Ο Σώρρας έγινε “Φαντομάς” και οι οπαδοί του βρίσκονται σε κατάσταση σοκ

74
Το μυστικό που οδήγησε την αστυνομία στο κρησφύγετο του Σώρρα

Οι οπαδοί του απατεώνα Αρτέμιου Σώρρα, σοκαρισμένοι από την είδηση της οκτάχρονης φυλάκισής του, βασικά λόγω της διαπίστωσης (επιτέλους) ότι “δεν έχει μία”, όπως αποδείχθηκε από την δικαστική απόφαση, είναι μουδιασμένοι και μέχρι της στιγμής δεν αντέδρασαν, αν και τους το ζήτησε ο ίδιος με το “διάγγελμά” του.

Όμως, οι αρχές πιστεύουν ότι αυτή η αδράνεια δεν θα συνεχιστεί και θα υπάρξουν αντιδράσεις, ιδιαίτερα στην περίπτωση που ο Πατρινός απατεώνας συλληφθεί. Την ίδια στιγμή, οι υπαρχηγοί του φαίνεται να δείχνουν τάσεις εγκατάλειψης του Σώρρα. Ήδη αποστασιοποιήθηκαν υποστηρίζοντας ορθώς ότι η καταδίκη του αποτελεί και προσωπική του υπόθεση.

Το πλήγμα στην αξιοπιστία του ανάμεσα στους φανατικούς που τον ακολούθησαν είναι ισχυρό, Βεβαίως, τίθεται και ένα άλλο ζήτημα για τους υπαρχηγούς: ότι τα ψεύτικα ομόλογα, με τα οποία ταϊζει κουτόχορτο τους αφελείς, τα κατέχει ο ίδιος ο Σώρρας, και χωρίς αυτά είναι ανύπαρκτοι. Ο Πατρινός απατεώνας δεν έχει συλληφθεί ακόμα αλλά οι αρχές πιστεύουν ότι θα τον εντοπίσουν σύντομα. Επίσης δεν έχουν ακόμα ένδειξη ότι εγκατέλειψε τη χώρα.

Πάντως, μερικοί οπαδοί του, όπως η δικηγόρος Αθανασία Γεωργωσοπούλου, από τις φανατικές υποστηρίκτριες του ανύπαρκτου “τρισεκατομμυριούχου”, σχολίασαν τις εξελίξεις στο Facebook. Η δικηγόρος, καλεί τους οπαδούς του Σώρρα στη “μάχη των μαχών”, μιλά για όπλα και στρατηγούς και τονίζει: “Ο ηγέτης των Ελλήνων έδωσε το σύνθημα”.

Ακολουθεί το μήνυμά της στο Facebook:

ΤΩΡΑ Θ’ΑΥΤΟΠΡΟΣΙΟΡΙΣΘΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ ΜΑΣ ΟΛΟΙ.

Διαβάστε επίσης:  Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 23χρονος που ασελγούσε σε βάρος ανήλικης

Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΕΚΚΙΝΗΣΕ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΡΑ. ΕΛΛΗΝ,ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

ΕΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ,ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ. ΕΧΕΙΣ ΝΟΗΣΗ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.

Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ. ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ, ΩΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΙΑ ΨΥΧΗ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ !!!!

“Εφόσον η συγκεκριμένη νομικός εκλαμβάνει το βίντεο ως κάλεσμα για επαναστατικές κινήσεις, είναι βέβαιο ότι τα τυφλωμένα μέλη περιμένουν απλά το έναυσμα για να προβούν σε αντίποινα κατά της κοινωνίας, από την οποία ο αρχηγός διαφοροποιήθηκε”, μας είπε νομικός που παρακολουθεί από κοντά την υπόθεση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα iefimerida.gr από τις έρευνες στα αεροδρόμια της χώρας φαίνεται πως ο Σώρρας και η σύζυγός του δεν έχουν διαφύγει στο εξωτερικό, τουλάχιστον αεροπορικώς.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούσαν ότι ίσως έχουν φύγει ακτοπλοϊκώς για κάποιο κοντινό προορισμό, όπως η Ιταλία, και στη συνέχεια ταξίδεψαν για Λατινική Αμερική.

Για τον λόγο αυτό από το Σάββατο το πρωί έχουν ξεκινήσει εξονυχιστικές έρευνες στο λιμάνι της Πάτρας, καθώς και σε ακτοπλοϊκές εταιρείες για να διαπιστωθεί αν έχει εκδοθεί εισιτήριο στο όνομά του Αρτέμη Σώρρα, ενώ την ίδια ώρα γίνονται έρευνες για να εντοπιστεί η τοποθεσία στην οποία βρίσκεται μέσω του κινητού του.