Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
17.6 C
Athens

Παλαιό Φάληρο: Αυτός είναι ο «βιαστής με το τατουάζ» – Πότε πέρασε τα σύνορα για Αλβανία

Στην Αλβανία βρίσκεται ο 45χρονος άνδρας ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο «βιαστής με το τατουάζ».

Κατηγορείται για την απόπειρα βιασμού μίας 24χρονης και τον βιασμό μίας 34χρονης στο Παλαιό Φάληρο, ενώ έχει σχηματιστεί και δικογραφία σε βάρος του..

Σύμφωνα με πληροφορίες  o βιαστής έφυγε από την Ελλάδα και πέρασε στην Αλβανία από τον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς στις 27 Οκτωβρίου, τέσσερις ημέρες μετά την απόπειρα βιασμού της 24χρονης και τον βιασμό της 34χρονης. Οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του βιαστή όπου βρέθηκαν στοιχεία τα οποία αξιολογούνται.

Οι Αρχές γνωρίζουν το όνομα του βιαστή, ο οποίος δεν είναι σεσημασμένος, και αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, ενώ θα υποβληθεί αίτημα δικαστικής συνδρομής προς την Αλβανία. Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι ο 45χρονος είναι πατέρας δύο παιδιών και η οικογένειά του ζει στην Αλβανία. Στην Ελλάδα δεν εργαζόταν και τον στήριζε οικονομικά η μητέρα του. Έχει ήδη υποβληθεί αίτημα στον εισαγγελέα για να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του.

Ο δράστης έχει καταγραφεί σε βίντεο από κάμερες στην περιοχή γύρω από το σημείο όπου έγιναν οι δύο επιθέσεις. Στα ηλεκτρονικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έγινε ανάλυση του υλικού και απομονώθηκε το πρόσωπο του βιαστή. Έτσι οι Αρχές είχαν στη διάθεσή τους πολύ καθαρές εικόνες από το πρόσωπο και το σωματότυπό του.

Παλαιό Φάληρο: Αυτός είναι ο «βιαστής με το τατουάζ»

Παλαιό Φάληρο βιαστής με το τατουάζ
Παλαιό Φάληρο βιαστής με το τατουάζ
Παλαιό Φάληρο βιαστής με το τατουάζ
Παλαιό Φάληρο βιαστής με το τατουάζ

Παλαιό Φάληρο: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτοποίηση του  «βιαστή με το τατουάζ

«Μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία έχει επιληφθεί προανακριτικά δύο υποθέσεων βιασμών (απόπειρα και τετελεσμένη) σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, που διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες της 23-10-2022 στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Σε βάρος του 45χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται».

Παλαιό Φάληρο: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση σε 24χρονη

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο αδίστακτος βιαστής, ο οποίος αφού σιγουρεύεται ότι δεν υπάρχει κανείς τριγύρω του, μπαίνει από την πίσω πόρτα στο αυτοκίνητο της 24χρονης με το μαχαίρι στα χέρια.

Οκτώ λεπτά πριν τις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής, η 24χρονη οδηγός έχει μόλις σταματήσει στο κόκκινο φανάρι. Κρυμμένος στη γωνιά, μέσα στο σκοτάδι, πίσω από τους θάμνους βρίσκεται ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου με το χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί χέρι. Ελέγχει την περιοχή και ετοιμάζεται να επιτεθεί στο ανυποψίαστο θύμα του.

Μόλις βεβαιώνεται ότι κανένα άλλο όχημα δεν είναι στο σημείο, πλησιάζει το μικρό αυτοκίνητο. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό, ανοίγει με το αριστερό του χέρι την πόρτα που βρίσκεται πίσω από τη θέση του οδηγού. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα μπαίνει στην καμπίνα επιβατών και κάθεται ακριβώς πίσω από την 24χρονη.

«Στις τρεις τα ξημερώματα, ενώ οδηγούσα το αυτοκίνητο της μητέρας μου, σταμάτησα στο φανάρι ώστε να κατευθυνθώ προς τη λεωφόρο Αμφιθέας. Εκείνη την στιγμή χωρίς να το καταλάβω, ένας άγνωστος μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο και έκατσε στο κάθισμα πίσω από τη θέση του οδηγού. Με έπιασε από τον γιακά και μου είπε να ξεκινήσω και να στρίψω δεξιά», είπε η 24χρονη στους αστυνομικούς.

Δεκαπέντε δευτερόλεπτα μετά την εισβολή του μέσα στο όχημα, ο «βιαστής με το τατουάζ» απειλεί με μαχαίρι την 24χρονη οδηγό. Την αναγκάζει να ξεκινήσει το όχημα, ενώ εκείνη τον εκλιπαρεί να την αφήσει. Η 24χρονη τρομοκρατημένη ξεκινά, με τον «βιαστή με το τατουάζ» να την καθοδηγεί με κατεύθυνση ένα οικόπεδο σε κοντινή απόσταση.

Η κατάθεση της 24χρονης που κατήγγειλε απόπειρα βιασμού

«Τον ρώτησα τι ήθελε και του ζητούσα να βγει από το αυτοκίνητο. Εκείνος όμως δεν το έκανε και άρχισε να με πιέζει με ένα αιχμηρό αντικείμενο στα πλευρά μου. Μου είπε να συνεχίσω να οδηγώ γιατί αλλιώς θα με μαχαιρώσει. Μου είπε να στρίψω δεξιά στο στενό και να πάω προς το οικόπεδο» ανέφερε η 24χρονη.

Η οδηγός, παρά το γεγονός ότι ο βιαστής την απειλούσε με το μαχαίρι, είχε την ψυχραιμία και το θάρρος να αντιδράσει και τελικά να καταφέρει να σωθεί από τον επικίνδυνο άνδρα. Σταμάτησε έξω από μια καφετέρια, με τον επίδοξο βιαστή να βγαίνει από το αυτοκίνητο και να εξαφανίζεται μέσα στο σκοτάδι.

«Του είπα ότι δεν πρόκειται να στρίψω και με έπιασε από τον λαιμό. Εγώ τότε άρχισα να κορνάρω. Εκείνος μου είπε να σταματήσω και να ξεκινήσω να οδηγώ. Βγήκα στην Αμφιθέας, ανέπτυξα ταχύτητα και έφτασα στην καφετέρια. Οι πελάτες και οι εργαζόμενοι με είδαν και ήρθαν προς τα εμένα. Εκείνος άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει» περιέγραψε η 24χρονη.

Τρομοκρατημένη η 34χρονη

Η 34χρονη από την πλευρά της δήλωσε στο MEGA πως ο δράστης κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος και πως φοβάται για τη ζωή της.

«Είμαι ακόμα σοκαρισμένη και προσπαθώ να συνέλθω. Το μόνο που θέλω είναι να τον συλλάβουν. Εύχομαι να είμαι το μοναδικό του θύμα και να μην επιχειρήσει ξανά να κάνει κάτι αντίστοιχο σε άλλη γυναίκα. Όσο κυκλοφορεί ελεύθερος φοβάμαι για τη ζωή μου καθώς με είχε απειλήσει να μη μιλήσω στις αρχές», είπε η 34χρονη.

Ο δράστης ήταν αποφασισμένος για όλα λέει η 34χρονη. «Τη στιγμή που με πλησίασε ήμουν μόνη μου. Δεν τον είχα ξαναδεί ποτέ. Ήταν μεθυσμένος. Moυ έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό και με απείλησε ότι θα με σφάξει εάν δεν τον ακολουθήσω. Φοβήθηκα πολύ».

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία – Έκτακτη σύσκεψη στη Θεσσαλία με τον Κικίλια 

Σε ετοιμότητα έχει τεθεί η Πολιτική Προστασία ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να επηρεάσουν πολλές περιοχές της χώρας. Το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της...
Κακοκαιρία "Ιανός": Νύχτα αγωνίας σε Αλμυρό Βόλου και Καρδίτσα

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων – Η επικινδυνότητα ανά περιοχή

Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από επικίνδυνα μέτωπα προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, από σήμερα νωρίς το απόγευμα μέχρι αύριο...

Στις 198 οι “απαγορευμένες” παραλίες στην Ελλάδα για τουριστική αξιοποίηση

Υπεγράφη από τους Υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Κωστή Χατζηδάκη και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θόδωρο Σκυλακάκη, η Κοινή Υπουργική Απόφαση, με την...

Μέσω gov.gr η υποβολή αναφοράς ή καταγγελίας για μέτρα πυροπροστασίας 

Τη δυνατότητα να υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr αναφορά ή καταγγελία για μέτρα πυροπροστασίας επιχειρήσεων και εγκαταστάσεων έχουν από σήμερα οι πολίτες, ύστερα από...

Η φωτογραφία της ημέρας

Θρύλος και πάσης Ευρώπης! 19 Απριλίου 2024

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα;

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ.

Τροχαίο στη Σταδίου: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο οδηγός μηχανής που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο οδηγός της μοτοσικλέτας που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (19/04) στο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Συναγερμός στην Αττική: Επανεμφανίστηκε ο παιδοβιαστής με το βαν – «Θέλω να ντυθώ Δρακουμέλ» είπε σε παιδιά

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ανατολική Αττική καθώς εμφανίστηκε στην περιοχή ο βιαστής ανηλίκων μετά...

ΕΛ.ΑΣ.: Πώς έφθασε στα ίχνη του “βιαστή με το τατουάζ”

Στη ΓΑΔΑ κρατείται ο άνδρας που φέρεται να βίασε 34χρονη στο Παλαιό Φάληρο ενώ...

Συνελήφθη ο φερόμενος ως βιαστής του Παλαιού Φαλήρου

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται από τις πρωινές ώρες ο φερόμενος ως βιαστής...

Ψάχνουν τον βιαστή με το τατουάζ στο Παλαιό Φάληρο – Είχε «ξαναχτυπήσει» το ίδιο βράδυ

Τρεις ώρες νωρίτερα, απο την επίθεση στην 34χρονη στη στάση του Παλαιού Φαλήρου, ο...