Όλη μέρα… πάνω από τον Βοτανικό ο Δ. Γιαννακόπουλος

22

Αδιάκοπη είναι τις τελευταίες ημέρες η ενασχόληση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με το project «Βοτανικός», με αλλεπάλληλες συναντήσεις και συσκέψεις, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι πληροφορίες βγαίνουν πια με σταγονόμετρο αλλά όλα δείχνουν πως βαίνουν σε καλό δρόμο.

Το θέμα του Βοτανικού έχει τεράστια σημασία για το αύριο του Παναθηναϊκού και η αλήθεια είναι πως από την ημέρα που είδε το φως της δημοσιότητας μετά την αποκάλυψη του SDNA, έχει φέρει και πάλι την ελπίδα στον κόσμο της ομάδας. Την ελπίδα πως αυτή τη φορά υπάρχει ένα πρότζεκτ που μοιάζει ως πιο ρεαλιστικό από οποιοδήποτε άλλο έχει παρουσιαστεί έτσι ώστε να δώσει λύση στο γηπεδικό.

Τις τελευταίες ημέρες, η αλήθεια είναι πως έχουν περιοριστεί τα δημοσιεύματα αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν προχωράει. Αντιθέτως, υπάρχει ένας άνθρωπος που το τρέχει κάθε μέρα από το πρωί ως το βράδυ και αυτός δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη έχει αφήσει στην άκρη όλες τις άλλες προσωπικές και επαγγελματικές του ασχολίες και έχει επικεντρωθεί στο να προχωρήσει το πρότζεκτ του Βοτανικού.

Όλες τις τελευταίες ημέρες έχει κάνει σειρά από συναντήσεις καιι συσκέψεις προς την κατεύθυνση της υλοποίησης του πρότζεκτ του Βοτανικού, θέλοντας επιτέλους ο Παναθηναϊκός να πορευτεί ενιαίος και με όλα του τα τμήματα στεγασμένα στο ίδιο σπίτι. Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει φύγει στιγμή από το μυαλό του ανεξαρτήτως του εάν οι ενέργειές του βλέπουν όλες το φως της δημοσιότητας. Μπορεί οι πληροφορίες, λοιπόν, να βγαίνουν με το σταγονόμετρο, ωστόσο, φαίνεται πως η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο και το νερό έχει μπει στο αυλάκι έτσι ώστε το όνειρο των εκατομμυρίων φίλων του τριφυλλιού να γίνει πραγματικότητα.

Διαβάστε επίσης:  Το ταξίδι στ' αστέρια αρχίζει

Και, βεβαίως, αυτό έχει ξεχωριστή σημασία καθώς αφενός πρόκειται για τον πρώτο άνθρωπο που προσπαθεί τόσο ζεστά να λύσει το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει ταλαιπωρήσει όλα αυτά τα χρόνια τον σύλλογο και αφετέρου όταν πρόκειται για έναν επιχειρηματία του βεληνεκούς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αυτό αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γνωρίζει πως η δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει ως ιδανική συγκυρία έτσι ώστε να φτιάξει ο Παναθηναϊκός ένα σπίτι ανάλογο του μεγέθους του συλλόγου, καθώς είναι η πρώτη φορά που φαίνεται πως όλοι οι παράγοντες δείχνουν θετικοί προς αυτή την κατεύθυνση, ανεξαρτήτως του ποιο κόμμα θα είναι στην κυβέρνηση μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.