Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Παναθηναϊκός: Ο Χουάνκαρ, ο Βιγιαφάνιες και ο… δεξιός μπακ Μολό

H… επιστροφή του Χουάνκαρ, ο αγωνιστικός ρυθμός που χρειάζεται ο Βιγιαφάνιες και ο Μόλο που θα υπολογίζεται και ως δεξί μπακ πλέον από τον Λάζλο Μπόλονι.
Ο Λάζλο Μπόλονι χρησιμοποίησε και τους τρεις στο χθεσινό φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που έληξε ισόπαλο 1-1 στο Κορωπί.

Η… επιστροφή του Χουάνκαρ έκανε χαρούμενους άπαντες στο τριφύλλι και κυρίως τον Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος θα έχει στα χέρια του άλλη μία λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Ισπανός μπακ τραυματίστηκε στην προπόνηση στις 15/10, με τη μαγνητική να δείχνει τοπικό οίδημα στον υποκνημίδειο (γάμπα). Ο Χουάνκαρ ακολούθησε συντηρητική αγωγή και τελικά επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης στις 04/11. Ο Λάζλο Μπόλονι τον συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή στο ματς με τον Ατρόμητο, χωρίς να τον… ρίξει στην αναμέτρηση.

Ο Ρουμάνος προπονητής στο διάστημα της διακοπής αναμένεται να αποκτήσει πιο σαφή εικόνα για τον 30χρονο μπακ, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να τον δει αρκετά. Το χθεσινό φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κορωπί ήταν ένα πρώτο δείγμα, με τον Ισπανό να αφήνει καλές εντυπώσεις και να δείχνει έτοιμος να βοηθήσει άμεσα το τριφύλλι. Το γεγονός αυτό φυσικά… λύνει τα χέρια του Μπόλονι, ο οποίος θα έχει ακόμη μία λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Βιγιαφάνιες που χρειάζεται αγωνιστικό ρυθμό και ο Μολό που υπολογίζεται και ως μπακ

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες έκανε το ντεμπούτο του στη νικηφόρα αναμέτρηση με τη Λαμία εκτός έδρας αγωνιζόμενος για πάρα πολύ λίγο. Στη συνέχεια, πήρε λεπτά συμμετοχής τόσο στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ όσο και κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Αργεντινός είναι δεδομένο ότι χρειάζεται να βρει αγωνιστικό ρυθμό, ώστε να μπορέσει να προσφέρει αυτά που μπορεί. Στο χθεσινό φιλικό αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έδειξε ότι σιγά – σιγά θα είναι έτοιμος. Το διάστημα αυτό της διακοπής είναι δεδομένο ότι θα τον βοηθήσει.

Παράλληλα, ο Γιόαν Μολό αγωνίστηκε στο ματς με τον Απόλλωνα(στο πρωτάθλημα) ως δεξιό μπακ κατ΄ ανάγκη. Παρά ταύτα όμως φαίνεται ότι ο Μπόλονι θα τον υπολογίζει και γι΄ αυτή τη θέση, από τη στιγμή που βρίσκεται ακόμα εκτός ο Αντονίτο.

Στο χθεσινό φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης αγωνίστηκε εκ νέου ως δεξί μπακ και φαίνεται ότι ο Ρουμάνος τεχνικός θα τον υπολογίζει στις επόμενες αναμετρήσεις για τη θέση αυτή. Μην ξεχνάμε ότι ο Γιόαν Μολό επανενεργοποιήθηκε με την έλευση του νέου προπονητή, καθώς μέχρι τότε ήταν στα… αζήτητα.

.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Εθνικός Ύμνος και η ελληνική σημαία σε όλα τα γήπεδα στον γ’ γύρο

Σε αλλαγές στη διαδικασία έναρξης των αγώνων προχωράει ο ΕΣΑΚΕ, καθώς σε όλα τα γήπεδα από τη β’ φάση του πρωταθλήματος θα υπάρχει έντονα...

Ένα λάθος του Πογέτ απέναντι στη Γεωργία που έβγαλε μάτι στα πέναλτι

Μύριζε από χιλιόμετρα πως εκεί θα γίνει η στραβη… Στις ήττες, το πιο εύκολο πράγμα που μπορείς να κάνεις, είναι να βρεις τα λάθη. Ειδικά...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 27/3/24

Το ματς της Euroleague ανάμεσα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Βαλένθια ξεχωρίζει από το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων, σήμερα Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις 21:00...

Μας απέκλεισε στα πέναλτι η Γεωργία: 10 χρόνια μακριά από τις μεγάλες διοργανώσεις η...

Την πρόκρισή της στα τελικά του EURO 2024 για πρώτη φορά στην ιστορία της εξασφάλισε η Γεωργία που επικράτησε με σκορ 4-2 στα πέναλτι...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 26/3/24

Ο τελικός των πλέι οφ για την πρόκριση στο Euro 2024 ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γεωργία στην Τιφλίδα ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις...

Εθνική: Πετάει πάνοπλη για Τιφλίδα

Η Εθνική Ελλάδος ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και το μεσημέρι της Κυριακής (24/3) αναχωρεί για τη Γεωργία. Έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 24/3/24

To ματς της Basket League, η δράση σε Formula 1 και Moto GP και η έναρξη των πλέι οφ της Super League 2 ξεχωρίζουν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 24 Μαρτίου ο Παναθηναϊκός προκρίνεται στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ! Το 1971 ο Παναθηναϊκός εξέρχεται ισόπαλος της Έβερτον με 0-0 και σε συνδυασμό...

Μεγάλη νίκη με σκορ 89-81 για τον Παναθηναϊκό επί της Μπαρτσελόνα

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 89-81 επί της Μπαρτσελόνα στο...

Oλυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-3: Χάλασε το πάρτι γενεθλίων

Ο Παναθηναϊκός χάλασε το πάρτι των 99ων γενεθλίων του Ολυμπιακού και πήρε τεράστιο διπλό...

Η πρόβλεψη Γιαννακόπουλου για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε την δική του πρόβλεψη για το «αιώνιο» ντέρμπι του ΣΕΦ. Ο...