Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
18.1 C
Athens

Οι διάσημοι μιλούν για την πρώτη φορά που έκαναν sex

Πρωτοχρονιά, πρώτη μέρα του χρόνου και εντελώς συνειρμικά κάπως μου ήρθε στο μυαλό η φράση «πρώτη φορά» γενικά.

Τώρα πώς αυτό το πρώτη φορά γενικά, με οδήγησε στις εξομολογήσεις που έχουν κάνει οι διάσημοι για ΤΗΝ πρώτη τους φορά, δηλαδή την πρώτη φορά που έκαναν sεx, δεν θέλω να ρωτάς. Μυαλό είναι αυτό, τρέχει και πετάει κι έφτασε εδώ για την πρώτη celebrity λίστα του έτους 2023.
Οι διάσημοι που έχουν μιλήσει για την πρώτη φορά που έκαναν sex είναι αρκετοί και οι εξομολογήσεις τους είναι πολύ ειλικρινείς. Οι αναμνήσεις τους από την πρώτη τους φορά είναι λίγο πολύ όπως όλων μας, γιατί κι οι διάσημοι αυτού του πλανήτη την πέρασαν τη στιγμή αμηχανίας τους, τη στιγμή που σκέφτηκαν «αυτό είναι πια το τόσο φοβερό sex;», το άγχος να πάνε όλα καλά και κάποιοι, λιγότεροι, κατάφεραν να απολαύσουν τη στιγμή και να θυμούνται με περισσότερη τρυφερότητα και λιγότερα γέλια και face palms από τους άλλους, την πρώτη τους σεξουαλική εμπειρία.



Miley Cyrus: Το ψέμα της πρώτης φοράς



Η Miley Cyrus είχε μοιραστεί στο podcast της, Call Her Daddy, το 2020 ότι δεν «προχώρησα ολοκληρωτικά με κάποιον μέχρι τα 16 μου. Δεν ήταν ο Nick Jonas. Αλλά τελικα τον παντρεύτηκα τον τύπο, οπότε αυτό είναι αρκετά τρελό». Ο «τύπος» ήταν φυσικά ο Liam Hemsworth. Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι αρχικά είπε ψέματα στον Liam ότι είχε ήδη κάνει πρώτη φορά sex με έναν φίλο της «για να μη με περάσει για loser».


Chris Evans: Έκανε sex για πρώτη φορά και αμέσως μετά το είπε στη μαμά του

Ο Chris Evans έκανε sex για πρώτη φορά το 1999 όταν ήταν 17 ετών. Έχει πει ότι το 1999 ήταν μία από τις καλύτερες χρονιές της ζωής του. Σε συνέντευξή του στον Seth Meyers είχε πει ότι το είπε αμέσως στη μητέρα του.

«Έτρεξα σπίτι και είπα “Το έκανα. Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που έκανα, αλλά νομίζω ότι το έκανα», σημείωσε περιγράφοντας τη σύγχυση των περισσότερων ανθρώπων μετά την πρώτη τους φορά. «Νομίζω ότι χάρηκε που ήθελα να το μοιραστώ με εκείνη αυτό. Νομίζω ως γονιός το μόνο που θέλεις είναι η ειλικρίνεια», πρόσθεσε.



Khloé Kardashian: Ήθελε να ξεμπερδεύει με την πρώτη της φορά



Στο app της το 2016 είχε γράψει για την πρώτη φορά που έκανε sex η Khloé Kardashian. «Ήμουν 15 κι ήταν με έναν μεγαλύτερο που είχε κάνει sex ξανά. Δεν θυμάμαι να πονάω, αλλά θυμάμαι ότι απλά ήθελα να ξεμπερδεύω με αυτό. Σίγουρα δεν έχεις οργασμό την πρώτη σου φορά», σημείωνε τότε.

«Δεν είχα οργασμό για τα πρώτα λίγα χρόνια που έκανα sex. Δεν ήξερα πώς είναι μέχρι που είχα τον πρώτο μου. Απλά μου άρεσε το κομμάτι της οικειότητας», πρόσθετε η Khloé Kardashian.
Daniel Radcliffe: Η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα;


Με μία μεγαλύτερή του γυναίκα έκανε για πρώτη φορά sex ο Daniel Radcliffe όταν ήταν 16 ετών. «Είμαι ένας από τους λιγοστούς ανθρώπους που είχαν μία πολύ καλή πρώτη φορά», είχε πει στο περιοδικό Elle το 2014. «Ήταν με κάποια που γνώριζα καλά. Είμαι στην ευτυχή θέση να πω ότι έκανα πολύ καλύτερο sex έκτοτε», πρόσθετε.

«Δεν ήταν τρομερά ντροπιαστικό όπως ήταν για πολλούς άλλους ανθρώπους – όπως ένας φίλος μου για παράδειγμα που μέθυσε και το έκανε με κάποια άγνωστη κάτω από μία γέφυρα», συμπλήρωνε ο κινηματογραφικός Harry Potter.


Megan Fox: Μία καθόλου αμήχανη πρώτη φορά



Στο Cosmopolitan το 2020 είχε μιλήσει για την πρώτη φορά που έκανε sex η Megan Fox. Η ηθοποιός εξήγησε ότι η πρώτη της φορά ήταν στα 17 της με έναν συνάδελφό της. «Είχα αρκετό αμήχανο sex στη ζωή μου, αλλά η πρώτη φορά δεν ήταν αμήχανη. Ήμουν ερωτευμένη μαζί του και ήταν όμορφα», είχε πει.

Anna Faris: «Ήταν απαίσιο»


διάσημοι πρώτη φορά sex

Το 2017 στα απομνημονεύματά της, η Anna Faris θυμήθηκε την πρώτη της φορά που ήρθε στα 17 της χρόνια με παρτενέρ έναν φοιτητή που έλεγαν Chad. Ήθελε να περιμένει μέχρι τα 17 της για να κάνει πρώτη φορά sex, αλλά μετά τα γενέθλιά της μία κύστη στην ωοθήκη καθυστέρησε τα σχέδιά της. Τελικά η πρώτη της φορά έλαβε χώρα στο σπίτι των γονιών του Chad την ώρα του μεσημεριανού. «Ήταν απαίσια», έγραφε.

«Θα έβαζα ένα C. Σίγουρα δεν είχα οργασμό, αλλά κανείς δεν τελειώνει την πρώτη του φορά. Μέχρι εκείνο το σημείο της ζωής μου δεν είχα αυνανιστεί ποτέ. Δεν είχα εξερευνήσει ποτέ το σώμα μου, οπότε δεν είχα κάποια βοήθεια να δώσω στον Chad ώστε να με “ανάψει”. Αλλά δεν το έκανα ειλικρινά για τη σεξουαλική ευχαρίστηση. Ήμουν τρελή και παλαβή για εκείνον και τότε σκεφτόμουν ότι για να κρατήσω έναν άντρα έπρεπε να του δοθώ την ώρα του μεσημεριανού στο σπίτι των γονιών του», περιέγραφε.
Dwayne Johnson: Κατέληξε να τον σταματά η αστυνομία
διάσημοι πρώτη φορά sex



Ήταν μόλις 14 ετών ο Dwayne Johnson όταν έκανε για πρώτη φορά sex με την τότε κοπέλα του. Ήταν σε ένα πάρκο. Κατέληξε σε εφιάλτη. «Ξαφνικά ένας φακός έπεσε πάνω μας. Μπανγκ. Ακούς τον αστυνομικό να κατεβάζει το παράθυρό σου και να λέει “Κυρία μου είστε καλά; Θέλετε να έρθετε στο αυτοκίνητο;”. Ντύθηκε και πήγε κοντά τους. Της είπαν “Σας έχει επιτεθεί;” κι αυτή απάντησε: “Όχι, είναι το αγόρι μου”. Ήταν πραγματικός εφιάλτης», είχε διηγηθεί στο περιοδικό Elle. «Κάποιες ιστορίες για την πρώτη φορά είναι όμορφες, αλλά η δικιά μου δεν ήταν», κατέληγε.


Kit Harrington: Η τυπική, εφηβική πρώτη φορά
διάσημοι πρώτη φορά sex



Όταν ο χαρακτήρας που υποδύθηκε στο Game Of Thrones έκανε για πρώτη φορά sex, ο Kit Harrington ρωτήθηκε για τη δική του πρώτη φορά από το περιοδικό Elle. «Ήταν ένα τυπικό εφηβικό πράγμα σε ένα πάρτι. Ήμουν μάλλον υπερβολικά νέος. Νομίζω ότι το κορίτσι κι εγώ το μισοθέλαμε. Είτε περιμένεις και το κάνεις σωστά, είτε είσαι μικρός και αποφασίζεις να ξεμπερδεύεις με αυτό», είχε πει ο ηθοποιός.

John Legend: Η κοινωνική πίεση που δέχτηκε για να το κάνει

Ο John Legend ήταν μόλις 12 χρονών όταν ξεκίνησε το Λύκειο λόγω της ευφυΐας του και κατέληξε να κάνει σεξ για πρώτη φορά αρκετά μικρός σε ηλικία. «Έκανα παρέα με μεγαλύτερους ανθρώπους που έκαναν sex κι ένιωθα σαν να έπρεπε να τους προφτάσω. Νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη πίεση όταν είσαι straight άντρας στην εφηβεία σου να κάνεις σεξ και να διαπραγματεύεσαι στις σχέσεις σου με τις γυναίκες», είχε σημειώσει.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 24 Απριλίου οι Ελληνοκύπριοι απορρίπτουν το Σχέδιο Ανάν

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 2004.... Με ποσοστό 75,83% οι Ελληνοκύπριοι απορρίπτουν το Σχέδιο Ανάν στο δημοψήφισμα, που...

ΠΑΣΟΚ: “Υπότροπος ο ΣΥΡΙΖΑ για τη μη κατάθεση υπομνήματος κατά των ναζιστών εγκληματιών”

Έντονη κριτική της Χαριλάου Τρικούπη προς τον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο -σε ανακοίνωση του-χαρακτηρίζει υπότροπο...

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε σήμερα να στείλει υπόμνημα κατά των Σπαρτιατών, ενώ έληξε η προθεσμία από τις 20 Απριλίου!

Δεν υπάρχει το μπάχαλο που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό επιβεβαιώνεται από μια σειρά...

Δημήτρης Κόκοτας: Θετική ανταπόκριση έδειξε το τελευταίο εγκεφαλογράφημα

Στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας από τις 28 Μαρτίου μετά από...