Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
17.6 C
Athens

«Οργασμός της θηλής»: Συμβουλές για έντονη ερωτική ικανοποίηση


Το χάδι, το τσίμπημα, το παιχνίδι με τις γυναικείες θηλές μπορεί να πυροδοτήσει μία ερωτική γιορτή που θα «διασκεδάσει» όλο το σώμα.

Οι θηλές σας είναι ερωτογενείς ζώνες

O ερεθισμός και η ερωτική «τόνωση» της κολπικής περιοχής δεν είναι ο μόνος τρόπος για να έχει οργασμό μία γυναίκα. Υπάρχει η πιθανότητα να απολαύσει την ερωτική κορύφωση και τη σεξουαλική εκτόνωση αγγίζοντας και μόνο άλλες ερωτογενείς ζώνες όπως είναι οι θηλές στο στήθος. Το χάδι, το τσίμπημα, το παιχνίδι με τις γυναικείες θηλές μπορεί να πυροδοτήσει μία ερωτική γιορτή που θα «διασκεδάσει» όλο το σώμα. Είναι ένα όμορφο, ζεστό και ερεθιστικό παιχνίδι που μπορεί να ξεκινήσει με ένα δάγκωμα, ένα πιπίλισμα και με πολλά φιλιά.

Πώς γίνεται

Οι νευρικές απολήξεις των θηλών είναι εκατοντάδες με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη περιοχή να είναι πολύ ευαίσθητη στο άγγιγμα, το φύσημα και την «υγρή επαφή» με το στόμα του ερωτικού μας συντρόφου. Το παιχνίδι με τις θηλές είναι υπέροχο.

Το τμήμα του εγκεφάλου που «ορίζει» την ηδονή και την επιθυμία παίρνει φωτιά με το άγγιγμα των θηλών, την ίδια που ανάβει ο εραστής μας όταν παίζει, περιποιείται και «γεμίζει» ερωτικά τον κόλπο ή την κλειτορίδα μας.

Πώς νιώθεις όταν έχεις τον “οργασμό της θηλής;

Πολλές γυναίκες περιγράφουν τον οργασμό της θηλής ως κάτι που γλιστρά πάνω στο σώμα και μετά «εκρήγνυται» γεμίζοντας το γυναικείο σώμα με ζέστη, ικανοποίηση και ερωτική θαλπωρή. Κάτι υπέροχο εξαπλώνεται σε όλο το σώμα και η απόλαυση «συμπληρώνεται» αργά και σταδιακά. Κάποια στιγμή γίνεται το μπαμ, οι αισθήσεις τρελαίνονται, ο οργασμός χτυπά από την κορυφή μέχρι τα νύχια και η γυναίκα παραδίνεται σε ένα αλησμόνητο συναίσθημα και μία καταπληκτική αίσθηση ολοκλήρωσης.

Ο οργασμός της θηλής μπορεί να είναι πιο έντονος κατά τη διάρκεια της γυναικείας περιόδου αφού οι ορμονικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της εμμηνόρροιας μπορούν να αυξήσουν και την ευαισθησία του στήθους με αποτέλεσμα να αυξάνεται και η ερωτική διέγερση.

Κάθε γυναίκα μπορεί να βιώσει τον «οργασμό της θηλής» όπως επίσης και ένας άντρας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δοκιμάστε και αφού «περιποιηθείτε» την περιοχή θα πάρετε τα ερωτικά αποτελέσματα που ελπίζουμε ένα είναι θετικά.

Μερικές συμβουλές και τα απαραίτητα βήματα

Το παιχνίδι με τις θηλές δε σημαίνει απαραιτήτως ότι θα φτάσετε σε οργασμό, μπορείτε να παίζετε και χωρίς να έχετε στο μυαλό σας τον τελικό προορισμό. Όμως αν θέλετε να το φτάσετε στα πιο «υγρά και έντονα άκρα» ιδού κάποιες συμβουλές για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Φτιάξτε το κατάλληλο σκηνικό… κλείνοντας τα φώτα, ανάβοντας μερικά κεριά και ακούγοντας μερικές αισθησιακές μελωδίες. Ένα σέξι και χαλαρωτικό περιβάλλον μπορεί πραγματικά να τονώσει τη διάθεσή σας.

Καθίστε/ ξαπλώστε αναπαυτικά… ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην αίσθηση της ευχαρίστησης χωρίς να νιώθετε άβολα.

Αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί… και σκεφτείτε τι σας ερεθίζει. Η φαντασία μπορεί να σας βοηθήσει να «πάρετε φωτιά» όσο παίζετε με τον εαυτό σας.

Πάρτε το χρόνο σας… και απολαύστε όλες τις διαφορετικές αισθήσεις που σας χαρίζει αυτό το παιχνίδι με το στήθος σας. Πειραματιστείτε με τεχνικές για να βρείτε αυτό που σας κάνει να νιώθετε καλά.

Ξεκινήστε με τα δάχτυλά σας… αλλά μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε λάδι, λοσιόν, σφιγκτήρες και δονητές θηλών που μπορούν πραγματικά να αυξήσουν την απόλαυση.

Αφήστε το ένα χέρι να περιπλανηθεί … στις άλλες ερωτογενείς ζώνες σας ή στην κλειτορίδα σας. Ακόμα και αν μπορείτε να επιτύχετε έναν οργασμό μόνο με το παιχνίδι θηλών, γιατί να μην του δώσετε και «κάτι παραπάνω» οδηγώντας το σώμα σας σε μία ερωτική έκρηξη εξερευνώντας τα «μέρη» που σας ερεθίζουν;

Ζητήστε από τον σύντροφό σας:

Την ζεστή αναπνοή. Ο σύντροφός σας είναι καλό να ξεκινήσει τη διαδικασία «ερεθισμού» ανασαίνοντας γύρω από τις θηλές σας με ζεστή και υγρή αναπνοή, αυτό διεγείρει τα νεύρα και «ανάβει τη μηχανή» του οργασμού.

Το γλείψιμο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους ο σύντροφός σας μπορεί να γλείφει τις θηλές σας. Μπορεί να κάνει κύκλους με τη γλώσσα του, από κάτω προς τα πάνω, μπορεί να γλείφει τη γύρω περιοχή, να δαγκώνει και να «κουνάει» την θηλή με την άκρη της γλώσσας του ή να καλύψει όλη την περιοχή με τη γλώσσα του και σας σας γλείφει παθιασμένα και έντονα χωρίς να αφήνει τίποτα «απ’ έξω».

Το πιπίλισμα. Μην τον περιορίζετε μόνο στο γλείψιμο – ζητήστε του να πιπιλίσει τις θηλές σας. Το να τραβήξει την θηλή σας στο στόμα του θα διεγείρει επιπλέον ροή αίματος και θα αυξήσει την ευαισθησία της.

Ελαφρά χτυπηματάκια. Εάν σας αρέσει, ζητήστε από τον σύντροφό σας να χτυπήσει λίγο τις θηλές σας για επιπλέον αίσθηση και «σκληρότητα».

Εν κατακλείδι

Το παιχνίδι των θηλών μπορεί να οδηγήσει σε μία πολύ έντονη ερωτική κορύφωση. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διεγείρετε τις θηλές σας και να γευθείτε έναν εκρηκτικό οργασμό. Πειραματιστείτε με τεχνικές, μάθετε τι σας κάνει να νιώθετε καλά και απλώς διασκεδάστε το.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτο αποκαλύπτει αν είστε γενναίοι ή καλοσυνάτοι

Τα τεστ προσωπικότητας αξιοποιούν τη συναρπαστική αλληλεπίδραση μεταξύ της οπτικής αντίληψης και των γνωστικών χαρακτηριστικών και αποκαλύπτουν στοιχεία βαθύτερα για την προσωπικότητά σας. Ακριβώς αυτό...

Σοκ στη Λάρισα – Σαραντάρες “ξεζούμισαν” 17χρονο μαθητή Λυκείου…

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Λάρισα μετά τη ροζ αποκάλυψη ότι ένας 17χρονο μαθητής Λυκείου κατέληξε στο νοσοκομείο έπειτα από ερωτικό τρίο με...

Σαν Σήμερα 12 Απριλίου Πρώτη φορά ο Άνθρωπος στο Διάστημα

Τετάρτη 12 Απριλίου του 1961, τοπική ώρα 09:07, Κοσμοδρόμιο Μπαικονούρ, ΕΣΣΔ. Το διαστημικό σκάφος Βοστόκ 3ΚΑ απογειώνεται στην πτήση Βοστόκ-1 (ВΟCΤOK-1) με τον Σοβιετικό...
Τα πιο συνηθισμένα αντικείμενα που ανασύρονται από το βυθό της θάλασσας είναι τα πλαστικά μιας χρήσης και οι γόπες των τσιγάρων

“Παντοτινά χημικά”: Ανιχνεύθηκαν σε υψηλά επίπεδα στα υπόγεια ύδατα παγκοσμίως

Οι τοξικές χημικές ουσίες PFAS (υπερφθοροαλκυλικές και πολυφθοροαλκυλικές ουσίες) ανιχνεύθηκαν σε επιφανειακά και υπόγεια ύδατα σε όλο τον κόσμο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από αυτά που επιτρέπουν...

Καρκινογόνα χημικά κρύβονται σε μαγειρικά σκεύη, είδη μακιγιάζ και προϊόντα περιποίησης

Τα τηγάνια, το μακιγιάζ ή τα προϊόντα περιποίησης συνδέονται με την υπογονιμότητα των γυναικών προειδοποιεί νέα αμερικανική μελέτη, αναφερόμενη στις γνωστές τοξικές χημικές ουσίες...

Βιασμοί, ναρκωτικά, αλκοόλ: Ο σκοτεινός κόσμος του Χιού Χέφνερ

Πρώην «λαγουδάκια», φίλοι, συνεργάτες και εργαζόμενοι ανοίξουν το «μαύρο κουτί» της ζωής του Mr Playboy Μέχρι τα 91 του χρόνια, όταν και πέθανε, ο Χέφνερ είχε καταφέρει...

Σeξ στο πρώτο ραντεβού, σε αυτές τις χώρες είναι πιθανότερο

Σε κάποιες χώρες το σeξ στο πρώτο ραντεβού είναι πιο πιθανό να συμβεί απ' ό,τι σε άλλες. Μια μελέτη που διεξήχθη από την ιστοσελίδα...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ικανοποίηση της Αθήνας για το κείμενο “Στρατηγική Πυξίδας” της Ε.Ε

Μεγάλης σημασίας είναι οι αλλαγές που φέρνει στην ευρωατλαντική στρατηγική η εισβολή της Ρωσίας...

Ικανοποίηση Μητσοτάκη από τις συνομιλίες του με τον Μακρόν – “Η Ευρώπη δεν πρόκειται να αφήσει απροστάτευτη την Κύπρο”

Ικανοποιημένος από τις συνομιλίες που είχε με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, εμφανίστηκε...

6 γυναίκες αφηγούνται … τι είναι για αυτές ικανοποίηση στο σεξ !

Σε έρευνα που πραγματοποίησε το The Journal of Sexual Research, 449 γυναίκες που είναι...

Αβραμόπουλος ικανοποίησή για την Αλβανία στην αντιμετώπιση του προσφυγικού…

Την ικανοποίησή του για το ρόλο που διαδραματίζει η Αλβανία στην αντιμετώπιση του προσφυγικού...