Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πατέρα της 32χρονης εφοριακού

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του πατέρα της άτυχης εφοριακού

71
Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πατέρα της 32χρονης εφοριακού

Περίπου πέντε ώρες κράτησε η κατάθεση του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη στους αξιωματικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής που χειρίζονται την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 32χρονης.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του Απόστολος Λύτρας

Ο Κώστας Ζέμπερης αποχώρησε από τη ΓΑΔΑ ενώ ο δικηγόρος του Απόστολος Λύτρας δήλωσε στα ΜΜΕ πως ο πατέρας της εφοριακού προσπάθησε να βοηθήσει τις αρχές στη διαλεύκανση του στυγερού εγκλήματος.

Ο δικηγόρος του Κώστα Ζέμπερη ζήτησε να μην βγαίνουν συμπεράσματα και ανέφερε πως έχει εμπιστοσύνη στην αστυνομία ωστόσο αρνήθηκε να απαντήσει για το αν η αστυνομία ζήτησε να ερευνήσει το ταξί του πατέρα.

Τι είπε σε νέα του συνέντευξη ο Κώστας Ζέμπερης

Ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού λίγο πριν φτάσει στη ΓΑΔΑ έδωσε νέα συνέντευξη και υποστήριξε για μια ακόμη φορά πως λίγη ώρα μετά την δολοφονία της κόρης του και ενώ βρισκόταν έξω από τον τόπο του εγκλήματος, στο Β΄ νεκροταφείο, ένας άνδρας επιβιβάστηκε στο ταξί του και ο ίδιος αναφέρει πως δεν αποκλείεται να ήταν εκείνος ο δράστης της άγριας δολοφονίας.

Διαβάστε επίσης:  Νεκρός αστυνομικός της ομάδας Δίας

“Στη γωνία στο νεκροταφείο βρισκόταν ένας νεαρός. Κατεβαίνω τον παίρνω και μπήκε γρήγορα σαν αλαφιασμένος στο αμάξι. Μήπως ήταν και αυτός; Να δουν από τις κάμερες ποιον είχα μέσα στο αμάξι. Μπορεί να μην έχει σχέση αλλά το μυαλό μου πάει παντού” δήλωσε μεταξύ άλλων ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη.

Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης ανέφερε “μακάρι να ήμουν στο σημείο πιο νωρίς για να βοηθούσα το παιδί. Να σκότωναν εμένα παρά το παιδί”. Την ίδια ώρα ο πατέρας της εφοριακού αποκλείει το ενδεχόμενο ο δράστης να είναι από το οικογενειακό τους περιβάλλον.