Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
19.9 C
Athens

“Όρθιος” ο Παθηναϊκός από Opap Arena – Έντονα παράπονα από το τριφύλλι

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής των Playoffs στην Opap Arena και πλέον η «μάχη» του πρωταθλήματος παίρνει «φωτιά».

Μοιρασμένο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους για να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα αλλά να μην τα καταφέρνουν μέχρι το τέλος. Φωνές από τους «πρασίνους» για μεγάλα λάθη του Νταμπάνοβιτς που δεν απέβαλλε τον Άμραμπατ σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο.

Στους 62 βαθμούς ανέβηκε πλέον ο Παναθηναϊκός που παρέμεινε στην πρώτη θέση, με την ΑΕΚ να πηγαίνει στους 60, στο +1 από τον τρίτο Ολυμπιακό.

Παράπονα από τον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή Νταμπάνοβιτς στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τους πράσινους να ζητούν πέναλτι σε ξεκάθαρο χέρι του Χατζισαφί μέσα στην περιοχή της Ένωσης στο 36ο λεπτό.

Συγκεκριμένα, μετά από γέμισμα μέσα στην περιοχή του Αθανασιάδη, ο Σιμάνσκι έδιωξε πλάγια την μπάλα και εκείνη βρήκε στο απλωμένο χέρι του Ιρανού μπακ της ΑΕΚ, με τον ρέφερι του ματς να δείχνει παίζεται και το VAR να μην ασχολείται καν με το χέρι και να μην καλεί καν τον Μαυροβούνιο να δει τη φάση σε on field review.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία με αναρτήσεις της στο Twitter τόνισε ότι ο Χατζισαφί κάνει χέρι στο 36ο λεπτό, με διαιτητή και VAR να μην το δίνουν.

Πέρα από το πέναλτι που ζητούν στο τριφύλλι, υπάρχουν έντονα παράπονα και για την απόφαση του Νταμπάνοβιτς να μην αποβάλλει τον Νόρντιν Άμραμπατ σε δύο περιπτώσεις μάλιστα, αφού ο Μαροκινός εξτρέμ κάνει και σκληρό μαρκάρισμα που είναι ο ορισμός της κίτρινης κάρτας, αλλά και χέρι, όπου μάλιστα έχει απλώσει επίτηδες.

Δείτε την ανάρτηση του Παναθηναϊκού

Χαμός στην Opap Arena, με τον Μαυροβούνιο διαιτητή, Νίκολα Νταμπάνοβιτς, να χαρίζει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Νόρντιν Αμραμπατ για το μαρκάρισμα στον Χουάνκαρ στο 33’ και να προκαλεί την οργή του πάγκου και των παικτών του Παναθηναϊκού.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα στο 19’ για το χτύπημα με το χέρι στο πρόσωπο του Χουάνκαρ και στο 33’ έκανε νέο μαρκάρισμα στον αριστερό μπακ του Τριφυλλιού, για το οποίο θα έπρεπε να είχε δεύτερη κίτρινη κάρτα – κόκκινη.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έπεσαν αμέσως πάνω στον Νίκολα Νταμπάνοβιτς και ζήτησαν την αποβολή του Νόρντιν Αμραμπατ, αλλά ο Μαυροβούνιος έκλεισε τα μάτια και άφησε στο παιχνίδι τον Μαροκινό, προκαλώντας την οργή του πάγκου και των παικτών του Τριφυλλιού.

Στο 43′ μάλιστα ο διαιτητής χάρισε για δεύτερη φορά την κόκκινη στον Αμραμπατ, όταν ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός βρήκε την μπάλα με το χέρι, στην προσπάθεια του Μπρινιόλι να δώσει πάσα στον Χουάνκαρ.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Youth League – Ολυμπιακός-Μίλαν 3-0: Στην κορυφή της Ευρώπης οι ερυθρόλευκοι νέοι

Τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης σε επίπεδο Νέων, πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός και μαζί του το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Κ19 των «ερυθρόλευκων» νίκησε 3-0 τη...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 22/4/24

Ο τελικός του UEFA Youth League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μίλαν, η αναμέτρηση του Λαυρίου με το Μαρούσι και το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα...

Ο Ολυμπιακός υπέταξε τον ΠΑΟΚ

Η πρόκριση στους τέσσερις του Conference League, έχει μπολιάσει με περίσσια αυτοπεποίθηση τους Πειραιώτες, οι οποίοι κέρδισαν χωρίς να πιεστούν τον ΠΑΟΚ με 2-1...

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε η ΑΕΚ

Στην κορυφή του βαθμολογικού παρέμεινε η ΑΕΚ, η οποία πέρασε από την Θεσσαλονίκη, επικρατώντας επί του Άρη με 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η Ένωση...

Λαμία– Παναθηναϊκός 0-5 : Έκανε… βόλτα στη Φθιώτιδα

Με πρωταγωνιστές τους Ιωαννίδη και Μπακασέτα ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα με σκορ 5-0 της Λαμίας και παραμένει στους διεκδικητές του πρωταθλήματος Ο Παναθηναϊκός μετέτρεψε σε…...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 21/4/24

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής – Τι δείχνει η τηλεόραση Οι αγώνες των πλέι οφ της Super League, με κορυφαίο το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, o τελικός...

Ο Φέρτης για τον Δομάζο και τον Παναθηναϊκό

Ο μεγάλος Γιάννης Φέρτης δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία του για τον Παναθηναϊκό. Σε μια συνέντευξή του είχε πει: «Είχα µανία µε το γήπεδο, µε...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε η ΑΕΚ

Στην κορυφή του βαθμολογικού παρέμεινε η ΑΕΚ, η οποία πέρασε από την Θεσσαλονίκη, επικρατώντας...

Λαμία– Παναθηναϊκός 0-5 : Έκανε… βόλτα στη Φθιώτιδα

Με πρωταγωνιστές τους Ιωαννίδη και Μπακασέτα ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα με σκορ 5-0 της...

Ο Φέρτης για τον Δομάζο και τον Παναθηναϊκό

Ο μεγάλος Γιάννης Φέρτης δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία του για τον Παναθηναϊκό. Σε...

Ο Τερίμ σχεδιάζει το νέο Παναθηναϊκό

Οι Τούρκοι «δένουν» τον Τερίμ στην Αθήνα, ακόμη και αν ο Παναθηναϊκός δεν πετύχει...