Οργή στην γαλλική κυβέρνηση για την χάλκευση του διάλογο: Ο Πούτιν παρακαλούσε τον Ολάντ να κρατήσει την Ελλάδα στο Ευρώ!

44
Τι συζήτησαν Τσίπρας-Ολάντ στο Παρίσι

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η γαλλική κυβέρνηση είναι έξω φρενών από την χάλκευση στον διάλογο Ολάντ – Πούτιν που κάνουν οι νταβατζήδες. Οργή που μεταφράστηκε σε απτές ενέργειες από την γαλλική πρεσβεία!  

Η αλήθεια είναι ότι οι …καλοθελητές απομόνωσαν κομμάτι του βιβλίου, μία φράση για την ακρίβεια, και απέκρυψαν όλη την συνέχεια της συζήτησης. Το…χυδαίο όμως είναι ότι το κομμάτι που απέκρυψαν είναι ένα ολόκληρο κατεβατό στο οποίου ο Ολάντ εξηγεί τον λόγο που ο Πούτιν τον ενημέρωσε για το θέμα.

Και δεν ήταν άλλος από τις περίεργες κινήσεις ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που την έβλεπε για την έξοδο της χώρας από το ευρώ. Αμέσως μετά ο Ολάντ αποκαλύπτει την πρόθεση της Λαγκάρντ για Grexit!

Διαβάστε επίσης:  Οι αποχρώσεις της ...προπέλας. Το πιάσαμε το υπονοούμενο, σύντροφοι!

Σε αυτό το σημείο φυσικά δεν αναφέρεται το όνομα του Τσίπρα πουθενά. Αντίθετα ο Ολάντ υπερθεματίζει την πρωτοβουλία Πούτιν, χαρακτηρίζοντας την ως προειδοποίηση για να αναλάβει ηγετικό ρόλο ο Γάλλος πρόεδρος ώστε να εγγυηθεί την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ. Αυτή είναι και η αλήθεια που οι …καλοθελητές μετέτρεψαν σε μυστικό σχεδίου Τσίπρα – Πούτιν!

Η αποκάλυψη θα δημοσιευθεί και σε Κυριακάτικη  εφημερίδα.