Ο Θάνατος της 52χρονης στην Ηλεία δημιουργεί ερωτηματικά για το ΕΣΥ

12
Κέρκυρα: Νεκρή γυναίκα βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της

Σοβαρά ερωτήματα για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια το ΕΣΥ εγείρει η σοκαριστική υπόθεση της άτυχης καθηγήτριας που εκδήλωσε καρδιολογικό πρόβλημα και χρειάστηκε να μεταφερθεί από τον Πύργο Ηλείας στα Ιωάννινα, αλλά τελικά ξεψύχησε στο νοσοκομείο της Άρτας.

Διαμάχη Κικίλια – Πολάκη

Η υπόθεση της 52χρονης στάθηκε επίσης η αφορμή για μια διαμάχη μέσω facebook ανάμεσα στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας παύλο Πολάκη.

Ο κ. Πολάκης σε ανάρτησή του αναρωτήθηκε γιατί «με τέτοια διάγνωση, δεν χρησιμοποιήθηκε το ελικόπτεορ της βάσης Ακτιου του ΕΚΑΒ για την διακομιδή. Η βάση λειτουγρεί και έχουν σωθεί ασθενείς από τον Απρίλιο».

Διαβάστε επίσης:  Σήμερα το σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο της διάβασης του Ερμή μπροστά από τον Ήλιο - Ορατό και στην Ελλάδα

Απαντώντας ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας αναφέρει τα εξής:

«Ο κ.Ξανθός και ο κ. Πολάκης μετά από 4 χρόνοα στο υπουργείο Υγείας θα έπρεπε να ντέπονται περισσότερο και να μιλούν λιγότερο.. Ειναι αυτοί που έκλεισαν την καρδιοχειρουργική κλινική του Ρίου, προθέτοντας ότιη βάση στο Άκτιο εκτελεί αεροδιακομιδές μόνο με το φως της ημέρας’

Ο Θάνατος της 52χρονης Στην Ηλεία δημιουργεί ερωτηματικά για το ΕΣΥ