Οι δύσκολες ώρες για τον Νικολόπουλο – Ετοιμάζονται να δωρίσουν τα όργανα της

472
οικογένεια, ήπαρ, κόρη, Νίκου Νικολόπουλου,

Την πιο μεγάλη δοκιμασία ζει τα τελευταία 24ωρα ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος και αφορά στην κατάσταση της υγείας της 17χρονης κόρης του που από το περασμένο Σάββατο νοσηλεύεται στην εντατική με πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό και ανακοπή καρδιάς.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την κοπέλα και ο Νίκος Νικολόπουλος με ένα συγκινητικό μήνυμα του στον λογαριασμό του στο Twitter κάλεσε σε προσευχή για την κόρη του την Νίκη αλλά και για όσους έχουν ανάγκη.

«Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Σας παρακαλώ απόψε κάντε μια προσευχή για τη Νίκη & για όλους που έχουν ανάγκη» έγραψε.

Το συγκλονιστικό μήνυμα της μάνας

Νικολόπουλος, κόρη,«Όταν ένα αυτιστικό παιδί γεννιέται σε ένα «αυτιστικό» κράτος το μόνο όνειρο που μπορούν να κάνουν οι γονείς του, η οικογένεια του, είναι να ζήσει με αξιοπρέπεια και ποιότητα ζωής και ακόμα περισσότερο όταν αυτοί θα έχουν φύγει ή θα είναι ανήμποροι να το διαχειριστούν. Η εικόνα εφιάλτης είναι αυτή του παιδιού σου δεμένου σε κάγκελα. Δεν υπάρχει λοιπόν τίποτα ηρωικό στο να θες (εάν μπορέσεις ) να βοηθήσεις όσους ανθρώπους γίνεται να βελτιώσουν την ζωή τους και να ζήσουν υγιείς κι ευτυχισμένοι. Δεν είναι ηρωισμός , δεν είναι καλοσύνη. Είναι απλά η συνέχεια αυτού του δρόμου που ξεκινήσαμε στις 3/3/2000 χέρι – χέρι με την Νίκη. Λίγοι την καταλάβαιναν αλλά όσοι μπορούσαμε ξέρουμε τι θέλει να μας πει αυτή την ώρα», γράφει στην ανάρτησή της η  Τασία Μανωλοπούλου συνοδεύοντας το κείμενο με την φωτογραφία.

Διαβάστε επίσης:  Χανιά: Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην περιοχή της Κισσάμου