Ο τρόπος που κοιμάστε μαρτυρά τα πάντα για την προσωπικότητά σας!

46


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για τον τρόπο που κοιμάστε και τι συμβολίζει αυτό για την προσωπικότητά σας;

Ένα απλό τεστ φέρνει την «επανάσταση» στην ανάλυση του χαρακτήρα με βάση ένα και μόνο στοιχείο… τον τρόπο που κοιμάστε. Μην αναρωτιέστε άλλο σας έχουμε την απάντηση!

Αν κοιμάστε σε εμβρυακή στάση, τότε αισθάνεστε συχνά την ανάγκη προστασίας, κατανόησης και συμπάθειας. Η κουλουριασμένη στάση είναι ένδειξη ότι προσπαθείτε να ξεφύγετε από τα προβλήματά. Η κατάλληλη ενασχόληση για σας θα ήταν η ζωγραφική, ο χορός ή ένας blog για να αποτυπώνετε τις σκέψεις σας.

Αν κοιμάστε μπρούμυτα με τα χέρια και τα πόδια σας ανοιχτά, τότε έχετε ηγετικές ικανότητες. Είστε αυθόρμητος, παίρνετε πρωτοβουλίες και φροντίζετε να υπάρχει τάξη στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Κατά πάσα πιθανότητα θέλετε να προγραμματίζεται τα πάντα και δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις. Η υπευθυνότητα σας σας βοηθά να κατακτήσετε το μεγαλείο.

Αν κοιμάστε στο πλάι χωρίς να εξέχουν τα γόνατά σας, τότε είστε ήρεμος και έμπιστος άνθρωπος. Δεν προσβάλλεστε εύκολα και δεν σας φοβίζει το μέλλον. Γελάτε ακόμη και το πιο «σκυθρωπό» πρωινό του χειμώνα και προσαρμόζεστε εύκολα σε όλες τις αλλαγές.

Διαβάστε επίσης:  Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του οδηγού του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο μοτοσικλετιστή στη Γλυφάδα

Αν κοιμάστε σε ίσια θέση με τα χέρια και τα πόδια σας κολλημένα στον κορμό, τότε γνωρίζετε τους στόχους της ζωής σας και δουλεύετε με επιμονή για να τους επιτύχετε, σύμφωνα με το cnn.gr. Μπορεί να είστε αυστηρός, σχολαστικός και απαιτητικός, αλλά απαιτείτε τα περισσότερα απ’ τον εαυτό σας πρώτα.

Αν κοιμάστε ανάσκελα τότε είστε αισιόδοξος άνθρωπος, που αγαπάει την ζωή, είναι συνηθισμένος να είναι το κέντρο της προσοχής και θέλει καλή συντροφιά. Εργάζεστε με πείσμα και επιμονή, αλλά με βάση την λογική σας και επιλέγετε πάντα να λέτε την αλήθεια. Οι άνθρωποι που κοιμούνται σε αυτή την στάση έχουν συνήθως πολύ ισχυρές προσωπικότητες.

Αν κοιμάστε άστατα, με χέρια και πόδια ανοιχτά, τότε πιθανότητα είστε απρόβλεπτοι, αγαπάτε την περιπέτεια, ενώ η διάθεση σας μπορεί να αλλάξει στο λεπτό αναστατώνοντας τους γύρω σας. Σας είναι δύσκολο να πάρετε αποφάσεις.

Αν κοιμάστε σε πολλές διαφορετικές απ’ αυτές τις στάσεις, αυτό είναι δείγμα ποικιλόμορφης προσωπικότητας, με κρυφές πτυχές που ακόμη και εσείς οι ίδιοι αγνοείτε.