κόρη τους επιμένει.

Διαβάστε επίσης:  ΡΩΣΙΑ: Η μάχη του Πούτιν με την αποχή

Τότε ο Πούτιν ξαναμπαίνει στο τανκ αναστενάζοντας και κάνοντας όπισθεν παρασύρει όλα τα αυτοκίνητα που είναι σταθμευμένα μπροστά από το Κρεμλίνο… απελευθερώνοντας χώρο για να παρκάρει η κόρη του.

Στο τέλος, τους βλέπουμε στο βίντεο αγκαλιασμένους και μια φωνή ακούγεται να λέει ότι η νέα εφαρμογή για τα κινητά με την ονομασία “Pango” είναι το ίδιο αποτελεσματική για την εύρεση θέσεων πάρκινγκ.

Το δημοσίευμα σχολιάζει πάντως πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι άκρως μυστικοπαθής σχετικά με τις ζωές των δύο κοριτσιών του.