Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
15.9 C
Athens

Ο Τύπος της Πέμπτης 8/9

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Βροχή θανάτου»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «τόνοι νερού- συμφορά σε Νέα Μηχανιώνα, Περαία, Αγία Τριάδα! Χάθηκε γυναίκα. Σκηνές από την Αποκάλυψη: Χωριά βυθισμένα στις λάσπες, αυτοκίνητα στη θάλασσα, σκάφη στη στεριά! Απόγνωση… 4 νεκροί σε Μεσσηνία, Λακωνία. Φοβερές καταστροφές σε Ηλεία, Ηγουμενίτσα, Σύβοτα, Πάργα».

ΕΘΝΟΣ: «Νέα ευκαιρία για χρέη προς Ταμεία-Εφορία»

Η εφημερίδα σημειώνει: «το σχέδιο της κυβέρνησης για όσους αδυνατούν να πληρώσουν. Ασφαλιστική ενημερότητα και πάγωμα των παλαιών οφειλών για όσους πληρώνουν τις τρέχουσες εισφορές. Θεσπίζονται κίνητρα παραμονής στις υφιστάμενες ρυθμίσεις».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: « «Φάλτσα» εφορίας σε ελέγχους και πρόστιμα»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «τραγικά λάθη στους φορολογικούς ελέγχους εμβασμάτων. Τινάζουν στον αέρα χιλιάδες περιπτώσεις καταλογισμών πρόσθετων φόρων και προστίμων. Το Δημόσιο ενδέχεται να κληθεί να επιστρέψει ποσά εκατομμυρίων ευρώ σε ελεγχθέντες φορολογούμενους που το πλήρωσαν αδίκως».

ΕΣΤΙΑ: «Υποβάθμισις των Αθηνών»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «τα στοιχεία είναι αμείλικτα: Στην ερώτηση της Eurostat αν είναι ικανοποιημένοι με την ζωή στην πόλη τους, οι περισσότεροι κάτοικοι των πρωτευουσών των 28 κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, απήντησαν θετικά».

Η ΑΥΓΗ: «Οι πολίτες πληρώνουν και περιμένουν….»

Σύμφωνα με την εφημερίδα : «στο καλύτερο σημείο της τελευταίας τριετίας, με αύξηση πέντε εκατοστιαίων μονάδων σε σχέση με το 2015 βρίσκεται η είσπραξη των οφειλόμενων φόρων σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών. Αισιοδοξία για την πορεία των εσόδων το Σεπτέμβριο. Στο κενό η «μαύρη» προπαγάνδα»

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Διαζύγιο πριν από τον γάμο»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «το φλέρτ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με το Ποτάμι δεν πρόκειται να εξελιχθεί σε επίσημο δεσμό. Αντί για όρκους κοινής πορείας, η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και μάλλον σφράγισαν τους τίτλους τέλους πολύμηνων συζητήσεών τους».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Ασφαλιστική ενημερότητα και με αρρύθμιστες οφειλές»

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: «την παροχή ασφαλιστικής ενημερότητας σε οφειλέτες των ασφαλιστικών ταμείων ακόμη και αν έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη που δεν έχουν ρυθμιστεί, αλλά καταβάλλουν κανονικά τις τρέχουσες εισφορές, διαπραγματεύεται η κυβέρνηση με τους εκπροσώπους των πιστωτών».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Κατρακυλάει ο μέσος μισθός γενικεύεται η μερική απασχόληση»

Η εφημερίδα αναφέρει ότι: «εκτίναξη της μερικής απασχόλησης σε απόλυτους αριθμούς και ποσοστά και, παράλληλα, μείωση του μέσου μηνιαίου μισθού σχεδόν κατά 15,5% για τις θέσεις πλήρους απασχόλησης και κατά 3-4% για τις θέσεις μερικής απασχόλησης, μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια, προκύπτει από την επεξεργασία των στοιχείων του ΙΚΑ για την απασχόληση, το μήνα Γενάρη των ετών 2011-2016».

ΤΑ ΝΕΑ: «66 ώρες σε κρυφή κάμερα»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «με εντολή της Εισαγγελίας το υλικό από τις κάμερες που κατέγραφαν για 66 ώρες μυστικά και ντοκουμέντα στον ιδιότυπο πλειστηριασμό για τις τηλεοπτικές άδειες θα παραδοθεί στους υπεύθυνους του Alpha και προφανώς σε όποιον άλλο εμπλεκόμενο το ζητήσει. Ένας Θεός ξέρει τι έχουμε να δούμε!».

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: «ΠροσΔΕΘείτε και ΔΕηΘείτε»

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι «με όπλο τα έσοδα από τα κανάλια και αντίπαλο τους… αριθμούς ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη. Πόλωση διαρκείας από τον Μητσοτάκη, με Σύνοδο του Νότου απαντά ο πρωθυπουργός»

KONTRA NEWS: «Τζάμπα έδωσε 6 άδειες για τηλεόραση ο Κ. Μητσοτάκης χωρίς διαγωνισμό το 1992!»

Η εφημερίδα γράφει ότι «το μεγάλο σκάνδαλο με τα κανάλια και τη γιγάντωση της διαπλοκής, χρονολογείται από την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Ο τότε Πρωθυπουργός στην εναγώνια προσπάθειά του να εγκλωβίσει μεγάλα επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα, μοίρασε ΔΩΡΕΑΝ τις τηλεοπτικές συχνότητες».

VOICE: «Κόβει τον… κόφτη»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «με μικρό αλλά… νοικοκυρεμένο καλάθι στη ΔΕΘ. Τι θα εξαγγείλει ο πρωθυπουργός για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Ο πρωθυπουργός θα τονίσει το όραμα για την «Ελλάδα του 2021» και τους σημαντικότερους σταθμούς του «οδικού χάρτη» προς την αποδέσμευση της χώρας από την επιτροπεία και τα μνημόνια».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Τραπεζικός «πυρετός»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «αλλαγή διοίκησης στην Attica Bank. Νέος πρόεδρος στην Εθνική με προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού. Ραγδαίες εξελίξεις μέχρι το τέλος του μήνα. Ανοικτή γραμμή με Βρυξέλλες».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Πρώτο τεστ για τη δόση»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «η κυβέρνηση δεσμεύτηκε έναντι των εταίρων και της Κομισιόν στην εκπλήρωση και των 15 προαπαιτούμενων δράσεων το αργότερο μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, ώστε να γίνει η εκταμίευση της δόσης των 2,8 δισ. ευρώ».

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Κακοκαιρία "Ιανός": Νύχτα αγωνίας σε Αλμυρό Βόλου και Καρδίτσα

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων – Η επικινδυνότητα ανά περιοχή

Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από επικίνδυνα μέτωπα προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, από σήμερα νωρίς το απόγευμα μέχρι αύριο...

Στις 198 οι “απαγορευμένες” παραλίες στην Ελλάδα για τουριστική αξιοποίηση

Υπεγράφη από τους Υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Κωστή Χατζηδάκη και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θόδωρο Σκυλακάκη, η Κοινή Υπουργική Απόφαση, με την...

Μέσω gov.gr η υποβολή αναφοράς ή καταγγελίας για μέτρα πυροπροστασίας 

Τη δυνατότητα να υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr αναφορά ή καταγγελία για μέτρα πυροπροστασίας επιχειρήσεων και εγκαταστάσεων έχουν από σήμερα οι πολίτες, ύστερα από...

Η φωτογραφία της ημέρας

Θρύλος και πάσης Ευρώπης! 19 Απριλίου 2024

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα;

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ.

Τροχαίο στη Σταδίου: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο οδηγός μηχανής που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο οδηγός της μοτοσικλέτας που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (19/04) στο...

Μεσσηνία: Συνελήφθη επ΄αυτοφώρω 57χρονος για γενετήσιες πράξεις

Δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σχηματίστηκε σε βάρος ενός 57χρονου, ο οποίος κατέβασε το παντελόνι του και προέβη σε γενετήσιες πράξεις μπροστά σε ανήλικες...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ο Τύπος της Παρασκευής 19/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 19-4-2023 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: " Οι Τούρκοι άρχισαν πάλι τις γνωστές...

Ο Τύπος της Πέμπτης 18/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 18-4-2024 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: " "Αντιπυραυλικός θόλος" στα σχέδια του Δένδια!" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:...

Ο Τύπος της Δευτέρας 15/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 15-4-2023 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Ρίγος Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ Γ'...

Ο Τύπος της Κυριακής 14/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 14-4-2023 ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Μπλόκο και καβγάδες για τις άδειες...