Ποιοι υπουργοί μένουν μεταξεταστέοι

Μετά την πρώτη αξιολόγηση 2 υπουργοί ήταν αυτοί που απέσπασαν τα θετικά σχόλια του πρωθυπουργού

50
Μητσοτάκης: Κερδίζεται χρόνος, πήραμε μέτρα για να συνετίσουμε τους λίγους

Από την πρώτη ώρα ο Κυριάκος είχε δηλώσει ότι ανά έξι μήνες οι υπουργοί του θα περνούν από έλεγχο και θα κρίνεται η πορεία του έργου τους στον τομέα της ευθύνης τους.

Μάλιστα κάθε υπουργός στην αρχή της θητείας του πήρε από τον πρωθυπουργό ένα μπλε φάκελο με το έργο που θα πρέπει να παράξει στο υπουργείο του. Υπήρχαν συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα και στόχοι που θα έπρεπε να τηρηθούν πιστά.

Μετά την πρώτη αξιολόγηση λοιπόν 2 υπουργοί ήταν αυτοί που απέσπασαν τα θετικά σχόλια του πρωθυπουργού.

Ο πρώτος ήταν ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης το έργο του οποίου εξήρε ο κ. Μητσοτάκης λέγοντας ότι χάρη στην αποτελεσματικότητα του υπουργείου «εμπεδώνεται αίσθημα ασφάλειας στην κοινωνία» και ο δεύτερος ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε επίσης:  Η ΔΕΞΙΩΣΗ που σκόρπισε τον κορονοϊό! ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ για τον πρύτανη του Πανεπιστημίου (και καθηγητή Ιατρικής) Αθ. Δημόπουλο..

Εκτός από τους… αριστούχους υπάρχουν και 3 υπουργοί που με το ζόρι πέρασαν τη βάση. Και οι 3 έχουν μπει ήδη στο μπλοκάκι του πρωθυπουργού και αν δεν κάνουν κάποιο εξωπραγματικό ντεμαράζ θα είναι οι πρώτοι που θα χάσουν τη θέση τους στον επικείμενο ανασχηματισμό.

Εκτός συναγωνισμού φυσικά ο Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος θεωρείται εδώ και καιρό τελειωμένος. Όχι απ’ την κυβέρνηση, αλλά απ’ το υφυπουργείο αθλητισμού…