Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
17.6 C
Athens

Ομόνοια: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο κοσμηματοπώλης

Προθεσμία για να απολογηθεί για βαρύτατες κατηγορίες πήρε ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στη Γλάδστωνος, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον Εισαγγελέα και ζήτησε επροθεσμία για να απολογηθεί, ενώ σημειώνεται πως αρνείται ότι οι πράξεις του είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Η απολογία του κοσμηματοπώλη θα γίνει τελικά αύριο στις 10 ενώ ο ίδιος σήμερα προσήχθη στον ανακριτή υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, καθώς υπήρχαν συγκεντρωμένοι φίλοι του θύματος από νωρίς στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Ο 73χρονος ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στην Ομόνοια κατηγορείται ότι προκάλεσε θανατηφόρο σωματική βλάβη στον 33χρονο Ζακ Κωστόπουλο κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας, στο κατάστημά του.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, συνελήφθη και ένας ακόμη άνδρας, 55 ετών, ο οποίος είχε προσαχθεί αρχικά στην Ασφάλεια Αθηνών, ως ύποπτος για τη συμμετοχή του στον ξυλοδαρμό του 33χρονου.

Ο 55χρονος ομολόγησε τελικά την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι το έκανε για να εμποδίσει τον Ζακ Κωστόπουλο να βγει από το κοσμηματοπωλείο, επειδή είχε δει ότι κρατούσε μαχαίρι και ήθελε να τον σταματήσει για να μην κινδυνέψουν οι άνθρωποι που ήταν από έξω, μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.

«Φοβάμαι για την ζωή μου» – Τι είπε ο κοσμηματοπώλης

Μιλώντας στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ανέφερε ότι φοβάται τους αντιεξουσιαστές ενώ είπε πως κινδυνεύει και η ζωή των συγγενών και της οικογένειάς του.

«Έπρεπε να υπερασπιστώ την περιουσία μου και να βοηθήσω τον φίλο μου. Φοβήθηκα ότι θα μου επιτεθεί με μαχαίρι. Το είχα δει το μαχαίρι. Αν ήξερα ότι θα γίνονταν όλα αυτά δεν θα ανακατευόμουν. Φοβάμαι για τη ζωή τη δική μου και της οικογένειας μου από τους αντεξουσιαστές» είπε ο 55χρονος στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το thetoc.gr.

Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του αφού πρώτα προέβησαν στην ταυτοποίησή του. Πρόκειται για τον δεύτερο άνδρα που ξυλοκόπησε τον Ζακ Κωστόπουλο. Είναι ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου στην περιοχή.

Ο 55χρονος αναγνωρίστηκε από το βίντεο, όπου φαίνεται να χτυπά με κλωτσιές τον 33χρονο μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, καθώς και από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών.

Ο 55χρονος ομολόγησε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι το έκανε γα να εμποδίσει τον Ζακ Κωστόπουλο να βγει από το κοσμηματοπωλείο επειδή είχε δει ότι κρατούσε μαχαίρι και ήθελε να τον σταματήσει για να μην κινδυνέψουν οι άνθρωποι που ήταν από έξω, μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Κακοκαιρία "Ιανός": Νύχτα αγωνίας σε Αλμυρό Βόλου και Καρδίτσα

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων – Η επικινδυνότητα ανά περιοχή

Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από επικίνδυνα μέτωπα προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, από σήμερα νωρίς το απόγευμα μέχρι αύριο...

Στις 198 οι “απαγορευμένες” παραλίες στην Ελλάδα για τουριστική αξιοποίηση

Υπεγράφη από τους Υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Κωστή Χατζηδάκη και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θόδωρο Σκυλακάκη, η Κοινή Υπουργική Απόφαση, με την...

Μέσω gov.gr η υποβολή αναφοράς ή καταγγελίας για μέτρα πυροπροστασίας 

Τη δυνατότητα να υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr αναφορά ή καταγγελία για μέτρα πυροπροστασίας επιχειρήσεων και εγκαταστάσεων έχουν από σήμερα οι πολίτες, ύστερα από...

Η φωτογραφία της ημέρας

Θρύλος και πάσης Ευρώπης! 19 Απριλίου 2024

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα;

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ.

Τροχαίο στη Σταδίου: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο οδηγός μηχανής που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο οδηγός της μοτοσικλέτας που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (19/04) στο...

Μεσσηνία: Συνελήφθη επ΄αυτοφώρω 57χρονος για γενετήσιες πράξεις

Δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σχηματίστηκε σε βάρος ενός 57χρονου, ο οποίος κατέβασε το παντελόνι του και προέβη σε γενετήσιες πράξεις μπροστά σε ανήλικες...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Πυροβολισμοί στην Ομόνοια: Ταυτοποιήθηκε το όχημα των δραστών

Ταυτοποιήθηκε το όχημα με το οποίο διέφυγαν τα άτομα που πυροβόλησαν μέσα σε μπαρ...

Ομόνοια: Τρόμος για ανήλικους – Συνελήφθη 27χρονος που προσπάθησε να τους παρενοχλήσει

Ένας 27χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, το απόγευμα της Κυριακής (11/2) στην...

Τροχαίο στην Ομόνοια: Ανετράπη μηχανή – Δύο σοβαρά τραυματίες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας. Στη συμβολή των οδών...

Με κλάματα και αιχμές κατά των γιατρών συνεχίστηκε η απολογία Πισπιρίγκου

Με ζωγραφιές της Τζωρτζίνας αφιερωμένες στη μαμά και το μπαμπά της, που όπως έγραφε...