Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
14.9 C
Athens

 Όλα τα μυστικά στην φόρα για Ταύρους, Αιγόκερους και άλλα 2 ζώδια

Όπως αναφέρει, στις 10/02/2023, δηλαδή σήμερα, κορυφώνεται για τελευταία φορά στη ζωή μας η σύνοδος μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Φυσικά οι δυο πλανήτες θα ξανασυναντηθούν αλλά πλέον αυτή η σύνοδος για τα επόμενα 20 χρόνια θα λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Υδροχόου.

Κριός

Φίλε μου Κριέ, για σήμερα Παρασκευή με την σύνοδο Ερμή Πλούτωνα στον Αιγόκερω επικεντρώνεσαι με κάθε λεπτομέρεια στα επαγγελματικά σου! Προσοχή στα κοινωνικά κουτσομπολιά και μην δίνεις αφορμές για σχόλια που θα σε βλάψουν! Επιπλέον, προσπάθησε σήμερα να μην κολλάς στην επιφάνεια, χάνοντας την πραγματική ουσία! Αν το θελήσεις, σήμερα μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα ευχάριστος, φιλικός και γοητευτικός και έτσι, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, να βγεις νικητής!

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα με την σύνοδο του Ερμή με τον Πλούτωνα δεν αφήνεις να σου πέσει ούτε καρφίτσα κάτω, δίνεις προσοχή σε κάθε είδηση, λεπτομέρεια και το μυαλό σου είναι απόλυτα επικεντρωμένο σε κάθε πληροφορία που λαμβάνεις από το περιβάλλον σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για να εξιχνιάσεις μυστήρια! Επιπλέον, σήμερα δεν σε συγκινούν οι περιπέτειες και οι εφήμερες διασκεδάσεις και επικεντρώνεσαι σε πρακτικά θέματα! Είναι η κατάλληλη περίοδος, για διακοπή κακής συνήθειας, τακτοποίηση σπιτιού, οργάνωση χρόνου, έναρξη διατροφής και άσκησης!

Δίδυμος

Φίλε μου Δίδυμε, για σήμερα Παρασκευή με την σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα περάσουν κάποιες αρνητικές σκέψεις στο μυαλό σου, για τη πορεία των οικονομικών σου, γιατί θα υπάρχουν πολλά έξοδα που θα τρέχουν! Προσπάθησε να αποφύγεις τα σκληρά λόγια στην επαφή σου με ανθρώπους που δεν θέλεις στην ουσία να τους πληγώσεις! Η πορεία της ημέρας προσφέρει και ευχάριστες κοινωνικές στιγμές και εσύ θα θέλεις απλόχερα να μοιραστείς τα συναισθήματά σου!

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Παρασκευή ξεχωρίζεις από την γλυκύτητά σου τον συναισθηματισμό και την τρυφερότητά σου προς τους άλλους, γεγονός που σε κάνει να κερδίζεις πόντους στις διαπροσωπικές σου συναναστροφές και στην κοινωνική σου ζωή! Οι γύρω σου, σου προσφέρουν απλόχερα την συμπάθεια, την αποδοχή και την αγάπη τους! Με την σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα, θα ακούσεις κάποια λόγια από έναν στενό συνεργάτη, ή από τον σύντροφο, που θα σε πικράνουν!

Ζώδια Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα για σήμερα Παρασκευή με την σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα το μυαλό σου είναι επικεντρωμένο στην εργασία ενώ αναβλύζουν φόβοι για το αν θα καταφέρεις να πετύχεις όλα όσα σχεδιάζεις και προγραμματίζεις! Οι απαιτήσεις των γύρω σου είναι πολλές και εσύ θέλεις πάση θυσία να τα προλάβεις όλα! Επιπλέον τονώνονται σήμερα οι διαπροσωπικές σχέσεις, με αδέρφια, αλλά και μακρινούς συγγενείς! Η επικοινωνιακή αυτή εύνοια, θα σε βοηθήσει πολύ να προωθήσεις και υλοποιήσεις τα σχέδια σου!

Παρθένος

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα θα αισθανθείς και πάλι σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου και με ό,τι μέχρι τώρα έχεις πετύχει! Μπορεί κάποιες στιγμές, να γίνεσαι αρκετά πεισματάρης και επίμονος με τους άλλους, θέλοντας να αποκτήσεις τον έλεγχο, αλλά θα ηρεμήσεις σύντομα, λόγω της καλοπροαίρετης προσωπικότητας σου! Παράλληλα με την σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα γίνονται εκ βαθέων συζητήσεις στα αισθηματικά σου και σου λύνονται πολλά μυστήρια! Προσπάθησε να μην καταπιέσεις το ταίρι σου με την ασυγκράτητη κτητικότητά σου!

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Υδροχόου, σε μία θέση που θα ευνοήσει πολύ την επικοινωνία με τον σύντροφο ή και τα παιδιά, αλλά και που θα σου χαρίσει άπλετη δημιουργικότητα και εκφραστικότητα κάτι το οποίο θα αντιλαμβάνονται όλοι γύρω σου! Είναι η κατάλληλη στιγμή για φλερτ και ερωτικές κατακτήσεις! Η Σελήνη, ολοκληρώνοντας την πορεία της στο ζώδιο σου, σου δίνει το μήνυμα ότι τώρα έχει έρθει η στιγμή να επικεντρωθείς περισσότερο σε σένα και στις ανάγκες σου προκειμένου να βρεις τις ισορροπίες σου!

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα είσαι ιδιαίτερα απόλυτος και σκληρός στον τρόπο που εκφράζεσαι και σε αυτό οφείλεται η σύνοδος Ερμή Πλούτωνα στον Αιγόκερω! Προσπάθησε να μπεις στην θέση των ανθρώπων που σε ενδιαφέρουν και περιόρισε τις αρχηγικές σου τάσεις και την αδιαλλαξία! Προτίμησε λοιπόν να αφιερώσεις χρόνο σε εσωτερική ενδοσκόπηση και να μην προχωρήσεις ακόμα σε δράση! Όπως και να’χει, θα δεχθείς σίγουρα ένα μήνυμα ή μία είδηση παρασκηνιακά, που θα ωφελήσει τους μελλοντικούς σκοπούς και τους στόχους σου!

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Παρασκευή τα γεγονότα και οι συγκυρίες, θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές σου σχέσεις και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Βοηθάς αυτούς που αγαπάς και σου έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη οι άνθρωποι που σε έχουν επιλέξει για φίλο τους, γεγονός που τους κάνει να νιώθουν τυχεροί! Στα οικονομικά λαμβάνεις κάποιες ειδήσεις που σε απογοητεύουν!

Αιγόκερως

Φίλε μου Αιγόκερε, σημαντική η Παρασκευή γιατί έχουμε την κορύφωση της συνόδου ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου! Είσαι αρκετά επιφυλακτικός, καχύποπτος, επίμονος να πετύχεις όλα όσα θες, αλλά ιδιαίτερα σκληρός στις συζητήσεις πρόσωπα αγαπημένα! Πιθανόν να αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις την ψυχρή συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων με τους οποίους θα συναναστραφείς και γι’αυτό ίσως γίνεις λίγο παραπάνω απόμακρος και απότομος απέναντι τους!

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας, κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο σου και μπαίνεις σε μία περίοδο όπου θα έχεις αρκετές εξελίξεις στην ζωή σου, ενώ είσαι σε ετοιμότητα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής σου ζωής, των επαγγελματικών και των οικονομικών σου! ! Η Σελήνη, ολοκληρώνοντας την πορεία της στο ζώδιο του Ζυγού, σε κάνει αρκετά άκαμπτο στις αποφάσεις σου! Δες κάποιες καταστάσεις πιο ανοιχτά και από διαφορετική γωνία.

Ιχθύς

Φίλε μου Ιχθύ, για σήμερα Παρασκευή για κάποιο λόγο, προσπαθείς υπερβολικά και επίμονα, να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή και να κινείς εσύ αποκλειστικά τα νήματα, προσπαθώντας να χειραγωγήσεις καταστάσεις και πρόσωπα! Περιόρισε αυτήν την συμπεριφορά σου, διότι αργά ή γρήγορα θα γυρίσει εναντίον σου! Με την σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα θα μάθεις κάποια λόγια που είναι ένα φιλικό πρόσωπο πίσω από την πλάτη σου και θα απογοητευτείς!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα...