Πάγκαλος για επίσκεψη Τσίπρα στη Τουρκία: «Tου έπιασαν τον κ..ο» (βίντεο)

27
Πάγκαλος για επίσκεψη Τσίπρα στη Τουρκία: «Tου έπιασαν τον κ..ο»

Με τον δικό του τρόπο σχολίασε ο Θόδωρος Πάγκαλος την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία.

«Του έπιασαν τον κ…» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΙ επισημαίνοντας ότι δεν θα έπρεπε ποτέ να κάνει αυτό το ταξίδι από την στιγμή που η Τουρκία επικήρυξε του Τούρκους στρατιωτικούς: «Ο Έλληνας πρωθυπουργός έπρεπε να γυρίσει πίσω και να τινάξει τα πάντα στον αέρα», υποστήριξε ο κύριος Πάγκαλος, εξηγώντας ότι « ο άλλος επικηρύσσει και λέει ότι υπάρχουν προδότες και χαφιέδες στον ελληνικό λαό.

Σε αυτές τις επισκέψεις που είναι δώρο που κάνει κανείς σε κάποιον άλλον, εξετάζεται ποιος το έχει ανάγκη, ποιος το ζητάει. Εφόσον ήταν η Τουρκία αυτή που ζητούσε την επίσκεψη, που είναι «απομονωμένη πανταχόθεν, για διάφορους λόγους, γιατί διεξάγει πολεμικές επιχειρήσεις σε έδαφος άλλων χωρών, έχουν τσακωθεί με τους αμερικάνους και η ΕΕ απεχθάνεται την Ρωσία», τότε εμείς «αυτή την συνάντηση έπρεπε να την πουλήσουμε ακριβά, την είχε ανάγκη η Τουρκία».

Διαβάστε επίσης:  Γεωργιάδης: Δεν θα υπάρξει έξοδος το Πάσχα λόγω κορονοϊού

Αναφορικά με το ζήτημα της Χάλκης, ο πρώην υπουργός εκτίμησε ότι δεν είναι διμερές θέμα: «Γιατί είναι Ελληνοτουρκικό θέμα η Χάλκη; Ο Οικουμενικός Πατριάρχης είναι τούρκος πολίτης. Δεν είναι διμερές, είναι παγκόσμιο θέμα που αφορά τις χριστιανικές εκκλησίες και την μουσουλμανική θρησκεία».