Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
20.1 C
Athens

Ουρανού κατάνυξη : Θα ζήσουν τις καλύτερες στιγμές τους μετά το Πάσχα Κριοί, Ζυγοί και άλλα 2 ζώδια

Μια εβδομάδα με ξεχωριστό ενδιαφέρον ξεκινά, καθώς στις 20/04/2023 φιλοξενεί την πρώτη έκλειψη της χρονιάς για πρώτη φορά στον Κριό μετά από αρκετά χρόνια.

Από φέτος οι εκλείψεις ξεκινούν στον άξονα Κριού-Ζυγού και θα συνεχιστούν και τα επόμενα 2 χρόνια. Πρόκειται για μια σπάνια υβριδική Ηλιακή έκλειψη στην τελευταία μοίρα του ζωδίου του Κριού. Η 29η μοίρα που πραγματοποιείται η έκλειψη ονομάζεται «αναιρετική» μοίρα στην αστρολογία, δίνοντας έξτρα δύναμη αλλά και ένα βαθμό καρμικότητας.

Η κύρια όψη της είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Το τετράγωνο της έκλειψης με τον Πλούτωνα και ταυτόχρονα ο σχηματισμός ακριβούς τετραγώνου του Ήλιου με τον Πλούτωνα που θα προχωρήσει στον Ταύρο την ίδια μέρα είναι όψεις που δείχνουν παιχνίδια δύναμης και εξουσίας και δημιουργούν ανασφάλειες και φοβίες στις οποίες καλό είναι να μην παραδοθούμε.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, Χρόνια Πολλά! Η Σελήνη σήμερα διανύει το ζώδιο του Ιχθύ, που αναδύει τα εσωτερικά σου χαρίσματα και αυξάνει την διαίσθηση. Επικοινωνείς σχεδόν τηλεπαθητικά με το περιβάλλον και νιώθεις τα συναισθήματα τους. Δώσε σημασία στα όνειρα και αποκωδικοποίησε τα μηνύματα. Οι ανοικτές κεραίες σου είναι συντονισμένες με το σύμπαν και τον ανώτερο νου. Αντιλαμβάνεσαι σε βάθος την θεϊκή ύπαρξη. Κάνεις πράξεις αγάπης!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, Χρόνια Πολλά! Σήμερα η Σελήνη διανύει το ζώδιο του Ιχθύ κι εσύ σχεδιάζεις τα επόμενα βήματα σου στη ζωή. Η παρέα με τους φίλους σε βοηθά να ζητήσεις την γνώμη τους και να συζητήσεις μαζί τους. Η αλήθεια είναι ότι μπορούν να σε επηρεάσουν τόσο πολύ, που να αλλάξεις τα πλάνα σου. Μη πάρεις βιαστικές αποφάσεις και απόλαυσε τη σημερινή μέρα, με ότι αυτή προσφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, Χρόνια Πολλά! Σήμερα η Σελήνη διανύει το ζώδιο του Ιχθύ και εσύ καταβάλεις προσπάθειες, ώστε να κατακτήσεις τη θέση που αξίζεις στην κοινωνία. Αν και η μέρα δεν είναι κατάλληλη για τέτοιες σκέψεις, εσύ θεωρείς πως δεν πρέπει να χάνεις πολύτιμο χρόνο. Ακόμα και σήμερα δεν δικαιολογείται η απραξία, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να σε δει και να σε προωθήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, Χρόνια Πολλά! Η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και εγκαταλείπεις προσωρινά την φωλιά σου για να επισκεφθείς τους συγγενείς που βρίσκονται μακριά. Επιτέλους ανοίγει το μάτι και η χαρά σου δεν περιγράφεται. Η επαφή με την φύση είναι αναζωογονητική. Φιλοσοφείς τη ζωή και καταλήγεις στο συμπέρασμα, πως πρέπει να χαίρεσαι την κάθε στιγμή. Ρουφάς σαν σφουγγάρι το οξυγόνο που προσφέρει η εξοχή.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, Χρόνια Πολλά! Σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και νιώθεις εσωστρεφής και πας αντίθετα στο πνεύμα της γιορτινής μέρας. Μέσα στην ψυχή σου ανασύρονται μνήμες που σε στεναχωρούν, γιατί τις έχεις συνδυάσει με δυσάρεστες καταστάσεις. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες και μη χαλάς το κέφι της παρέας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, Χρόνια Πολλά! Σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και η δεκτικότητα που νιώθεις από το περιβάλλον σε κάνει άμεσα εξαρτώμενο από τους άλλους. Το κλίμα της ημέρας σε κάνει επίσης συμπονετικό και υπερευαίσθητο. Μη σε παρασύρουν τα συναισθήματα τους και μη τα παίρνεις όλα προσωπικά. Εκμεταλλεύσου το γιορτινό κλίμα και φέρε τους με τα νερά σου.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 16 Απριλίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, Χρόνια Πολλά! Σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και επικεντρώνεσαι στις εκκρεμότητες της καθημερινότητας. Το γιορτινό κλίμα της ημέρας δεν καταφέρνει να σου αποσπάσει τη προσοχή, από τα τετριμμένα που ασχολείσαι. Δεν θα σε παρεξηγήσει κανένας αν δεν έχεις το σπίτι στην εντέλεια και δεν θα σε μαλώσει κανείς, αν κάνεις σήμερα τα στραβά μάτια και το ρίξεις λίγο έξω. Το δικαιούσαι και το έχεις ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, Χρόνια Πολλά! Σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και φαίνεται πως συμβαδίζεις με την διάθεση της ημέρας και του γιορτινού κλίματος. Έχεις πιάσει το νόημα της ζωής και το εκφράζεις με γενναιόδωρες πράξεις προς τους αγαπημένους σου. Είσαι δημιουργικός κι αυθόρμητος. Παίζεις σαν παιδί και αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στα παιδιά και στα χόμπι σου. Γελάς με την καρδιά σου και όλοι χαίρονται την παρέα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, Χρόνια Πολλά! Σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και προσπαθείς να διαφυλάξεις την προσωπική σου ζωή μακριά από τα κακόβουλα κι αδιάκριτα βλέμματα του στενού περιβάλλοντος. Το γιορτινό κλίμα της ημέρας δεν σε αφήνει να χαρείς και να χαλαρώσεις. Δεν προτιμάς την πολυκοσμία και θέλεις να είσαι μόνο με την οικογένεια. Την ασφάλεια που προσφέρει η θαλπωρή του σπιτιού δεν την αντικαθιστάς με τις κοινωνικότητες που δεν σου λένε τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, Χρόνια Πολλά! Σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και η μέρα σου γεμίζει με επικοινωνία και μετακινήσεις. Τηλεφωνήματα και μηνύματα για ευχές και καλέσματα σε χαροποιούν. Έχεις αδυναμία συγκέντρωσης και αποσπάται η προσοχή σου εύκολα. Θέλεις να πας επίσκεψη σε όλους για μα μη μείνει κανένας δυσαρεστημένος. Με την αυξημένη ενεργητικότητα που σε διακατέχει μπορεί να τα προλάβεις όλα, αλλά στο τέλος εσύ θα κουραστείς και δεν θα ευχαριστηθείς το γιορτινό κλίμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, Χρόνια Πολλά! Σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και επικεντρώνεσαι στα αποκτήματα σου. Θέλεις να έχεις όσο το δυνατό περισσότερα, για να περνάς όσο το δυνατό καλύτερα. Παρόλα αυτά, άλλες φορές σε πιάνει μανία να ξοδέψεις χρήματα κι άλλες συμπεριφέρεσαι με συντηρητισμό. Το ευχάριστο και γιορτινό κλίμα της ημέρας, δεν σε αφήνει ανεπηρέαστο και ξοδεύεις χρήματα για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, Χρόνια Πολλά! Σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και ασχολείσαι με τα πολύ προσωπικά σου ζητήματα. Είσαι ευάλωτος στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος και διαισθάνεσαι τις διαθέσεις των άλλων. Τα παίρνεις όλα βαριά λόγω υπερευαισθησίας. Σήμερα μπορείς να χαλαρώσεις λίγο και να χαρείς το γιορτινό κλίμα. Εξάλλου είσαι το πρόσωπο της ημέρας και εκπέμπεις οικειότητα με την γλυκιά σου φυσιογνωμία.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου,...