Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο φύλακας άγγελος της ελληνικής ομάδας ενόργανης είναι Σμήναρχος!

46
Πετρούνιας, κορυφή, κόσμου,

Ο Οδυσσέας Παξινός είναι Ορθοπεδικός, έχει ασχοληθεί με την καταδυτική ιατρική, ενώ είναι και ιπτάμενος γιατρός έχοντας συμπληρώσει πάνω από 900 ώρες πτήσης, με αεροσκάφη Τ-6Α, Τ-2Ε, Μ-2000 BG, M-2000-5, C-130 και με ελικόπτερα Super Puma.

Ο κ. Παξινός είναι στο πλευρό όχι μόνο του Λευτέρη Πετρούνια, αλλά όλης της ομάδας ενόργανης γυμναστικής. Για παράδειγμα, όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της ελληνικής γυμναστικής ομοσπονδίας ήταν ο άνθρωπος που έτρεξε ώστε η πρωταθλήτρια της ενόργανης Ιωάννα Αναγνωστοπούλου να υποβληθεί στις αρχές Ιουλίου επέμβαση σκωληκοειδεκτομής στο 251 ΓΝΑ και έτσι να μπορέσει να βρίσκεται σήμερα ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους στο Ρίο.

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας ευχαρίστησε θερμά τον Διοικητή του 251ΓΝΑ, Ταξίαρχο Δημήτριο Χατζηγεωργίου και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Υγειονομικού ΓΕΑ, Υποπτέραρχο Γεώργιο Τολούμη, οι οποίοι παρείχαν κάθε δυνατή υποστήριξη, τον θεράποντα ιατρό Επισμηναγό Στράτο Ζούρο, που πραγματοποίησε τη λαπαροσκοπική επέμβαση μαζί με τον αναισθησιολόγο, Σμήναρχο Νίκο Τουρή, καθώς βέβαια και τον ιατρό της Ομοσπονδίας, δρ. Οδυσσέα Παξινό, ο οποίοι βοήθησαν την Ελληνίδα πρωταθλήτρια ως επιστήμονες και ως άνθρωποι.

Διαβάστε επίσης:  Στα 9 εκ. η διαφορά Πιεμπονγκσάντ-Αλαφούζου

Είναι το ελάχιστο που θα μπορούσε να προσφέρει η Πολεμική Αεροπορία στην ομάδα που αγωνίζεται με την ελληνική σημαία στο στήθος.