Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ

Τι αποκαλύπτει το "Paris Match"

60
O Σουμάχερ περπάτησε για πρώτη φορά μετά από το ατύχημα το 2013

Οι πληροφορίες γύρω από την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ βγαίνουν με το… σταγονόμετρο εδώ και πέντε χρόνια από τότε που συνέβη το ατύχημα.

Πολύ μελάνι έχει χυθεί για την υγεία του “Σούμι” με τις πληροφορίες πολλές φορές να έχουν διαψευσθεί από την εκπρόσωπο της οικογένειάς του.

Αυτή τη φορά δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού “Paris Match” φέρνει στο φως λεπτομέρειες γύρω από το θέμα, επικαλούμενο συγγενείς του θρύλου της Formula 1.

“Όταν τον βάζουμε στο αναπηρικό καρότσι και τον μεταφέρουμε κοντά στο παράθυρο ώστε να βλέπει το βουνό και τη λίμνη, ορισμένες φορές δακρύζει” φέρονται να έχουν υποστηρίξει συγγενείς του Γερμανού πιλότου.

Διαβάστε επίσης:  Οι δολοφονίες γυναικών αποτελούν καθημερινότητα στην Τουρκία…

“Ο Σουμάχερ δεν μπορεί να μιλήσει και έχει απώλεια μνήμης” επιβεβαιώνουν οι ίδιοι στο γαλλικό περιοδικό, ενώ αποκαλύπτουν ότι ένα επιτελεί 15 ατόμων (γιατροί, φυσικοθεραπευτές κ.α.) τον φροντίζουν σε καθημερινή βάση στην οικία του, στη Γενεύη.

Το περιοδικό μιλά και για επικείμενη μετακόμισή του στην Ισπανία, σε μια βίλα 30 εκατ. ευρώ που αγόρασε η σύζυγός του, Κορίνα στη Μαγιόρκα, όμως, πριν από μερικές εβδομάδες η μάνατζερ του είχε διαψεύσει τα περί μετακόμισης.