Όταν η Ντόρα συνάντησε τον Βαγγέλη ..!

66
Ντόρα Μπακογιάννη, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, συναντήθηκαν,

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την προηγούμενη εβδομάδα τα δύο κορυφαία στελέχη της ΝΔ Μπακογιάννη και Μεϊμαράκης συνέφαγαν και συζήτησαν, στις όχθες του Σηκουάνα. 

Πως βρέθηκαν εκεί; Όχι φυσικά για να συζητήσουν, αλλά με την υπόλοιπη κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Η Ντόρα, μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας άδραξε την ευκαιρία για να σπάει τον πάγο μεταξύ του Μητσοτακέϊκου και του Βαγγέλη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η  Ντόρα Μπακογιάννη, σε μια ειλικρινή συζήτηση μαζί του δεν έκανε καμία προσπάθεια να μην τον στεναχωρήσει και του απαρίθμησε τα λάθη που έκανε ως πρόεδρος της ΝΔ, αλλά και μετά στη διάρκεια της εσωκομματικής προεκλογικής εκστρατείας, θέλοντας να τον πείσει ότι δεν του φταίει ο Κυριάκος Μητσοτάκης που δεν είναι πρόεδρος του κόμματος. Παράλληλα προσπάθησε να αμβλύνει τις «γωνίες» που έχουν δημιουργηθεί και να πείσει τον κ. Μεϊμαράκη ότι έχει ρόλο στο κόμμα αλλά και στην επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης:  Προσλήψεις μόνιμου και εποχικού προσωπικού στο Δημόσιο -Εως το καλοκαίρι 4.500 θέσεις εργασίας

Η Ντόρα σε ένδειξη καλής θέλησης προς τον κ. Μεϊμαράκη στήριξε στην Εκτελεστική Γραμματεία με όλες της τις δυνάμεις την εκλογή του Σάκη Ιωαννίδη, πρωτοπαλίκαρου του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην εσωκομματική εκλογή, αλλά και του Γιώργου Βλάχου, που ήταν από τα βασικά στελέχη στο επιτελείο του πρώην Προέδρου της Βουλής.

Το κατά πόσο επείσθη ο Μεϊμαράκης δεν το γνωρίζουμε, αλλά δεν είναι δύσκολο να το καταλάβουμε,  το μετέπειτα χρονικό διάστημα πως θα δούμε τις αντιδράσεις του.