Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.5 C
Athens

Οι τραγικές στιγμές που βίωσε η 20χρονη από τον “δράκο της Νίκαιας”

Τα όσα τραγικά φέρεται να βίωσε, όταν ένας 28χρονος αποπειράθηκε να τη βιάσει στη Νίκαια, περιγράφει η 20χρονη κοπέλα.

Στην προσπάθειά του να τη βιάσει ο “δράκος της Νίκαιας”, που αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους, την χτυπούσε με μανία.

“Εκείνη την ώρα κατάλαβα ότι ένας άνδρας με ακολουθεί. Για δύο, τρία λεπτά στεκόταν απέναντί μου σε απόσταση 2-3 μέτρων. Κοιτούσε πολύ επίμονα. Δεν ξέρω γύρισα το κεφάλι μου και ήρθε από πίσω μου και μου έκλεισε το στόμα και τη μύτη και αρχίσαμε να παλεύουμε και μετά κάπως με έριξε στο πάτωμα και συνεχίσαμε να παλεύουμε. Εγώ στρίγγλιζα και ούρλιαζα”, δήλωσε στο Mega η 20χρονη κοπέλα.

“Είχε αγκαλιάσει όλο το κεφάλι μου με κεφαλοκλείδωμα και μου έδινε μπουνιές…ξεκίνησε να προσπαθεί να με γυρίσει στο πάτωμα. Είχε πιάσει το κεφάλι μου από τα μαλλιά και με κοπανούσε στο πάτωμα. Μετά από κάποια μέτρα εγώ σταμάτησα γιατί ήμουνα έτοιμη να λιποθυμήσω και ζήτησα βοήθεια από κάποιους γείτονες”, πρόσθεσε η νεαρή.

Ενώ συνέχισε: “Έχω χτυπήσει κυρίως στο κεφάλι, το ένα μου μάτι είναι κλειστό, είναι φουσκωμένο όλο το κεφάλι μου. Το αφτί μου, το μάτι μου, το φρύδι μου, το μάγουλό μου, όλα έχουν αλλάξει θέσεις. Δεν είμαι σε θέση ούτε να βγαίνω από το σπίτι, ούτε να μιλάω, δεν μπορώ να φάω, δεν μπορώ να κλάψω. Μου έλεγε πολλά, με χτυπούσε και έλεγε, αλλά φώναζα και δεν μπορούσα να ακούσω τι μου έλεγε. Τρόμαξε όταν βγήκε μια γειτόνισσα και του είπε -τι κάνεις εκεί- και έφυγε”.

“Ο δράκος της Νίκαιας” είχε καταδικαστεί για βιασμό – Αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους

Με περιοριστικούς όρους βρισκόταν εκτός φυλακής ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει 20χρονη κοπέλα στη Νίκαια.

Ο 28χρονος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είχε καταδικαστεί τόσο για βιασμό όσο και για απόπειρα βιασμού κάτι που σημαίνει ότι έχει συγκεκριμένο “κακοποιητικό” προφίλ.

Στην πρόσφατη επίθεσή του για την οποία και συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστηςε είχε ήδη ξεκουμπώσει το παντελόνι του όταν επιτέθηκε στην κοπέλα που όμως αντιστάθηκε σθεναρά. Εκείνος αντιστάθηκε και άρχισε να την χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο.

Από τις κραυγές της η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι και κάλεσε την Αστυνομία, ενώ ο δράστης παράτησε την προσπάθειά του και τράπηκε σε φυγή. Δεν πρόλαβε όμως να πάει μακριά και οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Το θύμα διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας όπου του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και αποχώρησε ενώ αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τον δράστη, ο οποίος συνελήφθη για απόπειρα βιασμού.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν φτάσει καταγγελίες στην Αστυνομία από περιοίκους στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά για τη δράση ενός ατόμου που ακολουθεί κοπέλες στον δρόμο, ωστόσο κανένα θύμα δεν είχε προβεί σε καταγγελία.

Δύο περιπτώσεις που τις καταγγελίες τις έκαναν συγγενείς των κοριτσιών, ταυτοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν από τις Αρχές και εκείνες δεν αναγνώρισαν στο πρόσωπο του δράστη το άτομο που τις είχε ακολουθήσει στον δρόμο. Για τα υπόλοιπα περιστατικά διενεργείται έρευνα μήπως τυχόν προκύψουν και άλλα θύματα ανάλογων επιθέσεων από τον συλληφθέντα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Χαϊδάρι Καιρός ήταν. Εγκαινιάστηκε η πεζογέφυρα στο Παλατάκι

«Η πεζογέφυρα που παραδίδεται προς χρήση στο Παλατάκι είναι ένα αναγκαίο έργο για την ασφαλή διέλευση των πεζών από τη Λεωφόρο Αθηνών», δήλωσε ο...

Θα γκρινιάξουν γονείς και μαθητές: Η αλλαγή που έρχεται στα σχολεία έπρεπε να είχε...

Η εγκύκλιος υπάρχει, τώρα αυστηροποιούνται οι ποινές μπας και εφαρμοστεί στην πράξη Υπάρχει κάτι το εγγενώς σημαντικό όταν μιλάμε για τα παιδιά που πάνε σήμερα...

Η φωτογραφία της ημέρας

Ψάχνοντας από κάπου τη δικαίωση... 28 Μαρτίου 2024

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς καταλαμβάνουν το Παρίσι, με αρχηγό τον Ράγκναρ Λόντμπροκ. Για να...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο δεν γιορτάζει κάποιο γνωστό όνομα. Ωστόσο έχει την τιμητική του ο Απόστολος και Μάρτυρας...

Ζωγράφου: Μυστήριο με διάρρηξη στο υποθηκοφυλακείο

Μυστήριο με διάρρηξη στο υποθηκοφυλακείο στου Ζωγράφου, όπου στεγάζεται Υπηρεσία του Κτηματολογίου Ζωγράφου. Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι δράστες σε απροσδιόριστη χρονική στιγμή παραβίασαν με αντικείμενο...

Καιρός: Νέα «εισβολή» αφρικανικής σκόνης από Δευτέρα

Η αφρικανική σκόνη θα «ξαναθυμηθεί» τη χώρα μας από την Κυριακή έπειτα από ένα σύντομο ενδιάμεσο διάλειμμα. Ο καιρός αναμένεται να «καθαρίσει» σταδιακά σήμερα,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Νίκαια: Σοκαρισμένοι οι συγγενείς του 40χρονου που δολοφονήθηκε – Στέλιο συγχώρεσέ μας

Το τελευταίο αντίο στον 40χρονο Στέλιο είπαν συγγενείς και φίλοι του αδικοχαμένου άνδρα ο...

Ανθρωποκυνηγητό για τον δράκο των ασανσέρ που επιτέθηκε σε ανήλικες στον Άγιο Παντελεήμονα

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη...

Τραγωδία στην Νίκαια: Νεκρός σε τροχαίο 22χρονος

Θανατηφόρο τροχαίο έγινε τα ξημερώματα στην Νίκαια. Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή με αποτέλεσμα να...

Ραγίζει καρδιές το βίντεο με ξέγνοιαστες στιγμές της Έμμας που ανήρτησε η μητέρα της

Ραγίζει καρδιές το βίντεο με ξέγνοιαστες στιγμές της Έμμας, τότε που η 20χρονη διασκέδαζε...