Όταν η Μελέτη γνώρισε τον Θοδωρή Μαροσούλη (φωτό)

40
Όταν η Μελέτη γνώρισε τον Θοδωρή Μαροσούλη

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς δύο χρόνια γνωρίστηκαν η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης.

Η μέρα εκείνη ήταν καρμική για το ζευγάρι που δυο χρόνια μετά είναι παντρεμένο και έχει αποκτήσει τη μονάκριβη κόρη του, Αλεξάνδρα.

Η ίδια η όμορφη παρουσιάστρια γιόρτασε την επέτειο γνωριμίας με τον σύζυγό της, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του Θοδωρή Μαροσούλη και της κόρης τους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας τα εξής ως λεζάντα:

«Τίτλος φωτογραφίας : 2 χρόνια μετά … Υπόθεση: 20/5/17: από εκείνα τα βράδια που ΚΛΑΣΣΙΚΑ βαριόμουν να βγω. Από εκείνα τα βραδιά που ΚΛΑΣΣΙΚΑ προτιμούσα να αράξω σπίτι μου με ναργιλέ και ταινία. Από εκείνα τα βράδια που ΚΛΑΣΣΙΚΑ έλεγα « που να τρέχουμε τώρα», αλλά και από εκείνα τα σπάνια βραδιά που ντρεπόμουν να ακυρώσω την έξοδο ΞΑΝΑ… έτσι λοιπόν και βγήκα. Ένα τέτοιο αντίστοιχο ΚΛΑΣΣΙΚΟ βράδυ και για τον @psycho_25 … και μάντεψε τι..; Δυο εκ φύσεως «αντικοινωνικοί» βρέθηκαν σε ένα χώρο γεμάτο κάπνα, δυνατή μουσική και κόσμο… πολύ κόσμο… και απλά ο ένας ένιωσε πως βασανίζεται όπως και ο άλλος… και κάπως έτσι αρχίσανε να μιλάνε… στη φωτογραφία βλέπετε τη κατάληξη! Συμπέρασμα: να βγει κανείς ή να μη βγει!».

Διαβάστε επίσης:  Οι 4 γκαντέμηδες των ζωδίων στον έρωτα

Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον..!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τίτλος φωτογραφίας : 2 χρόνια μετά … Υπόθεση: 20/5/17: από εκείνα τα βράδια που ΚΛΑΣΣΙΚΑ βαριόμουν να βγω. Από εκείνα τα βραδιά που ΚΛΑΣΣΙΚΑ προτιμούσα να αράξω σπίτι μου με ναργιλέ κ ταινία. Από εκείνα τα βράδια που ΚΛΑΣΣΙΚΑ έλεγα « που να τρέχουμε τώρα», αλλά κ από εκείνα τα σπάνια βραδιά που ντρεπόμουν να ακυρώσω την έξοδο ΞΑΝΑ… έτσι λοιπόν κ βγήκα. Ένα τέτοιο αντίστοιχο ΚΛΑΣΣΙΚΟ βράδυ κ για τον @psycho_25 … κ μάντεψε τι..? Δυο εκ φύσεως «αντικοινωνικοί» βρέθηκαν σε ένα χώρο γεμάτο κάπνα, δυνατή μουσική κ κόσμο… πολύ κόσμο… κ απλά ο ένας ένιωσε πως βασανίζεται όπως κ ο άλλος… κ κάπως έτσι αρχίσανε να μιλάνε… στη φωτογραφία βλέπετε τη κατάληξη! Συμπέρασμα: να βγει κανείς ή να μη βγει! #lookwhathappened #twoyearsago #anniversary

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti Marossoulis (@nonoram) στις